Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
HP Laser MFP137fnw problem
STRANA 1 OD 1
operator HP Laser MFP137fnw problem 27.05.2025. 00:29 T69402

status: user
broj poruka: 4293
Da li neko ima stare drajvere za ovaj multifunkcijski laser, pošto sa novim ne radi(.crp), a sa HP sajta su starije veryije uklonili.
Sa lokacije odakle sam skidao sa njihovog sajta samo 404 error.
EDIT:
Proradio je, samo u device manageru piše da nije instaliran, mada ga u printers ima, pa i čak kad sam mjenjao portove i dodavao za usb drugi port(virtual printer for USB 122), pa za wifi drugi port(LPT25) tek onda je proradio, ali prvo na win 7. Kad sam ga ponovo priključio na win 10 i win 11 je odštampao iz prve bez da sam bilo šta drugo podešavao.
Da li nije možda problem sa formaterom ili kontrolerskom logikom na samom štampaču ?

Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed HP Print and Scan Doctor 28.05.2025. 00:28 #683639

broj poruka: 11017
Ovo savetuju na help sajtu

https://tinyurl.com/2yhw2omd

Ali, ti si, izgleda, resio problem (ili se nisi jasno izrazio ``kad sam ga ponovo priključio na win 10 i win 11 je odštampao iz prve bez da sam bilo šta drugo podešavao``).
operator re 28.05.2025. 11:15 #683641

broj poruka: 4293
Ta aplikacija nije nikada bila upotrebljiva. Pogotovo ne za novije generacije štampača. HP asistent je u par navrata i koristan bio. Sada ni oni nisu imali ideju u čemu je problem i ponudili su da vratim uređaj. Pošto kačimo gomilu štampača, probao sam i više od 100 uređaja, pa, srećom je to bio problem, jer USB 002, usb 086, usb 106 koji nisu bili dodjeljeni, nisu radili, već tek preko usb120 port iz ko zna kojih razloga. Bitno da radi, a ako ne bude radio, mogu da ga vratim i umjesto garancije godinu dana, dobiću 3 godine, kako su rekli iz HP asistenta.
https://support.hp.com/us-en/help/hp-support-assistant

Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.

alrad 31.05.2025. 18:17 #683645

broj poruka: 4869

Guglao sam, kažu da bolje radi kad se uključi. Ako ne lažu.
Ako ne radi kažu da se dobija tri godine garancije umesto dve. Zato ja kažem da ne radi pa produžim garanciju.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647760.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs