Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
Vaše mišljenje - Canon MV790
STRANA 1 OD 1
Milex Vaše mišljenje - Canon MV790 11.03.2006. 00:13 T1533

status: user
broj poruka: 2
LM, potrebno mi je vaše mišljenje o ovoj kameri. Kameru ne bih koristio nizašta profesionalno, već onako - letovanja, zimovanja, zezanje... Ali bih ipak voleo iole neki kvalitet. Možete i da mi predložite i neke druge kamere do 300 jura ili malo više.

Na ovoj adresi ispod imate njene specifikacije.
http://www.canon.ee/products/specification.asp?id=1434

Paaaaaaa, komentarišite.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ludi ... 11.03.2006. 12:22 #4905

status: user
broj poruka: 568
trebalo bi da te zadovolji u potpunosti, ali naravno obavezno proveri da li neki drugi dobar proizvodjac mozda nudi iste karakteristike za manje pare
mada sve u svemu canon - nema greske
Licence to kill

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pcfoto Canon MV790 12.03.2006. 13:01 #4918

status: client
broj poruka: 19

PCFOTO

MV790 je za svoju cenu (275) kamera koja najvise nudi za taj novac.Da se na lazemo - Sony je tata za kamere i ima bolji nocni mod od ove kamere,pa ako ne mislis da je koristis preterano u nekim nocnim uslovima,mislim da ces biti prezadovoljan.Sve ostalo je vise-manje identicno sa kamerama u klasi.
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs