LM, potrebno mi je vaše mišljenje o ovoj kameri. Kameru ne bih koristio nizašta profesionalno, već onako - letovanja, zimovanja, zezanje... Ali bih ipak voleo iole neki kvalitet. Možete i da mi predložite i neke druge kamere do 300 jura ili malo više.
trebalo bi da te zadovolji u potpunosti, ali naravno obavezno proveri da li neki drugi dobar proizvodjac mozda nudi iste karakteristike za manje pare mada sve u svemu canon - nema greske Licence to kill
MV790 je za svoju cenu (275) kamera koja najvise nudi za taj novac.Da se na lazemo - Sony je tata za kamere i ima bolji nocni mod od ove kamere,pa ako ne mislis da je koristis preterano u nekim nocnim uslovima,mislim da ces biti prezadovoljan.Sve ostalo je vise-manje identicno sa kamerama u klasi.
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.