KOJI APARAT KUPITI DO 150 EURA, NA STA OBRATITI PAZNJU? NISAM NIKADA POSEDOVAO NIJEDAN PA MOLIM ISKUSNE VUKOVE DA MI PREDLOZE NESTO STO VREDI TE PARE. HVALA UNAPRED.
KOJI APARAT KUPITI DO 150 EURA, NA STA OBRATITI PAZNJU? NISAM NIKADA POSEDOVAO NIJEDAN PA MOLIM ISKUSNE VUKOVE DA MI PREDLOZE NESTO STO VREDI TE PARE. HVALA UNAPRED.
pa, pazi, ima dosta stvari na koje treba obratiti paznju, kao prvo, nemoj uzimati fotoaparate sa plasticnim socivima, nego iskljucivo da budu staklena, ali obzirom da zelis da ulozis samo 150evra, preporucio bih ti neki od low-cost-ova marke Nikon, naravno na prvom mestu je Sony, ali bi za njega ipak morao da dodas jos malo, snimio sam jedan fenomenalan fotoaparat za 19000din, u pitanju je W15, ima ga u BG elektroniku, idi na njihov sajt: https://www.bgelektronik.co.yu, pa pogledaj sta ti odgovara..
Ne znam sta mozes za te pare ali izbegni ako mozes HP, BenQ, Mustek, Samsung i slicne koji prave sve i svasta.
Gladaj sledece Olimpus, Canon, Nikon, Sony.
Ostalo je galanterija te ne vredi ni pola ulozenog novca, na prvi pogled to neces primetiti ali kad budes poredito uskljocane slike videces drasticnu razliku.
-DA BUDU MARKE NIKON, CANON, OLYMPUS ILI FUJI. -DA ZNAŠ DA MEMORIJSKA KARTICA (512MB ZA OPUŠTENO FOTOGRAFISANJE ŠTO SE BROJA SNIMAKA TIÃE), PUNJAÃ I PUNJIVE BATERIJE DODATNO KOŠTAJU. -DA DIGITALNI ZOOM IMA PRAKTIÃNU VREDNOST SAMO AKO SLIKAŠ SA STALKA NEŠTO ŠTO NIJE U POKRETU (ZNAÃI NEMA BAŠ NEKU) -DA VIDEO SNIMCI POSLE SNIMANJA SVEGA I SVAÃEGA DOSADE JER TO JE IPAK FOTOAPARAT, A NE KAMERA I SNIMCI NE MOGU BITI TOLIKO KVALITETNI -DA XD KARTICA ZNAÃI BRŽE FOTOGRAFISANJE ALI I VIŠE PARA
KOJI GOD DA FOTOAPARAT KUPIŠ OD NAVEDENIH PROIZVODJAÃA ZA TE PARE NEÃEŠ POGREŠITI. ZNAÃI GLEDAJ ŠTA JE NAJPOVOLJNIJE, ŠTA IMA VIŠE MEGA PIXELA, VEÃI OPTIÃKI ZOOM, KVALITETNIJI VIDEO ZAPIS SA ZVUKOM, KOJE KARTICE KORISTI. GLEDAJ TO OVIM REDOSLEDOM KAKO SAM JA TO NAVEO. OVO NARAVNO VAŽI SAMO ZA OVE PROIZVODJAÃE SA KOJIM SAM JA IMAO LIÃNA ISKUSTVA.
Ako nemas vise para onda CANON A530 5 Mpix,4Xoptika,video 640X480 20 frejmova,sve manuelne funkcije,SD memorija,2XAA baterije i sto je naj bitnije sasvim dobre fotke
Ako još nisi pazario, upravo na benchmark-u možeš da pročitaš kako Canon lansira model A550 i A450... jedan od 7,1 a drugi od 5,0mpx... prvi ispod 200 dolara (dakle, još manje evrića) a drugi još jeftiniji. To bi trebalo da bude najbestsupermaxidumping kupovina. Ako se drugi ne zassserrru i spuste cene.
Broj postavljenih tema: 60448. Broj poslatih odgovora: 647874. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.