Mene interesuje zasto je HP PhotoSmart M417 tako jeftin, s obzirom da ima 5.4Mpix, 3x optical, 7x digital zoom, LCD 1.8 in,... Zna li neko? Cena je oko 180e
Na osnovu ovog sajta i njegovog review-a sam kupio S1is i veoma sam zadovoljan s njim. Mozda ti pomogne u odluci. http://www.imaging-resource.com/PRODS/S2IS/S2ISA.HTM Sto se Hp-a tice, nije sve u mega pixelima :))
Pa samo to sto ima 3x opticki zum ti govori da je gooovance... A i sto je hp... kao kada bi u kragujevackoj zastavi poceli da prave preko noci avione :) Ja sam dosta aparata drzo u ruci ( profi i amaterske) i shvatio da valja samo canon od jeftinijih i sony& nikon iz vise klase.. toliko... Drugar ima neki HP (malo stariji) i kada sam mu vadio slike na disk toliko sam se smejao nasta su licili ( godisnji odmor) ... nocna mora :) Pozz. Pamet u glavu! Ne bacajte pare na bezvezne nikad-cuo marke!!!!
dokolenko
:: :: Mene interesuje zasto je HP PhotoSmart M417 tako jeftin, s obzirom da ima 5.4Mpix, 3x optical, 7x digital zoom, LCD 1.8 in,... Zna li neko? Cena je oko 180 :: ::
Uzeo sam ovaj aparat pre mesec dana i mogu ti reci da sam veoma zadovoljan, samo planiraj kupovinu bar 1GB SD kartice jer 640x480 30fps video mod guta memoriju
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.