Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
MSI megaplayer 540? Again...
STRANA 1 OD 1
Nik22 MSI megaplayer 540? Again... 31.05.2006. 00:07 T1842

status: user
broj poruka: 29
Opet ja. Da li neko zna koji video format podrzava ovaj player? Ja sam nasao na MSI-ovom sajtu da moze da pusta M-JPEG (Motion JPEG), prvi put cujem za ovaj format. Nisam uspeo da pronadjem nijedan program koji prebacuje u ovaj format. Interesantno je sto kada video prebacim u neki format (avi,mpeg 1/2/4...) MSI ga ne vidi, osim kada je u pitanju MOV koji vidi ali ne moze da pusti.

Dakle moje pitanje glasi: KAKO DA GLEDAM VIDEO NA MSI MEGAPLAYER 540???


Molim vas pomozite mi, dao sam 150E za ovo i jedan od razloga je bio video.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Morgan Multimedia 31.05.2006. 08:46 #6262

status: user
broj poruka: 6643
Radi se o Morgan Multimedia JPEG kodek-u, (MJPEG) a i tu treba imati podatke o kojoj varijanti kodeka se radi (apple ima svoju a verovatno i neki drugi, za MSI proveri sam).
Kao i na nekoliko drugih post - pitanja, odgovor je u google-u, samo treba znati kako se koristi, ovde je jedna od dobitnih kombinacija da u pretraživač upišeš:
(npr.) "M-JPEG format converter" - naravno bez navodnika... i dobićeš gomilu programa koji to mogu (ali i koji to ne mogu), kakvi su npr. ImTOO 3GP video converter u raznim verzijama, YASA video converter itd.
Napominjem da ih nisam probao jer nemam ni MSI ni neki drugi plejer takvog tipa. Po meni, trebalo bi i da neki konvencionalni programi za video obradu (pinnacle, adobe itd.) mogu da prebace materijal (rekodiraju) u mjpeg pod uslovom DA SKINEŠ I INSTALIRAŠ MJPEG kodek na računar - i onda ga odabereš kao kodek kojim se obrađuje materijal... naravno, u rezoluciji, broju slika i protoku koji podržava MSI "mega" plejer, što ipak proveri sam - u dokumentaciji ili na internetu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Nik22 ... 31.05.2006. 11:32 #6263

status: user
broj poruka: 29



IMToo nema mogucnost da convertuje u MJPEG (ili ja ne umem). Da li neko zna da li na netu ima neki vide o u ovom formatu?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60289. Broj poslatih odgovora: 646281.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs