hahaha ..e moram se nasmejati ....to sto napisu u svetu kompjutera budi siguran da je 99 % laz....barabe i lopovi sve do jednog, predvodjeni kuzmanovicem...ko im da vise para od domacih firmi tako i pisu recenzije.
Za pare sto bi dao na te zvucnike imas 99 X boljih resenja...osim `snage` ti zvucnici su krs licno sam ih slusao ne kostaju dzaba 120e a imaju 200w....uzmi logitech G51 za te pare izuvaju kako su dobri.
Zar ne misliš da si malo peterao ? Iako jesu dobri, postoji već X-Y slučajeva brujanja i riknjavanja woofera na njima. Ima tu još dosta kvalitetnih a dosta jeftiniji sistema. Logi G51 na primer.
ja sam ih raspakovao pre jedno 4god., bilo je divljanja, bilo je svacega, ali nisam nesto primetio da ima problema...probleme imaju oni sto nemaju granica u divljanju..
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.