Game port to USB ili stara zvučna sa gotovim Game portom
STRANA 1 OD 1
galenika
Game port to USB ili stara zvučna sa gotovim Game portom
18.02.2010. 01:41
T24647
status: user broj poruka: 68
D Imam volan i pedale Genius model:Speed Wheel Formula.Međutim ne mogu nigde da priključim na komp jer sa volana ide na pedale jedan Game konekcija a iz pedala treba na kompjuter Gejm port konekciom ali to nemam na kompu. kako mogu da napravim konekciju Game port to USB 2.0 da bi kačio na usb. Zna li neko raspored pinova. Ne trebaju valjda svi pinovi. Sad noviji volani idu na usb. ako ne, posavetujte me gde imam da kupim neku zvučnu karticu sa gotovim Game portom. To bi mi čak odgovaralo i ako me zivo zanima veza Game port - - USB 2.0. Hvala unapred svima.
ima komša istu situaciju a na adapter usb-gameport nigde nisam nabasao
jedino da nabaviš negde neku krš zvučnu sa gameportom, samo pazi, neke `imaju` gameport konektor nazad ali nije spojen na pločicu
neke ploče imaju onaj češalj na kome su konektori od gameporta pa bi to teorestski trebalo da radi ako imaš bracket kao na starim PI pločama, međutim raspored pinova uglavnom nije standardan. za one na ploči piše u uputstvu al nemam blage veze kako bi oni trebalo da idu na sam konektor
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.