Vidim da su ljudi stalno u dilemi oko izbora slušalica(kao i ja), pa reko da prenesem utiske(nažalost još ne svoje-ali nadam se uskoro) o dotičnoj firmi. Naime, burazer je uzeo dotične http://www.skullcandy.com/shop/skullcrushers-black-pinstripe.html u USA, gde su naširoko hvaljene.Kaže da su sluške vrh, konkretno ovaj model probija mozak, ima ih godinu dana i još uvek nema znakova pucanja/cepanja i sl.. Takođe, nosi ih dosta nba igrača-pa ko voli http://www.skullcandy.com/shop/configable/index/links/id/1318/cid/8/. Plaćene su pišljivih 40usd (sale price) tj. 2800 dinara(??!!). Pa ako su naši trgovci pametni.... Ja smatram Sennheiser majkom(iako su, doduše opravdano, skupe), imam(o) sam ih nekoliko, ali, jedva čekam da mi ove padnu šaka :-) Tako da, ko može da naruči-samo napred.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Imas skullcandy na pocetku Rige od Fere u nekoj `urbanoj slash skejterskoj` prodavnici. Ne znam kakve su, iskreno, mnogo su mi americke, fensi i sve se reklamiraju`uz vas iPod` plejer. Ne kazem da su lose, ali pre sam za Koss-a npr. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
Pajse brate, sta radis ti slusalicama, meni ove sony-jeve in-ear traju 3 godine. Senn vec godinu i po. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
ko Hitlera, i jeste da su tipično američki nabudžene, ali prenosim iskustva u vezi samih slušalica...a sad, ukusi su različiti. Meni bi trebalo da stigne nešto ovakvo http://www.skullcandy.com/shop/lowrider-chrome-black.html meni izgledaju bruka.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ima glava da ti se presijava. Ovo je cista moda, ali ako vec volis, nece te niko spreciti da uzmes jedne ovakve. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
Mislio sam na black/chrome....de ću ovo, da izgledam ko tepsija....Nisam uopšte tip da se modiram(niti sam klinac da me privlače ovakve nabudženo/fensi/blještave stvari)-ali ovo mi se nekako sviđa...pa videćemo.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ne znam. Koristim ih svakodnevno po gradu i to je to. Pažljiv sam koliko je moguće ali izgleda da biram loše modele. Za zenke cx380 sam mislio da su neuništive, a njima se izvukao džek iz gume kojom je bio omotan koja se pak rastegla pod toplotom letnjih dana.
Philips samo je desna sluška ućutala odjednom i bez najave i više se nije javila.
Jedne Phillips mi je mačka pregrizla kabl i te su bile ekstra :) support normality
:: Pajse brate, sta radis ti slusalicama, meni ove sony-jeve in-ear traju 3 godine :: Senn vec godinu i po :: __________________________________________________________ :: Endless fields of sorrow... :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.