Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
nema zvuka
STRANA 1 OD 1
hikinik nema zvuka 24.11.2006. 12:10 T2685

status: user
broj poruka: 96

imam neki celeron 1.7ghz, neku gigabyte maticnu, 256mb rama, ATI 9250 128Mb i sve radi donekle; tj. u nekom trenutku, bilo da se igram ili slusam muziku nestane zvuk!!! reainstalirao sam sound driver, ali isto se desava
plz help!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gepard Imam slican problem... 24.11.2006. 17:11 #10076

status: user
broj poruka: 267
Na novoj ploci P5P800-VM, pedpostavljam da je ostalo nebitno desava se vec dva-tri puta da u toku normalnog rada (nebitno da li gledanje filmova ili igranje igrica) odjednom nestane ton i na zvucnicima pocne da se javlja krcanje i neko probijanje, koje ne staje ni prilikom reseta tj. dizanja sistema, cini mi se da sam cak iskljucivao racunar nakartko i da se isto ponavljalo. Probana je i reinstalacija drivera za zvuk i nista, da i zvucinici nisu probani su na drugom racunaru.

Tek kada sam u biosu iskljucio indegrisanu zvucnu kartu, pustio windows da se podigne bez zvuka, pa reset ukljucivanje zvuka u biosu i ponovno podizanje dovelo je do regularnog rada...

Evo sad mi pade na pamet da nisam probao da potrazim, instaliram novu verziju biosa, mozda i to moze da bude...

Sumljam na plocu, moja je pod garancijom, pa cu moci da je raklamiram, a ti probaj gore navedeno da sto vise suzis krug moguceg kvara, na kraju mozda i reinstalacija windowsa pomogne (bar kod tebe, kod mene ne jer je tek instaliran).

Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60289. Broj poslatih odgovora: 646281.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs