Posto nisam vican nekoj elektronici ne znam sta da radim. Dobio sam Mp4 player ShockWave (kinez klasika) jedino sto mu ne radi je On/Off dugme, preko kompa mogu opusteno da trazim pesme itd. ali ne radi mi to dugme kako to da fix, ili da dam u neki servis pa da mi to odrade, ali kapiram da to nije neki posao ?
Verovatno neko na teskim drogama :), ja koliko znam od 100, 110 MP4 player-a se ukljucuje samo povuces ono gore i to je to :).
Pozdrav!
:: Tako sam se i ja zlopatio sa burazerovim,koji imbecil je smislio to paljenje?? :: :: Lala 4ever! :: http://kiwi6.com/file?id=99wgdbqzt :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.