Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Koje od ovih zvucnika kupiti??? Sta vi mislite???
STRANA 2 OD 2
Daum ... 21.02.2009. 02:36 #98114

status: user
broj poruka: 12811
To genius smece ima samo jak bass i nista vise. Nebo i zemlja sa Z2300... Cena Logi-a ti govori dovoljno o tome...

Microlab ti sigurno nece srusiti krov bez woofera
MSI zvucnici? O boze... samo toliko...

Logitech X530 je budzetni 5.1 sistem i nije toliko jak sam po sebi...

Covece, naci ces bar 10 postova ovde na forumu gde ljudi hvale Z-2300.
Ja ih imam, i iz licnog iskustva ti sve ovo pricam...
Pre njih sam imao X-Wave 5.1 sistem od neke mrtve iverice, i isti zvuk ima kao to Genius njesra koje moj ortak ima.

Ne znam da li vise bilo sta da ti kazem osim cinjenice da je Z-2300 jaci od celog tog 5.1 sistema...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Pufi oce ovo lepo je napisao... 21.02.2009. 02:45 #98116

broj poruka: 12811
Malo si promasio metu. Sidnejska opera `mozda` koristi JB Lansing, a ne altec. Altec pravi sisteme iskljucivo za kucnu upotrebu...

:: CITIRAM: Koje od ovih zvucnika uzeti,jeste da sam vam dao malo veci izbor ali bih vas molio za odgovor,ja ustvari trazim jako jake zvucnike,da mi sruse plafon na glavu i polome prozore,da li su neki od ovih takvi!!! HOCU DA OGLUVIM..
::
:: Prema tome nek sam odluci dali smo mu nase predloge. Moj licni Altec Lansing ipak nije to badava odabir Sidnejske opere :) :) :
:: Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :
gilopile Re: ... 21.02.2009. 03:11 #98118

broj poruka: 9459
Kakava je to separacija sto se tice zvuka:`kompjuterski zvucnici`.Imam ove zvucnike od `88 god :
http://www.kef.com/history/1980/c40.asp
Pojacalo: Sansui A-60.
Nebi ih nikada menjao za nekakav 5.1,ili 7.1,100.7...
Pravi stereo hi-fi dozivljaj

:: Kad su kompjuterski zvucnici u pitanju, nema zamene kad je u pitanju Logitech. Isprsi se za tih 20 evra vise, veruj mi neces zazaliti, pogotovo kad uzimas uopste u obzir to smece od Geniusa koje je prepakovani Xwave... Genius ne zna da napravi jednu dobru komponentu, a kamoli dobar zvucni sistem..
:: Poslusaj lepo savete ovih nekoliko ljudi koji ti iz iskustva kazu: UZMI Z2300..
:: Ja ti licno garantujem da su bolji od svih tih koje si naveo, i licno ti garantujem da ces se oduseviti i cistocom a bogami i jacinom zvuka..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
doncocos Re: 21.02.2009. 07:58 #98131

broj poruka: 417
Gigabyte 2.1 GP-S7500 Wood Hi-Fi

Skoves .. 21.02.2009. 09:41 #98140

broj poruka: 237
Sidnejska ga koristi a njih pitaj za sta
Logitech zna da napravi mis ali nema tradiciju u zvuku. I ni jedan audiofilski bas nije okrenut na starnu nego je zvucnik okrenut ka zemlji tj podu toliko od mene. Da dzaba ne pisem vidim da me ne shvatate

Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(

Skoves za Daum-a 21.02.2009. 09:59 #98144

broj poruka: 237
http://www.onspeakers.com/manufacturers/loudspeakers/altec-lansing.html

Zapamti ne lazem nikada i sve o cemu pricam stojim iza toga ne mozes mi pricati o zvucnicima,tradicija je tradicija i to sto pravi samo za kucnu upotrebu obesi macku o rep...je li Diznilend,Olimpijada u Sarajevu tj Zetra i ostalo kuca ili veliki objekti za siroke narodne mase?

Vidi ako te ne mrzi : http://www.audioheritage.org/html/history/altec/1876-1946.htm

Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(

pufi re 21.02.2009. 12:02 #98157

broj poruka: 2196

hvala na odgovorima,razmislicu sta da uzmem,javicu vam!!!

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!!!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648032.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs