Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Elektricna Gitara
STRANA 2 OD 2
cemoss Squer 23.02.2009. 14:27 #98678

status: user
broj poruka: 31

http://www.mitros-music.com/products/1362-EL_TORO_GUITAR_PACK/1/ - vidi ovaj komplet u mitrosu. Mislim da je komplet oko 150 evra,nisam siguran....naravno raspitaj se jos malo,obidji druge prodavnice i vidi da li imaju slichan komplet po nekoj nizoj ceni(ovo pricham zato shto mitros malo dere sa cenama :) ) Ili uzmi neki squire fender za nekih 80 evra i neko pojachalo od 10W(sve to novo) i radice posao :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CubaseSX Kol`ko para - tol`ko, i jos malo vise muzike... 23.02.2009. 17:43 #98739

status: user
broj poruka: 146
Ova dva predloga entry level oprema, i vrede toliko para. Washburn je dobar proizvodjac, al` nesto mi sumnjivo za tako male pare da moze da se nabavi bilo sta sto je iz njihove fabrike...mozda gresim, nisam pratio cene gitara duze vreme.

Sto se tice jamahe, cene su raznolike, i siguran sam da se moze naci pacifika koja se uklapa u tvoj cenovni rang. Ja bih kupio pacifiku, pa makar morao da pricekam jos koju desetinu evra vise.

Pogledaj i ovo: http://www.musiccentar.com/www/singleitem.php?id=394

U Sky music-u je Aria (kod nas manje omiljen, ali daleko od loseg proizvodjaca) ZZ-1 i XX-1 na `akciji`, tako da za 135e dobijas mozda i najbolji kvalitet/cena. MAC-30 i MAC-40 su priblizno u okvirima 200e...a cuo sam ih kako zvuce, veoma solidno.

Pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648032.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs