Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Zvucna i zvucnici do 150e...
STRANA 2 OD 2
Equinoxe Re: ... 16.07.2009. 00:19 #129062

status: user
broj poruka: 12057

Bilo bi kvalitetnije, u to nema sumnje.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Zanima me ako bih kupio ovu Creative X-Fi Xtreme Audio da li bi kvalitet zvuka koji bi dolazio iz mikrofona i sintisajzera u nekom programu za editovanje zvuka bio bitno kvalitetniji nego preko ove integruse
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni Re: ... 16.07.2009. 00:21 #129063

broj poruka: 4528
ja sam presao sa Creative platinum 5.1 na creative xi-fi audio pa sam primetio ogromno poboljsanje a da ne govorim ti sa integruse na xi-fi...ne moze se porediti.

Ajd uzdravlje

:: Zanima me ako bih kupio ovu Creative X-Fi Xtreme Audio da li bi kvalitet zvuka koji bi dolazio iz mikrofona i sintisajzera u nekom programu za editovanje zvuka bio bitno kvalitetniji nego preko ove integruse
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Equinoxe Re: Re: ... 16.07.2009. 00:22 #129065

Od prilike isto kao kod mene, samo sam ja prešao sam Audigy ES na X-Fi.

:: ja sam presao sa Creative platinum 5.1 na creative xi-fi audio pa sam primetio ogromno poboljsanje a da ne govorim ti sa integruse na xi-fi...ne moze se porediti
:: Ajd uzdravlje
:: :: Zanima me ako bih kupio ovu Creative X-Fi Xtreme Audio da li bi kvalitet zvuka koji bi dolazio iz mikrofona i sintisajzera u nekom programu za editovanje zvuka bio bitno kvalitetniji nego preko ove integruse
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ::
Ognjeni Re: Re: Re: ... 16.07.2009. 00:27 #129067

mogu misliti ona gamer ili music varianta...e to izuva kad osnovni model radi ovako fenomenalno....

p.s. evo za mkukica....kad vec uzimas x-fi da te obradujem a sigurno ovo ne znas....imas opciju u u svakom xi -fi modelu da cak i od obican mp3 koji je izgubio na na kvalitetu pri kompresiji vratis na originalni, kristalno jasan zvuk....prava uzivancija slusati muziku ma bilo sta raditi.

Ajd uzdravlje

:: Od prilike isto kao kod mene, samo sam ja prešao sam Audigy ES na X-Fi
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: ja sam presao sa Creative platinum 5.1 na creative xi-fi audio pa sam primetio ogromno poboljsanje a da ne govorim ti sa integruse na xi-fi...ne moze se porediti
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: Zanima me ako bih kupio ovu Creative X-Fi Xtreme Audio da li bi kvalitet zvuka koji bi dolazio iz mikrofona i sintisajzera u nekom programu za editovanje zvuka bio bitno kvalitetniji nego preko ove integruse
:: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: ::
mkukic Re: Re: Re: Re: ... 16.07.2009. 00:39 #129074

broj poruka: 2592
Nisam znao za to! Veoma korisno svakako... Au jedva cekam da je uzmem! :)
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: mogu misliti ona gamer ili music varianta...e to izuva kad osnovni model radi ovako fenomenalno...
:: p.s. evo za mkukica....kad vec uzimas x-fi da te obradujem a sigurno ovo ne znas....imas opciju u u svakom xi -fi modelu da cak i od obican mp3 koji je izgubio na na kvalitetu pri kompresiji vratis na originalni, kristalno jasan zvuk....prava uzivancija slusati muziku ma bilo sta raditi
:: Ajd uzdravlje
:: :: Od prilike isto kao kod mene, samo sam ja prešao sam Audigy ES na X-Fi
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: ja sam presao sa Creative platinum 5.1 na creative xi-fi audio pa sam primetio ogromno poboljsanje a da ne govorim ti sa integruse na xi-fi...ne moze se porediti
:: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: Zanima me ako bih kupio ovu Creative X-Fi Xtreme Audio da li bi kvalitet zvuka koji bi dolazio iz mikrofona i sintisajzera u nekom programu za editovanje zvuka bio bitno kvalitetniji nego preko ove integruse
:: :: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: ::
:: :: :: ::
mkukic ... 16.07.2009. 01:14 #129093

Jos jedno pitanjce... Imam napajanje Chiftec 400W i vec mislim da radi na granici jer imam Athlon X2 6400+ (125W) i Gainward 4850 GS GLH koje jedu dosta struje pa me zanima da li je ova zvucna kartica neki veliki potrosac?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Ognjeni Re: ... 16.07.2009. 01:20 #129095

opusteno...ako je radilo dosad radice i sad...ali je naravno preporuka neko jace i kvalitetnije, nije to bas slaba konfa.

Ajd uzdravlje

:: Jos jedno pitanjce... Imam napajanje Chiftec 400W i vec mislim da radi na granici jer imam Athlon X2 6400+ (125W) i Gainward 4850 GS GLH koje jedu dosta struje pa me zanima da li je ova zvucna kartica neki veliki potrosac
Equinoxe Re: ... 16.07.2009. 01:24 #129097

Ne beri brige. Ne stavljaš mešalicu za beton u kučište nego karticu od cca 10W.

:: Jos jedno pitanjce... Imam napajanje Chiftec 400W i vec mislim da radi na granici jer imam Athlon X2 6400+ (125W) i Gainward 4850 GS GLH koje jedu dosta struje pa me zanima da li je ova zvucna kartica neki veliki potrosac
aco re 16.07.2009. 01:26 #129098

broj poruka: 2788
mesalicu za beton heheheeh....bax zidar :p

mkukic Re: Re: ... 16.07.2009. 01:34 #129099

xaxaxaxaxaxaxaxa... E bax bas si lik!

:: Ne beri brige. Ne stavljaš mešalicu za beton u kučište nego karticu od cca 10W
:: :: Jos jedno pitanjce... Imam napajanje Chiftec 400W i vec mislim da radi na granici jer imam Athlon X2 6400+ (125W) i Gainward 4850 GS GLH koje jedu dosta struje pa me zanima da li je ova zvucna kartica neki veliki potrosac
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
gnu EMU-0404 01.08.2009. 19:15 #131451

broj poruka: 2
Za tvoje potrebe najbilja je EMU-0404, košta nova nešto preko 80 evra, polovna 55-60 evra.

Equinoxe Re: re 01.08.2009. 19:41 #131459

Pa da, to mi je dodatna kinta, ugrađujem+modding sve moguće poljoprivredne i zanatske mašine u kućišta po potrebi.

******************KLIPE*******************
http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jpg

:: mesalicu za beton heheheeh....bax zidar :
liman Re: Re: re 01.08.2009. 19:45 #131460

broj poruka: 812
A Brat, jel` zabusava?

:: Pa da, to mi je dodatna kinta, ugrađujem+modding sve moguće poljoprivredne i zanatske mašine u kućišta po potrebi
:: ******************KLIPE******************
:: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp
:: :: mesalicu za beton heheheeh....bax zidar :
Equinoxe Re: Re: Re: re 01.08.2009. 19:52 #131462

Ma lenčuga bre, javili mi juče sa terena da je baš u jednoj od mešalica zaspao pijan ko letva. Kažu ljudi se presekli, glava u mešalici, a on testeri unutra....

:: A Brat, jel` zabusava
:: :: Pa da, to mi je dodatna kinta, ugrađujem+modding sve moguće poljoprivredne i zanatske mašine u kućišta po potrebi
:: :: ******************KLIPE******************
:: :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp
:: :: :: mesalicu za beton heheheeh....bax zidar :
liman Re: Re: Re: Re: re 01.08.2009. 19:56 #131463

Sta ces, decko nema stila...
Nego, imam kamion zvucnih kartica.
Cena - prava sitnica!

:: Ma lenčuga bre, javili mi juče sa terena da je baš u jednoj od mešalica zaspao pijan ko letva. Kažu ljudi se presekli, glava u mešalici, a on testeri unutra...
Equinoxe Re: Re: Re: Re: Re: re 01.08.2009. 19:58 #131464

Creative Sound Blaster AWE32 PCI-E ?

:: Sta ces, decko nema stila..
:: Nego, imam kamion zvucnih kartica.
:: Cena - prava sitnica
:: :: Ma lenčuga bre, javili mi juče sa terena da je baš u jednoj od mešalica zaspao pijan ko letva. Kažu ljudi se presekli, glava u mešalici, a on testeri unutra...
liman Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 01.08.2009. 19:59 #131466

Za Binga - sve!

:: Creative Sound Blaster AWE32 PCI-E
:: ******************KLIPE******************
:: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp
:: :: Sta ces, decko nema stila..
:: :: Nego, imam kamion zvucnih kartica.
:: :: Cena - prava sitnica
:: :: :: Ma lenčuga bre, javili mi juče sa terena da je baš u jednoj od mešalica zaspao pijan ko letva. Kažu ljudi se presekli, glava u mešalici, a on testeri unutra...
:: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648034.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs