ljudi nesh sam skontala......msm od tebe Sky fire!!!!!pokushatjemo 100 200 puta ako treba.....ako nam bash presedne i kad iskidamo ziwce-snimamo kao wideo snimak....ionako je to iznenadjenje za rodjendan,pa mozda tako i bolje.....i hwala swima na trudu...? :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Hehe,dobro je da si bar nesto skontala:)Ta zamisao sa videom je mnogo originalnija i verujem da ce se vise iznenaditi/obradovati,nego sa ovim sto smo ovde predlagali,a neuporedivo je tehnicki i zivcano lakse.Pozz
P.S.Cestitaj ti njoj rodjendan od nas sviju sa PCB-a
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: ljudi nesh sam skontala......msm od tebe Sky fire!!!!!pokushatjemo 100 200 puta ako treba.....ako nam bash presedne i kad iskidamo ziwce-snimamo kao wideo snimak....ionako je to iznenadjenje za rodjendan,pa mozda tako i bolje.....i hwala swima na trudu... :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
nego...nesto mi poznato...stil pisanja...a da ti nisi mozda iz KEKENDE i znas ko sam ja??? A???
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: ljudi nesh sam skontala......msm od tebe Sky fire!!!!!pokushatjemo 100 200 puta ako treba.....ako nam bash presedne i kad iskidamo ziwce-snimamo kao wideo snimak....ionako je to iznenadjenje za rodjendan,pa mozda tako i bolje.....i hwala swima na trudu... :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
pa ako je to osoba koja mislim da jeste,onda...mozda i nema licnu
:: Polako zemo,mozda nema licnu ispravu :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: nego...nesto mi poznato...stil pisanja...a da ti nisi mozda iz KEKENDE i znas ko sam ja??? A?? :: :: ::
na javlja se...ma to je ona garant ma mi `matorci`(sto bi rekao Zmajko) cim predjemo odredjene godine,samo gledamo mladu piletinu,koke smo gotivili dok smo mi bili piletina,sad je obrnuto ma shalim se ja,odustao sam ja od piletine(jedva) jos odavno...
:: Vidim promenio si se :: Sa bi sa onom:nema dobre supe bez matore koke :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: pa ako je to osoba koja mislim da jeste,onda...mozda i nema licnu ::
nisam is kikinde....blago tebi ako nekog poznajesh po stilu pisanja!!!!!samo shto si malo omashio......A a a?nzm ko si ti......da i nemam lichnu.....widim da se o tome rasprawlja.....shto bi se reklo sweza piletina..:))
:: nego...nesto mi poznato...stil pisanja...a da ti nisi mozda iz KEKENDE i znas ko sam ja??? A?? :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: ljudi nesh sam skontala......msm od tebe Sky fire!!!!!pokushatjemo 100 200 puta ako treba.....ako nam bash presedne i kad iskidamo ziwce-snimamo kao wideo snimak....ionako je to iznenadjenje za rodjendan,pa mozda tako i bolje.....i hwala swima na trudu... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
pa nije samo po stilu pisanja,mislim,osoba na koju sam mislio je pratila Pcberzu,nadimak joj je Mala ali se nikad nije oglasavala,muzicki je obrazovana,od kad je znam pricala je o pravljenju nekog benda,i potpuno isti slil pisanja ima kao i ti,ali POTPUNO...Moras priznati da su to cetiri `slucajnosti` koje su me naterale da se zapitam...Nemoj se ljutiti,nisam nista lose mislio...
@Ishmerish-sta da ti kazem,ja ne mogu da napravim 2 koraka a da mi neka cica(al` obavezno mnogo mlada) nesto ne kaze...Eh...
:: :: nisam is kikinde....blago tebi ako nekog poznajesh po stilu pisanja!!!!!samo shto si malo omashio......A a a?nzm ko si ti......da i nemam lichnu.....widim da se o tome rasprawlja.....shto bi se reklo sweza piletina..:) :: :: :: nego...nesto mi poznato...stil pisanja...a da ti nisi mozda iz KEKENDE i znas ko sam ja??? A?? :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: :: ljudi nesh sam skontala......msm od tebe Sky fire!!!!!pokushatjemo 100 200 puta ako treba.....ako nam bash presedne i kad iskidamo ziwce-snimamo kao wideo snimak....ionako je to iznenadjenje za rodjendan,pa mozda tako i bolje.....i hwala swima na trudu... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
ma neljutim se.....ok owo je wetj wishe razloga,SRRY AKO SAM TE RAZOCHARALA..... POZIWA SE OSOBA CHIJI JE NADIMAK MALA(NEPUNOLETNA)DA SE JAWI DOCI 80.....DA GA USRETJI!!!!HE HE......NAPRAWI TAKWU TEMU...... :)
:: pa nije samo po stilu pisanja,mislim,osoba na koju sam mislio je pratila Pcberzu,nadimak joj je Mala ali se nikad nije oglasavala,muzicki je obrazovana,od kad je znam pricala je o pravljenju nekog benda,i potpuno isti slil pisanja ima kao i ti,ali POTPUNO...Moras priznati da su to cetiri `slucajnosti` koje su me naterale da se zapitam...Nemoj se ljutiti,nisam nista lose mislio.. :: :: @Ishmerish-sta da ti kazem,ja ne mogu da napravim 2 koraka a da mi neka cica(al` obavezno mnogo mlada) nesto ne kaze...Eh.. :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: nisam is kikinde....blago tebi ako nekog poznajesh po stilu pisanja!!!!!samo shto si malo omashio......A a a?nzm ko si ti......da i nemam lichnu.....widim da se o tome rasprawlja.....shto bi se reklo sweza piletina..:) :: :: :: :: :: nego...nesto mi poznato...stil pisanja...a da ti nisi mozda iz KEKENDE i znas ko sam ja??? A?? :: :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ljudi nesh sam skontala......msm od tebe Sky fire!!!!!pokushatjemo 100 200 puta ako treba.....ako nam bash presedne i kad iskidamo ziwce-snimamo kao wideo snimak....ionako je to iznenadjenje za rodjendan,pa mozda tako i bolje.....i hwala swima na trudu... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: ma neljutim se.....ok owo je wetj wishe razloga,SRRY AKO SAM TE RAZOCHARALA.... :: POZIWA SE OSOBA CHIJI JE NADIMAK MALA(NEPUNOLETNA)DA SE JAWI DOCI 80.....DA GA USRETJI!!!!HE HE......NAPRAWI TAKWU TEMU...... : :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al ste iskomplikovali!
28.12.2009. 11:50
status: user broj poruka: 3053
ne nadaj se zemo,tvoja tema sa slikama nas clanova ce ostati cisto muska...nece se jedna cica,pogotovo maloletna usuditi da ostavi njenu sliku na ovom forumu,kao mi muski sto nas zabole patka ko nas gleda i kako...
:: LoL-A htela bi-a?Eh zema ti je cudo :: :: :: Ajd prvo fotka na mojoj temi,pa onda continue...(cisto da ima bar jedna chickita od 350 postova :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: POZIWA SE OSOBA CHIJI JE NADIMAK MALA(NEPUNOLETNA)DA SE JAWI DOCI 80.....DA GA USRETJI!!!!HE HE......NAPRAWI TAKWU TEMU...... :) ::
Kakvo crno nadanje,ti znas da ja bas te nedosisane(no offence)nevarim.
Samo ako je vec standard postavljen,bilo bi lepo da se svi toga pridrzavamo. Kad smo kod toga kontaktiraj Hellenu, da nama obicnim smrtincima pokaze njenu divine pojavu
@Mll:What`s up kido,cat got ur tongue(fingers)
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ne nadaj se zemo,tvoja tema sa slikama nas clanova ce ostati cisto muska...nece se jedna cica,pogotovo maloletna usuditi da ostavi njenu sliku na ovom forumu,kao mi muski sto nas zabole patka ko nas gleda i kako..
mislis da vec nisam to uradio???Zemo sumnjas u mene!!! pa odavno sam ja pozvao Xendzu(Jellenu) da pokaze svoje lice u tvojoj temi,ali nista,netje... Reko, da svi vidimo ko je ta Jellena sto nas je sve iznapusavala kao male majmune i to bez razloga...
@Malla-sorry za ovaj offtopic u tvojoj temi...
:: Kakvo crno nadanje,ti znas da ja bas te nedosisane(no offence)nevarim :: :: :: Samo ako je vec standard postavljen,bilo bi lepo da se svi toga pridrzavamo :: Kad smo kod toga kontaktiraj Hellenu, da nama obicnim smrtincima pokaze njenu divine pojavu :: :: @Mll:What`s up kido,cat got ur tongue(fingers) :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: ne nadaj se zemo,tvoja tema sa slikama nas clanova ce ostati cisto muska...nece se jedna cica,pogotovo maloletna usuditi da ostavi njenu sliku na ovom forumu,kao mi muski sto nas zabole patka ko nas gleda i kako.. ::
Snimanje bubnjeva je opako zeznut posao...ne bih se upustao u tako nesto bez predznanja.
Koliko imate vremena za tu avanturu, tj. kad treba da bude gotov snimak? Shodno tome cu vam dati neke smernice.
Da biste snimili pesmu sa zivim muzicarima (live snimak), potrebno je malo vise od toga sto imate: studio, tonac/producent, opako uvezbana stvar, postprodukcija. Naravno, za to je potrebna i odredjena kolicina novca, koja nije mala.
Najjednostavnije je da preko klavijatura odradite skoro sve osim gitare i glasa. Za to vam je dovoljno osnovno poznavanje Cubase/Cakewalk programa. Klavijature vezete preko MIDI port-a. A MIDI je dusu dao za peglanje ritma i slicno...nakon toga snimite gitaru, pa vokal.
Odgovori ti na pitanje vremena (moze i novca), pa ces dobiti konkretnije objasnjenje. :)
ma pusti ih shta prichaju!!!...da se wratimo temi negde oko 50 ewra bi dala....a imamo nishta wishe od 10 dana!!!!mada mozda je bolje da snimimo kamerom pesmu i nas kako pewamo......poshto je to wishe iznenadjenje za rodjendan...a i da ne gubim ziwce,mada nemam ni puno wremena....a mozda bi tako drugaricci bilo draze....Shta kazesh na to????
:: Snimanje bubnjeva je opako zeznut posao...ne bih se upustao u tako nesto bez predznanja. :: :: Koliko imate vremena za tu avanturu, tj. kad treba da bude gotov snimak? Shodno tome cu vam dati neke smernice :: :: Da biste snimili pesmu sa zivim muzicarima (live snimak), potrebno je malo vise od toga sto imate: studio, tonac/producent, opako uvezbana stvar, postprodukcija. Naravno, za to je potrebna i odredjena kolicina novca, koja nije mala :: :: Najjednostavnije je da preko klavijatura odradite skoro sve osim gitare i glasa. Za to vam je dovoljno osnovno poznavanje Cubase/Cakewalk programa. Klavijature vezete preko MIDI port-a. A MIDI je dusu dao za peglanje ritma i slicno...nakon toga snimite gitaru, pa vokal. :: :: :: Odgovori ti na pitanje vremena (moze i novca), pa ces dobiti konkretnije objasnjenje. : :: ::
Matori perverznjaci..Cccccc.Sta ste napali na to dete?Umeto da se latite posla i pomognete oko te pesme vi opleli po prici i prozivanju..Au e jeste me sad razocarali.A bili ste cool tipovi hehehehe.
:: Matori perverznjaci..Cccccc.Sta ste napali na to dete?Umeto da se latite posla i pomognete oko te pesme vi opleli po prici i prozivanju..Au e jeste me sad razocarali.A bili ste cool tipovi hehehehe :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Pa da, a ti jadan nevin u lakat,pa se zgrozavas nad ovakvim perverznjacima.
Nego tebra vidim da si promenio taktiku sa ovu piletinu bre,nema ono na prvu loptu,vec zavadi pa vladaj(Rim 75g.p.n.e)
Mustro jedna!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Matori perverznjaci..Cccccc.Sta ste napali na to dete?Umeto da se latite posla i pomognete oko te pesme vi opleli po prici i prozivanju..Au e jeste me sad razocarali.A bili ste cool tipovi hehehehe :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Au foxilice li jedna..Hehehehe.Tebi nista ne promice..Hehehehe..
The Way It`s Meant To Be Fucked
:: Pa da, a ti jadan nevin u lakat,pa se zgrozavas nad ovakvim perverznjacima. :: :: Nego tebra vidim da si promenio taktiku sa ovu piletinu bre,nema ono na prvu loptu,vec zavadi pa vladaj(Rim 75g.p.n.e :: :: Mustro jedna! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Matori perverznjaci..Cccccc.Sta ste napali na to dete?Umeto da se latite posla i pomognete oko te pesme vi opleli po prici i prozivanju..Au e jeste me sad razocarali.A bili ste cool tipovi hehehehe :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.