Pitaj Xendzu,ona je expert.PRO DJ!!! BUAHAHAHA !!!!!!
:: Da ne otvaram sličnu temu, zna li neko gde bih mogao da nađem sluške Stanton DJ Pro 2000 :: Gledao sam po netu, tražio, ali mrka kapa :: :: Hvala i pozdrav :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Ja bi pre rekao da je ko moj buraz 95 pa da moras da crtas da ima dosta boljih sluski za gaming od tih.... Al ako mu se bacaju pare nek baca,sta ja sad njemu tu da objasnjavam da pro igraci igraju npr na SS kad se covek lozi na zmije i zmajeve...
sky, sto me stalno prozivas za te sluske, kada su PROFI, nepogresive i nikad im ne pada cena, pa ti bar znas da prepoznas kvalitet, sta njaske, sada kostaju isto koliko su i kostale, najmanja cena 130eu, najveca 160, i nemoj mi reci da se `pecam`. Sennheiser je ZAKON! a o mambi nemoj da razmisljas, precenjen je mis, previse, razmisljaj o G500 :).
:: @IMARKOVI :: Koliko sad bejahu one slusalice sto prce sto si mi uvalio? : :: Senšnajzer do mojega : :: @dado8 :: Brate reci mi realno kakva je ta Mamba zivo me interesuje :: Cena joj je paprena i ne verujem da je opravdava!Koja je vlicina misa?Kako lezi u ruci :: @Xeno :: Pise se believe me : :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Brate moram kad si los covek : ): ):) :) :) Moras i ti malo da primas :) :) :) Sta si se stisnuo,pusti da ti udje :) :) :) Eeeee da nije tebe bilo,ja nebi znao sta je pro zvuk :) :) :) :)
:: sky, sto me stalno prozivas za te sluske, kada su PROFI, nepogresive i nikad im ne pada cena, pa ti bar znas da prepoznas kvalitet, sta njaske, sada kostaju isto koliko su i kostale, najmanja cena 130eu, najveca 160, i nemoj mi reci da se `pecam`. Sennheiser je ZAKON :: a o mambi nemoj da razmisljas, precenjen je mis, previse, razmisljaj o G500 :) :: :: :: :: @IMARKOVI :: :: Koliko sad bejahu one slusalice sto prce sto si mi uvalio? : :: :: Senšnajzer do mojega : :: :: @dado8 :: :: Brate reci mi realno kakva je ta Mamba zivo me interesuje :: :: Cena joj je paprena i ne verujem da je opravdava!Koja je vlicina misa?Kako lezi u ruci :: :: @Xeno :: :: Pise se believe me : :: :: :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
:: kako tebi treba batina,pa to je strasno...kakav stav ti imas,pa to je bolesno!!! idi leci se,psihoticna zeno!! :: :: MIND CONTROL :: :: :: :: :: .I :: :: :: :: :: :: :: :: :: Aloooo BATICEee ne znas jer NISI probao, zato NE pricaj napamet jel ti jasno!!! Probaj pa kenjaj gluposti.....DENON PRO DJ mogu da pojedu sve PC slusalice koje postoje na planeti Zemlji!!! Shut up now, bitch :) dont talk bullshit....
+1 za Denon, Sennke su dobre sluske bez sumnje, ali u jeftinijem segmentu su precenjene. U playeru zaista ima lep izbor AKG-a, Denon-a i Senn-a.
Meni su za oko zapale Denon AH-D501 69e. Ni jedne Sennke u tom cenovnom rangu ne mogu da im pridju...
Al dobro, covek hoce 5.1, 7.1 sluske, to je vec druga stvar, mada loziti se na sluske jer su Razer...i dati 200e, iskreno...bacanje para. Ovo su sluske za savrsenu reprodukciju muzike, to je to. ___________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
itekako imaju smisla u igricama i gledanju filmova.Svako ko ih je jednom probao u CS ili bilo kojoj FPS online igrici dao je pozitivan utisak o njima.Govorimo o pravom 5.1 a ne o surround i kvazi surround slusalicama. Dj sluske su za muziku i tu nema polemike.Ne znam kakav je megalodon,ali sa Roccat Kave ,iz licnog iskustva, je nestvarno koliko je realan osecaj prostora i zvuka u prostoru.Za 7.1 ne znam sta da kazem,verovatno ne bi primetio neku razliku,al` ko zna.
Covek je pitao zna li neko gde da kupi,ali svi ga napadose k`o da ce od njihovih para da ih kupuje.
Dobre su 5.1 sluške za gaming, ali iskreno ne verujem da su bolje te Razer od Logitech G35. Razer je poznat po tome da precenjuje svoje proizvode. Realno vrede možda 100 evra...
:: Da ne otvaram sličnu temu, zna li neko gde bih mogao da nađem sluške Stanton DJ Pro 2000 :: Gledao sam po netu, tražio, ali mrka kapa :: :: Hvala i pozdrav :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: stenton=denon=alen heath= sve to isto izgleda pogledaj na google.....tako da mozes bilo koje od njih da kupis izgledaju kao da se prave u istoj fabrici ( znaci opet kazem firma PLAYER !!!! ) kvalitet zvuka im je verovatno isti ne verujem da se drasticno razlikuje jer sve 3 IZGLEDAJU ISTO PO OBLIKU I materijalu
:: :: .I :: :: :: Da ne otvaram sličnu temu, zna li neko gde bih mogao da nađem sluške Stanton DJ Pro 2000 :: :: Gledao sam po netu, tražio, ali mrka kapa :: :: :: :: Hvala i pozdrav :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: I Don`t Know What That Means :: :: :: :: stenton=denon=alen heath= sve to isto izgleda pogledaj na google.....tako da mozes bilo koje od njih da kupis izgledaju kao da se prave u istoj fabrici ( znaci opet kazem firma PLAYER !!!! ) kvalitet zvuka im je verovatno isti ne verujem da se drasticno razlikuje jer sve 3 IZGLEDAJU ISTO PO OBLIKU I materijalu
:: daume,aj prosvetli nas,a kako ti znas da ksendza ima kitu i `oce kitu? meni se cini da je neko bio nevaljao daume,daume.. :: :: MIND CONTROL :: :: :: I kitu ima, i kitu `oće.. :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.