... ja sam pre 3 meseca uzeo Touch dok sam bio u Kanadi pa kao ajde da uzmem, duplo je jeftiniji nego kod nas, pa sam se nalozio jer je dobar gadget, ali u sustini izgustiras ga za mesec dana a onda ti je zao tolikih para na takvu glupost. Dao sam 300 CAD sto mu dodje oko 24000 RSD za 32 GB model. Koristio sam ga u avionu da pogledam dva filma i ponekad ga koristim za muziku, ali isto tako sam mogao da uzmem i Shuffle i da dobijem isti kvalitet muzike. Sve ostalo je u sustini zavisno od interneta, sto u principu nemas na raspolaganju kad si negde u putu, da igram igrice na tako malom ekranu i sa touch komandama u principu nemam zivce, i na kraju se sve svodi na preplaceni mp3 plejer. Znaci, jeste da ima onaj woow efekat kad ga prvi put uzmes, ali to te toliko brzo prodje da jednostavno ima milion pametnijih stvari koje mogu da se kupe za te pare.
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW
@Miletic, dok sam imao Iphone 3G, sećam se da sam imao slušalice na kojima je bilo samo jedno dugme. Dok sam slušao muziku, jedno stiskanje je pauziralo pesmu, dva stiska su prebacivala na sledeću pesmu, a tri stiska su vraćala na prethodnu pesmu. Probaj baš pa mi javi... __________________ Scourge of PCBerza
Ma sta dajes tolke pare za Apple, kupis lepo neki vito za 10x manje para i opusteno!
A sad ozbiljno: Ako bi koristio samo (ili vecinom) za slusanje muzike onda zavisi od cene koju za sada ne znas. Ako ti treba nesto multifunkcionalno onda je mo meni bolji telefon sa fizickom tastaurom.
Ako zelis uglavnom za muziku:
-Imas Sony playere koji su po mnogima bolji po pitanju zvuka. Ima raznih modela i sa touch-om i wi-fi-jem, bluetooth-om... -Imas Samsungove kvalitetnije modele sa takodje veoma dobrim zvukom, i mnostvo opcija (takodje imaju modele sa istim mogucnostima kao i Sony). -Imas i Cowon. Nisu poznati sirokim narodnim masama, ali audiofili itekako znaju za njih. Npr: model S9 je najpriblizniji touch-u ali je mnogo bolji po opcijama i po kvalitetu ekrana od 3g. Po pitanju baterije je Cowon daleko ispred svih sa 52h za muziku (Touch 4g valjda traje 40h).
Bitan faktor ovde je ponuda kod nas koja je mala. Ja sam naprimer trazio Sony 2-3 meseca sve dok slucajno nisam naleteo na neku radnju koja to drzi. Samsung koliko znam uvoze kod nas, ali kvalitetnije modele mozda rade samo po porudzbini. Cowon-a nema kod nas, pa jedino ako mozes da nabavis iz inostranstva, ali mozda mu nekad zatreba servis...
Svaki od ovih playera ce ti pustati skoro sve audio i video formate.
Od ovih koje sam nabrojao sam koristio Samsung, Sony i Nano 2g, i Sony je po meni najbolji. Meni je veoma bitna stvar bila trajanje baterije koje je kod mog modela oko 40h za muziku i 10 za video. Ako ces uglavnom uredjaj koristiti za muziku onda je po meni glupo uzeti glomazan uredjaj bez fizicke tastature, jer ces morati non stop da ga vadis iz dzepa kako bi promenio pesmu ili nesto slicno.
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.