Pa meni podrzava 32 bita,i 96 Khz,mada ja nisam drndao puno ono,stavio ja na 16bita/44.1 khz,ili vise,isti djavo.I glavni problem je sto su mi u drajverima zvucne komplet izlazi sivi,tj vidi samo front panel,koji naprotiv nemam.Tako da to je gadan neki bag....
Igrao sam se celu noc sa podesavanjima,evo skoro sam i ustao,i stvarno je muka ovako se igrati oko jedne gluposti....
:: :: eoi i ja da se ukljucim, posto vidim da pominjes opticko povezivanje pc-pojacalo onda bi u win trebalo na default device za zvuk da bude s/pdif i proveri kada to ukljucis koji ti je defoult format za svuk, neka pojacala ne podrzavaju jaci format. probaj i to na default 16bit 44100 hz :: Jeste glupost ali moze da zeza to.... :: Poz :: ::
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648032. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.