znaci neverovatno kako se cuje BAS od Nothing else matters na Z-5500, da se najezis, ali da ti kazem, uradio sam convert na FLAC, nije nista manje kvalitetnije...
:: Očigledno da od Oxygene 7-13 DTS nema ništa. :: :: Da li možete da prebacite pretragu na Mike Oldfield - Tubular Bells 2 DTS :: :: U međuvremenu sam preslušao i Metallica - Metallica (Black album) DTS i isti me je oduševio :: :: Sada pokušavam da nabavim Pantera - Cowboys from hell DTS ali torrent sporo ide i veličina je 581 mb. Da li neko ima predlog za brži način ? :: :: ___________________________________ :: :: Master Splinter. :: ::
Dajte linkove za Metallica moj dobar drugar i Massive. Hocu da chujem Nothing else i Inertia creeps. cash rules everything around me
:: znaci neverovatno kako se cuje BAS od Nothing else matters na Z-5500, da se najezis, ali da ti kazem, uradio sam convert na FLAC, nije nista manje kvalitetnije.. :: :: :: :: Očigledno da od Oxygene 7-13 DTS nema ništa. :: :: :: :: Da li možete da prebacite pretragu na Mike Oldfield - Tubular Bells 2 DTS :: :: :: :: U međuvremenu sam preslušao i Metallica - Metallica (Black album) DTS i isti me je oduševio :: :: :: :: Sada pokušavam da nabavim Pantera - Cowboys from hell DTS ali torrent sporo ide i veličina je 581 mb. Da li neko ima predlog za brži način ? :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Master Splinter. :: :: :: ::
Pa valjda ti bolje znas od mene koji ti je nick ovde. Vidim da imas dobro zapazanje,nije to avatar-to je prirodna zamena za nikotinske stapice pune svezine planinskog vazduha,a i malo nostalgija za godine nasih radosti...
p.s.odgledaj par snimaka sa Ronijevih nastupa na EXIT-u
MSI 790FX GD 70 AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/7 Cooler Master TX3 2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper X Sapphire 5770 1GB Seagate 1TB 32 mb LC Power 6650 GP3 V2.3 Chieftec LBX 02 B-B-B Samsung 2433 LW DVI Altec Lansing VS 4124 b
jbg, nisi me citirao, sad si tek stavio @imr.. znam primetio sam stapice,iako je sitno :).. ne mogu ronija da gledam, znam da ga ne volim nesto posebno, i inace slabo drum&bes, nekako mi je kvalitetniji neki electro kad ocu da isperem zvucnike..
:: Pa valjda ti bolje znas od mene koji ti je nick ovde :: Vidim da imas dobro zapazanje,nije to avatar-to je prirodna zamena za nikotinske stapice pune svezine planinskog vazduha,a i malo nostalgija za godine nasih radosti.. :: :: p.s.odgledaj par snimaka sa Ronijevih nastupa na EXIT- :: :: :: MSI 790FX GD 7 :: AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/ :: Cooler Master TX :: 2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper :: Sapphire 5770 1G :: Seagate 1TB 32 m :: LC Power 6650 GP3 V2. :: Chieftec LBX 02 B-B- :: Samsung 2433 LW DV :: Altec Lansing VS 4124 :: ::
Ajd ne tupi qurac seljacino,sta ti znas?Ne poznajes me i nemoj da sudis odmah.Ja sam odrastao u dobrom drustvu i dobroj muzici, a i bavim se muzikom,da ne nabrajam sada...a i nije ni bitno!.Mozda sam negde napisao da slusam rock, ali ne i da je massive...rock zanr.Bilo u kontekstu.
P.S.Ma sta ja imam tebi da se pravdam i objasnjavam....
Ps2: evo de je covek zakljucio da sam massive svrstao pod rock,sta dalje pricati:
poznajem puno ljudi koji slusaju Acu Lukas, Ekrema, Mila Kitica, pa iz pouzdanih izvora znam da se ne drogiraju. A ti gile sledeci put malo jasnije proformulises recenicu, znam sta si mislio, ali kad si pomenuo rock pa zatim Massive i Ronija, zakljucili su da je to rock, sto je lol.. pa i ja neki put volim da opalim electro i drum&bes pa nisam besan, BobMarley-ja, a skoro da sam celav, techno i metal sam batalio zbog podstanara, sad je aktuelno gola gola
:: Ja sam zakljuchio da se drogirash. A poshto slushash Massive i Roni Size, nije daleko od istine :: :: cash rules everything around me :: :: :: Ps2: evo de je covek zakljucio da sam massive svrstao pod rock,sta dalje pricati :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=19971&forid=34&katid= :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Poslusaj gilopileta,decko se strasno dobro razume u muziku-za njega su RONI SIZE i MASSIVE ATTACK-Rock :: :: :: :: :: :: btw.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: MSI 790FX GD 7 :: :: :: AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/ :: :: :: Cooler Master TX :: :: :: 2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper :: :: :: Sapphire 5770 1G :: :: :: Seagate 1TB 32 m :: :: :: LC Power 6650 GP3 V2. :: :: :: Chieftec LBX 02 B-B- :: :: :: Samsung 2433 LW DV :: :: :: Altec Lansing VS 4124 :: :: :: :: :: ::
Mozda sam trebao bolje da formulisem, jbg.Napisao sam `sve zivo`...Rock...Ali sta je tu je.Sigurno nisam mislio da Massive spada pod Rock.Malo me je isteralo iz takta kako je @drum to napisao. @drum: Izvinjavam se sto sam te uvredio, jednostavno sam planuo ,jer je muzika malte ne sve sto imam u zivotu, pa sam tako u trenutku odreagovao.Izvinjavam se jos jednom!Pozdrav!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: poznajem puno ljudi koji slusaju Acu Lukas, Ekrema, Mila Kitica, pa iz pouzdanih izvora znam da se ne drogiraju. :: A ti gile sledeci put malo jasnije proformulises recenicu, znam sta si mislio, ali kad si pomenuo rock pa zatim Massive i Ronija, zakljucili su da je to rock, sto je lol.. pa i ja neki put volim da opalim electro i drum&bes pa nisam besan, BobMarley-ja, a skoro da sam celav, techno i metal sam batalio zbog podstanara, sad je aktuelno gola gola :: :: :: :: Ja sam zakljuchio da se drogirash. A poshto slushash Massive i Roni Size, nije daleko od istine :: :: :: :: cash rules everything around me :: :: :: :: :: Ps2: evo de je covek zakljucio da sam massive svrstao pod rock,sta dalje pricati :: :: :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=19971&forid=34&katid= :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: Poslusaj gilopileta,decko se strasno dobro razume u muziku-za njega su RONI SIZE i MASSIVE ATTACK-Rock :: :: :: :: :: :: :: :: btw.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: MSI 790FX GD 7 :: :: :: :: AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/ :: :: :: :: Cooler Master TX :: :: :: :: 2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper :: :: :: :: Sapphire 5770 1G :: :: :: :: Seagate 1TB 32 m :: :: :: :: LC Power 6650 GP3 V2. :: :: :: :: Chieftec LBX 02 B-B- :: :: :: :: Samsung 2433 LW DV :: :: :: :: Altec Lansing VS 4124 :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60463. Broj poslatih odgovora: 648028. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.