Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Problem Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express
STRANA 2 OD 2
Classified ... 10.06.2012. 14:24 #424046

status: user
broj poruka: 728
Ljudi ne pamte koliko je ovde EVGA karti prodano i godinu ipo dana se prodaju.
Ja ne znam jel ljudima cvile kapacitori, jel se javlja neko, gde su ti ljudi sa starim 9800GT i GTX260 i ostalim, sve radi skoro a da ne radi prosle su godine i godine.
Pa napajanja CORSAIR, to ja mislim 5 nije se pokvarilo od onog uvoza proslog. Ali bolje je da se stalno kvari i povlaci druge delove sa sobom i da narod kupuje stalno. U drugim zemljama ne bi dali sigurno pare za II klasu istu kao sto postoji prva.
Narod to ne vidi.

EVGA-CORSAIR-Strictly

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neXus2000 .... 10.06.2012. 14:42 #424053

broj poruka: 3352
Si probao sa Daniel_K drajverima?
Njih mozes naci na Creative forumu.

S` obzirom da imam X-Fi xtremegamer Fatality Pro (PCI) i da oficijelni drajveri ne nude Creative konzolu (eq, mixer, bla...bla), morao sa da instaliram Daniel_K drajvere i time sam dobio sve zivo. Jer Creative je strasno posustao sa svojim proizvodima, tj. softverskom delu.
To sto nemas zvuk, postoji mogucnost da ti je ATi ili nVidia preuzela audio, svojim drajverom. Pogledaj u Control Panel - Audio, pa vidi tu da li ti je Speakers kao default audio device.

nemanja21 Re: ... 10.06.2012. 14:51 #424058

broj poruka: 1227
ne svidja mi se kako su resili 680 hydrocopper, http://goo.gl/HPDYO, dual slot, konektori za napajanje su odvratno odradjeni, fitinzi isto... ali recimo ova http://www.evga.com/PRODUCTS/IMAGES/GALLERY/015-P3-1589-AR_LG_6.jpg mi je odradjena totalno kao kartica u svojoj klasi, single slot, apsolutno fenomenalno, ni ova classified hydrocopper 580 mi nije losa.

nexus imas pax neoficijalne drajvere, ja ih koristim vec duze vreme, redovno se azuriraju itd, pogledaj..

imarkovic Re: ... 10.06.2012. 16:14 #424080

broj poruka: 19116
sta da ti kazem, imam asus plocu z68, zvucnu xonar stx, ni jedan gabic ni kod zvucne ni kod ploce.. imao sam ranije Creative x-fi extreme music, nisam bio bas prezadovoljan drajverima, malo su bili nestabilni, a to je vrh zvucna.. ne znam kakve zvucnike imas i koje su ti `zvucne` potrebe, ali iz konteksta sam mogao da izvucem da ti uopste ne treba nista specijalno, video sam da si napisao `neka zvucna 60-80eu`, ako ti je takav sablon merila za kupovinu, onda uzmi Creative titanium HD, a ona nije 80eu... plus nema capacitore kao ASUS Texas Instruments inc. a ni nema izmenjive op amp-ove.. softver krajnje simple itd.. meni i lepse izgleda

:: ASUS Xonar D1 je 60e posto ne volim ASUS uzecu onu Creative od 85e onda je bolja
:: Trebao bi ASUS i na ROG da stavi te divne karte njihove. Nisam lud da kupujem brand kome cesto pisti nesto a Srbi kazu da je to normalno. Ja kupujem onaj gde je to nenormalno kao i svuda u svetu i gde radi necujno
:: Na netu kazu da je X-Fi Titanium bolja. Ali da racunam da je ista posto su mi Creative zvucnici i za EVGA plocu kupujem necu da mesam ASUS
:: Znaci sa Sound Blaster X-Fi Titanium cu imati bolji zvuk nego Suprem
::
:: Meni i trebaju te jeftinije od 60-80e a da nije ASUS
:: EVGA-CORSAIR-Strictl
Classified ... 10.06.2012. 17:27 #424105

Imam prastare zvucnike ali nisu losi bili tada.
Creative Inspire T5900 5.1 Subwoofer i to je to.
Imali su onu ruznu mrezicu na njima kao pa sam ja to skinuo, sada bas dobro izgledaju. Tj odavno sam skinuo zastitu onu kao.

EVGA-CORSAIR-Strictly

imarkovic Re: ... 10.06.2012. 17:34 #424108

onda ti je dovoljna SB live 5.1..

:: Imam prastare zvucnike ali nisu losi bili tada
:: Creative Inspire T5900 5.1 Subwoofer i to je to
:: Imali su onu ruznu mrezicu na njima kao pa sam ja to skinuo, sada bas dobro izgledaju. Tj odavno sam skinuo zastitu onu kao
nemanja21 Re: ... 10.06.2012. 19:53 #424134

broj poruka: 1227
e imao sam ja isto t5900, doduse imam i sad u nekoj nabudzenoj varijanti sa front monitorima, i mogu ti reci da svojevremeno nisam primetio neku razliku u zvuku kada sam presao sa live 24bit na xtreme music.

Classified SRPSKA POSLA 11.06.2012. 05:05 #424206

Posto vi niste znali da odgovorite ja sam kontaktirao Creative da pitam razliku izmedju dve karte koje se prodaju na IT Svetu i Creative je rekao da ona jedna jedftinija za 2 evra taj broj ne postoji u njihovoj prodaji nije validna. A da je ona SB0880 koja se prodaje u PC Practicu regularna. Sta nasi mute sta oni rade ja ne znam vise. Oni stavljaju iste modele samo dodaju neke nepostojece brojeve da bi se razlikovali po ceni i da bi kliknuo na to i onda totalno zbune ljude.
Jbt njih treba lesiti.
I ja sam to odmah znao i da ih nisam pitao kupio bi ovu 2e skuplju jel mi se taj broj redovno pojavljivao na Amazonu u prodaji i na ostalim sajtovima a za opvu drugu nista nisam mogao da nadjem.

EVGA-CORSAIR-Strictly
Bobi4ever Xonar je Xonar 11.06.2012. 05:39 #424207

broj poruka: 4888
Sve ostalo je paucina...

Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu...

Classified ... 11.06.2012. 05:58 #424209

Na EVGA Forumu su mi rekli drugacije.
Da je to prava karta koju sam izabrao.

Zbog pogleda njihovog na ostale stvari i cinjenice da Srbi imaju najveci procenat bacenih para na losije opcije poslusacu njih.

- - - - - - - - - - - - - - -
EVGA-CORSAIR-Strictly

imarkovic Re: SRPSKA POSLA 11.06.2012. 08:50 #424226

lepo sam ti rekao da nema razlike :P
eVGA kaze da je bolje sto si uzeo Creative nego ASUS.. bas me cudi.. Creative je bas mnogo veliki konkurent eVGA hehe

:: Posto vi niste znali da odgovorite ja sam kontaktirao Creative da pitam razliku izmedju dve karte koje se prodaju na IT Svetu i Creative je rekao da ona jedna jedftinija za 2 evra taj broj ne postoji u njihovoj prodaji nije validna. A da je ona SB0880 koja se prodaje u PC Practicu regularna. Sta nasi mute sta oni rade ja ne znam vise. Oni stavljaju iste modele samo dodaju neke nepostojece brojeve da bi se razlikovali po ceni i da bi kliknuo na to i onda totalno zbune ljude
:: Jbt njih treba lesiti
:: I ja sam to odmah znao i da ih nisam pitao kupio bi ovu 2e skuplju jel mi se taj broj redovno pojavljivao na Amazonu u prodaji i na ostalim sajtovima a za opvu drugu nista nisam mogao da nadjem.
Classified ... 11.06.2012. 09:09 #424231

Ne kaze EVGA, kazu ljudi koji imaju na Z77 FTW Creative istu koju ja hocu da je bolja nego Xonar. Stavili su sliku i to je bas ta koj sam ja hteo.
Ali isto mogu i ja da kazem Srbija je u debelom crevu ASUS, tamo je mracno i ne vide nista drugo.
Jel se javio Spacemaster da objasni liku sta da radi koji je ubo dve neispravne ASUS HD7970 za redom. Kakva je to cudnovata losa sreca bas sa tim najacim primercima iz godine u godinu sa ASUSom.
Da u roku od 12 meseci 2 coveka na ovom malo trzistu ubudu svaki po 2 neispravne najace karte ne racunajuci ljude kojima se desila jedna na broj prodatih tih primeraka ovde zamislite vi koji je to procenat lose odradjenih, poluispravnih.

EVGA-CORSAIR-Strictly

imarkovic Re: ... 11.06.2012. 09:27 #424240

ti ljudi iz eVGA ako se predstavljaju kao profesionalci, trebalo je da navedu tehnicke prednosti zasto je bolja, da navedu razloge itd., a ne samo tako, `ej znas, bolja je ta Creative, pusti ove glupe Srbe, nemaju oni pojma jadnici`

:: Ne kaze EVGA, kazu ljudi koji imaju na Z77 FTW Creative istu koju ja hocu da je bolja nego Xonar. Stavili su sliku i to je bas ta koj sam ja hteo
:: Ali isto mogu i ja da kazem Srbija je u debelom crevu ASUS, tamo je mracno i ne vide nista drugo
:: Jel se javio Spacemaster da objasni liku sta da radi koji je ubo dve neispravne ASUS HD7970 za redom. Kakva je to cudnovata losa sreca bas sa tim najacim primercima iz godine u godinu sa ASUSom
:: Da u roku od 12 meseci 2 coveka na ovom malo trzistu ubudu svaki po 2 neispravne najace karte ne racunajuci ljude kojima se desila jedna na broj prodatih tih primeraka ovde zamislite vi koji je to procenat lose odradjenih, poluispravnih
caranovic Resenje za win7/8 03.01.2014. 11:07 #535165

broj poruka: 434

u pitanju je recording devices opcija, treba da se stiklira listen to this.... vise o tome http://www.roemersoftware.com/vista-recording-problem.html

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648031.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs