:: Hvala svima :: Izgleda je ono sa Live! bio neki bug, pa je toliko jeo cpu. Ostace daljnjeg integrisana ili opet probam neki audigy (moze slobodno predlog), jel ne verujem da bi primetio na mojim zvucnicima razliku u odnosu na skuplju kartu, a ne trebaju mi nikakvi 3d efekti i slicno :: :: :: ::
Mislis Audigy 2 ZS, onu sa pozlacenim konektorima? To je starija karta pa ne znam da li ima drivera za w7, a upravo sam zbog toga hteo Xonar, zato sto ima bolje drivere.
:: uzmes Audigy ZS za 20eu i bog da te vidi :: :: :: :: Hvala svima :: :: Izgleda je ono sa Live! bio neki bug, pa je toliko jeo cpu. Ostace daljnjeg integrisana ili opet probam neki audigy (moze slobodno predlog), jel ne verujem da bi primetio na mojim zvucnicima razliku u odnosu na skuplju kartu, a ne trebaju mi nikakvi 3d efekti i slicno :: :: :: :: :: :: :: ::
da, Audigy 2 ZS, ne postoji obican ZS, naravno da ima za Win7
:: Mislis Audigy 2 ZS, onu sa pozlacenim konektorima :: To je starija karta pa ne znam da li ima drivera za w7, a upravo sam zbog toga hteo Xonar, zato sto ima bolje drivere :: :: :: :: uzmes Audigy ZS za 20eu i bog da te vidi :: :: :: :: :: :: :: Hvala svima :: :: :: Izgleda je ono sa Live! bio neki bug, pa je toliko jeo cpu. Ostace daljnjeg integrisana ili opet probam neki audigy (moze slobodno predlog), jel ne verujem da bi primetio na mojim zvucnicima razliku u odnosu na skuplju kartu, a ne trebaju mi nikakvi 3d efekti i slicno :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648032. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.