Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Logitech Z-5500
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: Re: Re: Re: 06.12.2011. 16:20 #382437

status: user
broj poruka: 19116
ne obracaj paznju na mene, request time out

:: Nisi mi bas najjasniji. Covek hoce da slusa zvuk sa TV-a na zvucnicima a ne obrnuto... o kakvom izlazu za sluske pricas?
:: Ja pricam o digitalnom izlazu, a ne analognom. Na ovaj nacin ce imati isti kvalitet zvuka i sa kompa, i sa TV-a [ovo dalje zavisi i od kvaliteta kanala, naravno]
:: Nemam ove zvucnike ali u specifikaciji sam video da imaju i TOSLINK, i RCA SPDIF ulaze, pa sto da ih ne iskoristi
::
:: edit
:: Sad videh da sam u prethodnoj poruci pisao `SPIDIF`... ne znam odakle mi jos jedno `I` =]
:: Pozdrav
:: :: a sto ne bi preko izlaza za slusalice povezao na control konzoli Z-550
:: ::
:: ::
:: :: :: Na maticnoj ploci, odmah pored optickog izlaza imas jedan RCA konektor [narandzasti]. To je takodje SPIDIF [digitalni] izlaz pa preko njega povezi komp, a TOSLINK [opticki] kabl iskoristi za TV [ili obrnuto, ako TV ima SPIDIF RCA]
:: :: :: Obrati paznju da kupis neki kvalitetniji koaksijalni kabl za ovo
:: :: ::
:: :: :: Valjda sam bio jasan
:: :: ::
:: :: :: Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
WlayCo Re: Re: 07.12.2011. 13:44 #382632

status: user
broj poruka: 87

Jasan kao dan.

:: Na maticnoj ploci, odmah pored optickog izlaza imas jedan RCA konektor [narandzasti]. To je takodje SPIDIF [digitalni] izlaz pa preko njega povezi komp, a TOSLINK [opticki] kabl iskoristi za TV [ili obrnuto, ako TV ima SPIDIF RCA]
:: Obrati paznju da kupis neki kvalitetniji koaksijalni kabl za ovo
:: Valjda sam bio jasan
:: Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648032.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs