Ne bih ti preporucio te akg k99, k77, i slicne, jer su poprilicno lose za te pare, ako hoces akg, za te pare jedino k81/k518(iste slusalice, samo razlika u boji), ali obrati paznju da su to dj slusalice i iako imaju poprilicno kvalitetan zvuk na celom spektru, bas je poprilicno izrazen, jako udara, tako da ih zaobidji ako slusas neku klasiku, akustiku, i slicno... Sto se zenki tice, mislim da Pla*er ima hd515 jos uvek, pozovi pa proveri, hd555 neces naci nigde u Srbiji, sada su aktuelni modeli sa osmicom na kraju, koji su dosta skuplji, a ne nude bogznakakvo poboljsanje... Meni licno je serija 4 precenjena, tako da bih jurio ako negde nadjem bar hd515, ako se ne snadjes ni za jedne, javi, pa da trazimo dalje... :) Srecno
konacno neko da zakljuci da treba uzimati senn/akg/audeze i ostatak.. naravno za kvalitetan zvuk moras izvodjiti i podosta novca.. radi se o par hiljada eura.. sto se tice tvog cenovnog ranga, pogledaj mozda ima kod nas senn 448 closed su sto znaci da imaju neku izolaciju i da ne bacaju zvuk van slusalica (za javni prevoz, ili ako si u prostoriji gde neko spava ili trebas biti tih..) sledeci korak bi ti preporucio hd 5xx seriju, recimo 598... i onda recimo neke hd 650 koje zahtevaju neki dac/amplifier mada bi trebalo vec i 5xx seriju kachiti na neki amp barem...
pa daleko od toga da su sluske od 30eu lose, ali `koliko para toliko muzike` do neke granice of cors
:: Nema potrebe da bacas toliko para na sluske, zavrsice ti posao i neke od 30e :: :: Procitaj ovu temu: http://bit.ly/uKDRt :: :: Videces da smo dvoje kolega sa foruma i ja uzeli razlicite slusalice (koji kostaju 30e) i svi smo prezadovoljni. Dakle, kao sto rekoh, nema potrebe da dajes toliko para, ipak su to samo slusalice :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Iskreno i ja bih voleo da pazarim HD 598 ali stvarno nemam toliko novca. Sto se tice HD 515 citao sam po netu i dosta njih kazu da nemaju skoro nikakav bas i da srednji i visoki tonovi nisu dovoljno naglaseni i sveukupno slusalice daju nekako izvestacen zvuk, dok se sa druge strane HD 555 totalno razlikuje, bas je odlican i savrseno pristaju nekome ko slusa muziku sa dosta basa. Uglavnom slusam rock/house mada normalno uvek se nadje neki r&b, clasika neka itd. Pokusacu da nadjem polovne HD555, ako ne onda cu morati da uzmem neke druge...
bi ti ja preporucio iz licnog iskustva.... na tim slusalicama sam cuo zvuke za koje nisam znao ni da postoje :D.... placene 5500.... za te pare mislim da ne postoje bolje.... edit: ako ti znaci preporucio mi ih je lik koji se profesionalno bavi muzikom vec mnogo godina i rekao je da je to najbolji izbor za te pare.... a i realno obilazio sam jedno nedelju dana ceo novi sad i net i nisam nasao neke koje daju kvalitetniji zvuk....
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x2 550 Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
kao sto rekoh.. koliko para toliko muzike.. a iz licnog iskustva preporucio bih ti AKG.
:: Iskreno i ja bih voleo da pazarim HD 598 ali stvarno nemam toliko novca :: Sto se tice HD 515 citao sam po netu i dosta njih kazu da nemaju skoro nikakav bas i da srednji i visoki tonovi nisu dovoljno naglaseni i sveukupno slusalice daju nekako izvestacen zvuk, dok se sa druge strane HD 555 totalno razlikuje, bas je odlican i savrseno pristaju nekome ko slusa muziku sa dosta basa :: Uglavnom slusam rock/house mada normalno uvek se nadje neki r&b, clasika neka itd :: Pokusacu da nadjem polovne HD555, ako ne onda cu morati da uzmem neke druge...
Od AKG mi je za oko zapao model K 514. Ima li neko iskustva sa ovim modelom i mogu li da se probaju negde? Bitno mi je da imaju jak bas, posto dosta slsuam house/rock. Od Sennheiser modela, video sam jedino HD 428/HD 215 koji odgovara tom cenovnom rangu. Zna li neko iz prve ruke kakve su? O HD 215 sam citao dosta pozitivne komentare, da imaju dobar bas, kvalitetna izrada itd. Jedino sto ih neki nalaze extra udobnima dok drugi kazu da ih boli glava posle sat vremena nosenja.
:: Od AKG mi je za oko zapao model K 514 :: Ima li neko iskustva sa ovim modelom i mogu li da se probaju negde :: Bitno mi je da imaju jak bas, posto dosta slsuam house/rock :: Od Sennheiser modela, video sam jedino HD 428/HD 215 koji odgovara tom cenovnom rangu :: Zna li neko iz prve ruke kakve su :: O HD 215 sam citao dosta pozitivne komentare, da imaju dobar bas, kvalitetna izrada itd :: Jedino sto ih neki nalaze extra udobnima dok drugi kazu da ih boli glava posle sat vremena nosenja :: ::
Svraticu do tamo posle praznika. Mozda usput svratim i do 4audio u kneza milosa da vidim sta oni nude, posto onaj cenovnik mi je nesto sumnjiv mnogo, zadnjih nekoliko meseci skoro iste stvari imaju, a ono sto dobiju novo kosta preko 200eur...
Bio sam danas do 4audio i do mitrosa, player nije radio. Nazalost nisam mogao da probam ni jedan model, posto u 4audio nesto premestaju ili sta mi je vec rekao prodavac, a u mitrosu nemaju ni jedan sennheiser model. Sto se tice cena u 4audio, prodavac mi je izvjavio da HD 428 kostaju 11k, dok HD 438 kosta 13k. O_O Preostaje mi samo jos da odem do playera, mada ako i tamo budu ovakve cene, moracu da se odlucim za neki drugi brand.
prijatelju ako ti nije hitno ja bih ti mozda mogao doneti sluske iz Spanije.. vracam se krajem meseca u Srbiju pa ti mogu doneti u zavisnosti odakle si ili poslati poshtom.. jedino sto nisam 100% siguran jos da cu imati kesa jer i sam razmisljam da uzmem senn hd 800 sa Burson HA-160D dac/amp.. ako uzmem to onda cu biti na knap u euro ali ako ne, onda ti mogu bez problema doneti shta god ti treba... imas senn-a hd 448 za nekih ~70e, 598 ~130e, 438 ti je 54e.. baci oko na amazon.es ili bilo koju radnju u principu.. za dz naravno.. pozz
:: Bio sam danas do 4audio i do mitrosa, player nije radio :: Nazalost nisam mogao da probam ni jedan model, posto u 4audio nesto premestaju ili sta mi je vec rekao prodavac, a u mitrosu nemaju ni jedan sennheiser model :: Sto se tice cena u 4audio, prodavac mi je izvjavio da HD 428 kostaju 11k, dok HD 438 kosta 13k. O_ :: Preostaje mi samo jos da odem do playera, mada ako i tamo budu ovakve cene, moracu da se odlucim za neki drugi brand.
Nisam probao AKG iz razloga sto su sve upakovane i ne mogu da se cuju. Cak i ako bi bili voljni da ih izvade iz kutije i da mi daju da ih probam, da vidim kako stoje oko glave, nisam siguran da bi mi dali da ih cujem.A i bio sam u zurbi i pravo da ti kazem nisam ni razmisljao o tome da ih pitam da mi daju da ih probam. @repsi pa nije mi toliko hitno, razmislicu o tome, hvala na ponudi u svakom slucaju. :)
u principu nije potrebno ni probati ih, vrhunske su..
:: Nisam probao AKG iz razloga sto su sve upakovane i ne mogu da se cuju :: Cak i ako bi bili voljni da ih izvade iz kutije i da mi daju da ih probam, da vidim kako stoje oko glave, nisam siguran da bi mi dali da ih cujem.A i bio sam u zurbi i pravo da ti kazem nisam ni razmisljao o tome da ih pitam da mi daju da ih probam :: @repsi pa nije mi toliko hitno, razmislicu o tome, hvala na ponudi u svakom slucaju. :)
Dok cekam da se otvori player i da dodju novi modeli u 4audio, naleteo sam na jos jedne slusalice. U pitanju su Samson SR850. http://www.samsontech.com/samson/products/headphones/sr-series/c01sr850/ Da li neko ima iskustva sa ovim slusalicama? Koliko sam uspeo da procitam na netu, ljudi kazu da mogu da se porede sa Sennheiser HD5 serijom.
& Deliah :) brate ovo isto izgleda kao AKG, uzmi proverenu stvar, man` se tih substituta
:: Dok cekam da se otvori player i da dodju novi modeli u 4audio, naleteo sam na jos jedne slusalice :: U pitanju su Samson SR850. http://www.samsontech.com/samson/products/headphones/sr-series/c01sr850 :: Da li neko ima iskustva sa ovim slusalicama :: Koliko sam uspeo da procitam na netu, ljudi kazu da mogu da se porede sa Sennheiser HD5 serijom.
Na kraju sam uzeo HD 428. Poslusao sam i AKG K99 i kolko sam uspeo da cujem nemaju toliko izrazen bas, potom sam poslusao HD 465 koje za razliku od K99 imaju dosta izrazeniji bas i nekako mi je zvuk na njima lepse zvucao. Prodavac mi je rekao da su HD 428 slicne ko HD 465 samo sa novijim driverom, mada da nema neke preterane razlike. Kada sam ih cuo, odusevio sam se. Bas je solidno jak, pri visokim i srednjim tonovima nema izoblicenjenja zvuka, niski takodje ok zvuce. Sto se tice udobnosti, u prvih sat vremena ih nisam ni osetio na glavi, a u budocnosti cu videti da li ce mi smetati posle visecasovnog nosenja.
Ja e razmisljam da `iskoristim` tvoju ponudu ! :-) Imas mail...
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD & GV-R685OC-1GB U2312HM PyroSE 60GB & HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium AltecLansing VS4121 Sennheiser HD201 Lycosa Sphex G500
:: prijatelju ako ti nije hitno ja bih ti mozda mogao doneti sluske iz Spanije.. vracam se krajem meseca u Srbiju pa ti mogu doneti u zavisnosti odakle si ili poslati poshtom.. jedino sto nisam 100% siguran jos da cu imati kesa jer i sam razmisljam da uzmem senn hd 800 sa Burson HA-160D dac/amp.. ako uzmem to onda cu biti na knap u euro ali ako ne, onda ti mogu bez problema doneti shta god ti treba.. :: imas senn-a hd 448 za nekih ~70e, 598 ~130e, 438 ti je 54e.. baci oko na amazon.es ili bilo koju radnju u principu. :: za dz naravno. :: pozz
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648032. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.