Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Zvucnici + zvucna kombo, do ~100 eura?
STRANA 2 OD 2
Milunka Re: re 11.03.2012. 01:02 #405380

status: user
broj poruka: 1624
Cuo sam i video slican model u Uscu ranije, i ako ces nekog da savetujes za 30 ` soma ` da uzme tako nesto,onda si lepo navukao nekog da baci pare...

asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.

:: milunka, ti ocigledno ne znas sta su `visoki`, a sta `srednji
:: opet pogresno preporucujes... plasticne, prazne kucne bioskope i aiSHa mini linije..
:: Asus DS i Altec L mu je sasvim dovoljno za taj cenovni rang..
::
:: edit: iskreno, nemas tri blage o hi-fi uredjajima i zvuku
:: ovo je nesto najblize za 30 soma kvalitetnijem zvuku
:: http://goo.gl/bcSU
:: ili denon,nad,marantz etc
:: naravno, mislim na novo
:: najpametnije je uzeti kombinaciju stereo kutija sa polovnim pojacalom do 300
:: wharfedale D8 ili 9 serije + marantz. idealno po men
:: _________________________________________________________
:: Velg Bort Livet
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milunka evo jos mini linija,ako se odlucis . 11.03.2012. 01:06 #405382

http://www.kupujemprodajem.com/technics-se-ch610-sb-eh600-1669042-oglas.htm?filter_id=5772957

http://www.kupujemprodajem.com/Sony-W55-vrhunski-audio-sistem-1672630-oglas.htm?filter_id=5772957

asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
drum Moram opet da se ubacim... 11.03.2012. 01:35 #405390

broj poruka: 1301

@Drugarice Milojka:Mi ne smumljamo da si ti pametan,nadaren i obdaren dečko,ali to što nam ovde prosipaš pamet-mislim da ti i ne uspeva.
Na ovom forumu ima ljudi koji se mnogo više razumeju u takve stvari nego ti i ja(obični pilićari),ali su verovatno odustali videvši tebe-Nastavnicu Milojku,predavačicu muzičke sekcije i dirigenta hora Titovih pionira.

@alexi:ja imam Aiwa liniju 2x67w trosistemci,drug isto ima Aiwa,dvojica imaju Panasonic i još jedan ortak neku Samsung.Svaka od tih linija (koje sam imao prilike da vidim) povezane na PC preko integrisane audio karte su davale mnogo lošiji zvuk nego moji Altec Lansing VS 4121,a veruj mi da mi se Log.X-530 više sviđaju nego moji Altec.
Mislim da ako baš nisi toliko razmažen i svestan da se izuvaš `samo` 100 e za takav poduhvat-kombinacijom X-530 i DS sa aiso drajverima,trebalo bi da budeš zadovoljan.
I opet kupuješ NOVO i imaš garanciju 2 godine i na zvučnike i zvučnu kartu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milunka Re: Moram opet da se ubacim... 11.03.2012. 02:38 #405394

http://www.kupujemprodajem.com/Technics-SU-CH7-1636141-oglas.htm?filter_id=5846099

na slepo ovo zvuci garant bolje i od vasih linija i od x530 i od tog alteca...

A testirani kod drugova i x530, i manje vise sve zivo sto ima altec,i naravno microlab,i lg novije mini linije...

E vec ta LG mini linija je izuvala. nacicu link pa cu da je okacim.

:: @Drugarice Milojka:Mi ne smumljamo da si ti pametan,nadaren i obdaren dečko,ali to što nam ovde prosipaš pamet-mislim da ti i ne uspeva
:: Na ovom forumu ima ljudi koji se mnogo više razumeju u takve stvari nego ti i ja(obični pilićari),ali su verovatno odustali videvši tebe-Nastavnicu Milojku,predavačicu muzičke sekcije i dirigenta hora Titovih pionira
:: @alexi:ja imam Aiwa liniju 2x67w trosistemci,drug isto ima Aiwa,dvojica imaju Panasonic i još jedan ortak neku Samsung.Svaka od tih linija (koje sam imao prilike da vidim) povezane na PC preko integrisane audio karte su davale mnogo lošiji zvuk nego moji Altec Lansing VS 4121,a veruj mi da mi se Log.X-530 više sviđaju nego moji Altec
:: Mislim da ako baš nisi toliko razmažen i svestan da se izuvaš `samo` 100 e za takav poduhvat-kombinacijom X-530 i DS sa aiso drajverima,trebalo bi da budeš zadovoljan
:: I opet kupuješ NOVO i imaš garanciju 2 godine i na zvučnike i zvučnu kartu.
alexi Re: 11.03.2012. 02:44 #405395

broj poruka: 677
Naravno, koliko love toliko muzike - uvek bilo i bice. Samo smatram da mi bolje nije potrebno a i mislim da ne zelim vise para da izdvojim na to iako bih mogao, ako bih se stisnuo jos neko vreme.

To je to sto mi je bitno u principu, garancija. Tehniku nikada nisam uzeo polovnu, samo slusalice Sonijeve i to od bliskog prijatelja.

My sword can cut through armor and still cut a tomato.

imarkovic >> 11.03.2012. 11:46 #405415

broj poruka: 19116
realno, ja coveku preporucujem da kupi NOVO za te pare, a za te pare je najadekvatniji izbor ova zvucna + logitech, kakve crne mini linije iz `90ih godina da kupuje, nije valjda pao s marsa, a kad bude imao preko 1keu i bude zeleo pravi hi-fi neka brate uzme pravu stvar, a to je adekvatno pojacalo sto je naveo Erestun i adekvatne zvucnike, kakve mini-linije te spopale Milunka covece, zapeo si ne odustajes

@gligo, izlizao ti se avatar, vrati onaj stari
gliga79 Re: >> 11.03.2012. 12:30 #405425

broj poruka: 4641
Ja bih kupio liniju, ali samo onu koju sam pomenuo, u drugom slucaju bih isao kartica + zvucnici novi.
Ali ako je los zvuk, ne dobijas nista. Meni je i sad komp povezan na mini liniju Aiwa, zasto da bacam novac ako dobijam isto.

@imarkovic
Vratio se Hugh, bio je na tajnom zadatku.
We are the Borg, Resistence is Futile Muuaahahhahaha !!!

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: realno, ja coveku preporucujem da kupi NOVO za te pare, a za te pare je najadekvatniji izbor ova zvucna + logitech, kakve crne mini linije iz `90ih godina da kupuje, nije valjda pao s marsa, a kad bude imao preko 1keu i bude zeleo pravi hi-fi neka brate uzme pravu stvar, a to je adekvatno pojacalo sto je naveo Erestun i adekvatne zvucnike, kakve mini-linije te spopale Milunka covece, zapeo si ne odustajes
:: @gligo, izlizao ti se avatar, vrati onaj star
mige26 xb6 06.04.2012. 19:46 #410938

broj poruka: 2
Ja prodajem XB6. Moze zamena za neki hardware.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?281449-Sony-LBT-XB6-Hi-Fi-midi-sistem
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648032.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs