Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Futuristicki zvucnik creative rules!
STRANA 2 OD 3  
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 25.01.2013. 21:57 #470933

status: user
broj poruka: 19116
U kompjuter moze da ide apsolutno SVE, a u koje namene se koristi i klasi, to zavisi od coveka i cime se bavi.
Ne vredi, tebi covek ne moze da napise nista a da razumes ili da pokusas bar, ili je izgleda nama dvojici tesko da komuniciramo preko teksta.. na kraju sam ispao opet budala objasnjavajuci. Izvini ako sam te iznervirao, glupo s moje strane, nisam imao nameru.

:: Ne postoji jedan rang,drugi rang vec klasa kao merilo po kojoj svi svrstavaju svoje proizvode.
:: I Asus ima svoju Pro karticu za PC varijantu ali niko od njih ne pravi komponentu za drugu vrstu namene osim za Home ,audio /gaming sistem
:: Kompjuter zapravo i nema drugog izbora osim karte koje su za njega namenjene interne,eksterne sto je u prakticnijoj primeni u tom domenu.
::
:: Postao si iritantan i sve najbolje znas,samo nesto ispravljas i kenjas..Ne znam sta ti je.
:: Ja se nikad nisam trtio tamo gde mi nije mesto a ovde na forumu sam o muzici najmanje pisao ,skoro nikako a trebao bi mozda najvise a ti koji si amaterski u tim vodama ispade da sve najbolje znas,nekako se potcenjivacki postavljas sa visine,drzis ti nekom lekcije..Oprosti ali takvi su tvoji postovi i iznervirao si me realno
:: Posle kazes ja tebe potcenjujem ,samo ne znam kako?
:: Ja sam na ovu temu zavrsio,pisi sta god zelis apsolutno me ne zanima ..Ako ti je lakse Creative je krs,eto to cu samo da kazem..Mojim usima prija,meni je super-odnosi se na karticu ne na zvucnike
:: :: ::
:: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Nemate veze očigledno 26.01.2013. 07:56 #470977

broj poruka: 6674
Najbolje ribe i frajeri, stoje uz integrisane zvučne `karte` tj. čipove, i odvratne, male, plastične zvučnike. Ostalo je sve tetovaža.
Poenta je bila na frajeru, a ne na kartici. Limitatori jedni.

Budale računaju na sreću.

Milunka Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 27.01.2013. 04:48 #471186

broj poruka: 1624
Sad mora i ja malo da se umesam .) dakle za gaming, prvenstveno igre najskuplje sto bih uzeo za kompjuterske zvucnike,creative xfi titanium... Al to da neznam sta cu u zivotu i na sta da bacam pare, pa da kupim ko klasican NUB kompjuterske zvucnike,i GEJMERSKU KARTU... :-D salu na stranu, bacio sam dosta novca ( za mene ) ,dok nisam skapirao neke stvari sto se ticu price oko uzivanja i slusanja muzike sa racunara...

Do skora sam ulagao u pojacala i zvucnike,na kraju video da nema poente zbog moje sobe vise da se majem sa time, tako da sam se manio toga i na kraju sve bio rasprodo...Razmenio sam mnoge zvucne karte,pocevsi creative audigy 2 zs,creative audigy 2 platinum ex, nazalost, na win 7 su mi radile na jedite jade..Cesto pucali driveri..creative x-fi gamer,ASUS xonar D2,Creative extreme music,vise puta sam imao ovu kartu,i zaista sjajna kartica. creative audigy 4,creative xfi hd usb...

Kako sam menjao karte,jasno se cula razlika ali vremenom sam uvideo sta trazim, a nije bilo puno,samo da mi zvuk nema greske, dakle nikakvo pucketanje,sumovi, i nista slicno tome moje usi nisu htele vise da tolerisu :)....imao sam 2-3 pesme, uglavnom klasicne muzike,sa dosta instrumenata i finesa,gde sam jasno video gde stojim sa kartom...
Poslednje menjanje gejmerkse i prva kupovina jeftine studijske kartice,prodao sam svoju Creative x-fi hd,i krenuo u druge vode,i za iste pare uzeo za ~8500 dinara Esi Prodigy 7.1 hifi... Dakle nesto najjeftinije sto se moze uzeti od studijske opreme,tj za ove pare mozete uzeti nesto sto je high segment za pc, ili lowest segment studio opreme :)
I na moje odusevljenje,vecina gresaka i mana koje sam nalazio ranije,sada je nestala.
Pri tom, karta ima 5 x 3.5 mm izlaz. Ima stereo rca pozlacen izlaz.i ima digitalni ( opticki ) izlaz... 2 ulaza, 1 digitalni ( opticki ) i jedan 3.5mm (dakle moze se istovremeno povezati komplet 7.1 sistem,stereo sistem,mikrofon,i jos digital in/out ...Tu su sva moguca podesavanja,kao i meni najbitnije,posebno podesavanje svakog izlaza posebno... Tu je cak i biranje putanje signala , stelovanje,gde sta ide i na koji ulaz, dali se filtrira zvuk ili direktno ide na izlaz... Zaista, ja sam zabezeknut,sta se moze dobiti od ovakve karte , a zaista nemogu da zamislis sta pruzaju one koje kostaju na desetine puta vise od ove...

Vec za 150 evra, postoje kartice sa DAC-om u sebi... A za audiofile koji ce slusati muziku sa racunara PC-ja, DAC je trenutno jedno od najboljih resenja. Nazalost, ja jos nisam u mogucnosti da probam / nabavim dac, ali otom potom...Naravno to je samo pocetak.karte i audio interfejsi takodje se krecu do VRTOGLAVIH cifara,na hiljade pa i na desetine hiljada evra...

Naravno nadje se po koji izuzetak, kao recimo ASUS xonar STX ,mada asus se sad bacio u daleko skuplje kategorije...
ILi recimo Microlab zvucnici...

Poenta kompjuterskih zvucnika i gejmerskih karti jeste ta sto su namenjene ljudima kojima ce zvuk na racunaru sluziti da igraju igre,gledaju filmove i slusaju mp3 muziku ,i to i jeste razlog zasto postoje recimo z5500 ili creative xfi serija sa svojim kristalajzerom, ili EAX efektima...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 27.01.2013. 10:03 #471198

Milunka, sve si napisao i bas onako kako jeste, svaka ti cast na ovom postu, mislim da je ovde sve receno.

:: Sad mora i ja malo da se umesam .) dakle za gaming, prvenstveno igre najskuplje sto bih uzeo za kompjuterske zvucnike,creative xfi titanium... Al to da neznam sta cu u zivotu i na sta da bacam pare, pa da kupim ko klasican NUB kompjuterske zvucnike,i GEJMERSKU KARTU... :-D salu na stranu, bacio sam dosta novca ( za mene ) ,dok nisam skapirao neke stvari sto se ticu price oko uzivanja i slusanja muzike sa racunara..
:: Do skora sam ulagao u pojacala i zvucnike,na kraju video da nema poente zbog moje sobe vise da se majem sa time, tako da sam se manio toga i na kraju sve bio rasprodo...Razmenio sam mnoge zvucne karte,pocevsi creative audigy 2 zs,creative audigy 2 platinum ex, nazalost, na win 7 su mi radile na jedite jade..Cesto pucali driveri..creative x-fi gamer,ASUS xonar D2,Creative extreme music,vise puta sam imao ovu kartu,i zaista sjajna kartica. creative audigy 4,creative xfi hd usb..
:: Kako sam menjao karte,jasno se cula razlika ali vremenom sam uvideo sta trazim, a nije bilo puno,samo da mi zvuk nema greske, dakle nikakvo pucketanje,sumovi, i nista slicno tome moje usi nisu htele vise da tolerisu :)....imao sam 2-3 pesme, uglavnom klasicne muzike,sa dosta instrumenata i finesa,gde sam jasno video gde stojim sa kartom..
:: Poslednje menjanje gejmerkse i prva kupovina jeftine studijske kartice,prodao sam svoju Creative x-fi hd,i krenuo u druge vode,i za iste pare uzeo za ~8500 dinara Esi Prodigy 7.1 hifi... Dakle nesto najjeftinije sto se moze uzeti od studijske opreme,tj za ove pare mozete uzeti nesto sto je high segment za pc, ili lowest segment studio opreme :
:: I na moje odusevljenje,vecina gresaka i mana koje sam nalazio ranije,sada je nestala
:: Pri tom, karta ima 5 x 3.5 mm izlaz. Ima stereo rca pozlacen izlaz.i ima digitalni ( opticki ) izlaz... 2 ulaza, 1 digitalni ( opticki ) i jedan 3.5mm (dakle moze se istovremeno povezati komplet 7.1 sistem,stereo sistem,mikrofon,i jos digital in/out ...Tu su sva moguca podesavanja,kao i meni najbitnije,posebno podesavanje svakog izlaza posebno... Tu je cak i biranje putanje signala , stelovanje,gde sta ide i na koji ulaz, dali se filtrira zvuk ili direktno ide na izlaz... Zaista, ja sam zabezeknut,sta se moze dobiti od ovakve karte , a zaista nemogu da zamislis sta pruzaju one koje kostaju na desetine puta vise od ove..
:: Vec za 150 evra, postoje kartice sa DAC-om u sebi... A za audiofile koji ce slusati muziku sa racunara PC-ja, DAC je trenutno jedno od najboljih resenja. Nazalost, ja jos nisam u mogucnosti da probam / nabavim dac, ali otom potom...Naravno to je samo pocetak.karte i audio interfejsi takodje se krecu do VRTOGLAVIH cifara,na hiljade pa i na desetine hiljada evra..
:: Naravno nadje se po koji izuzetak, kao recimo ASUS xonar STX ,mada asus se sad bacio u daleko skuplje kategorije..
:: ILi recimo Microlab zvucnici..
:: Poenta kompjuterskih zvucnika i gejmerskih karti jeste ta sto su namenjene ljudima kojima ce zvuk na racunaru sluziti da igraju igre,gledaju filmove i slusaju mp3 muziku ,i to i jeste razlog zasto postoje recimo z5500 ili creative xfi serija sa svojim kristalajzerom, ili EAX efektima...
JOSILENKO ... 27.01.2013. 12:33 #471210

broj poruka: 1013
da nije creative izmislio sound blaster ko zna kad bi cuo zvuk na tom kompu koji imas kuci. Creative mozda nije high end, ali je postavio standard, a to nije mala stvar.
imarkovic Re: ... 27.01.2013. 13:51 #471233

iskreno ne znam ni sam ko je postavio standard.. da li Creative ili neko drugi.. ali ako idemo tom logikom, sa pogledom na tehniku, mnogi su postavili standard, a Japanci su to dalje razvili u savrsenstvo, a to je na kraju trake mnogo bitnije.

:: da nije creative izmislio sound blaster ko zna kad bi cuo zvuk na tom kompu koji imas kuci. Creative mozda nije high end, ali je postavio standard, a to nije mala stvar.
Milunka Re: ... 28.01.2013. 12:19 #471550

broj poruka: 1624
Zlatno doba muzike je bilo 80.-tih... Svaki covek ranije, koji je slusao muziku,krsti se ,kad cuje da neko slusa muziku sa PC-ja...Naravno situacije nije takva,naprotiv :D
Nekad je postojala prosta podela,imao si da kupujes dobru tehniku,i onu manje dobru...
Naravno cene i plate su bile drugacije,ali jos uvek masovna proizvodnja kod nas nije imala toliki udeo kao sada...
Era racunara je dovela do degradacije kvaliteta radi smanjenja cena.Naravno kod mnogih ce izazvati gadjenje, ali za onog ko ne zna za bolje,bice vrh, pogotovo kod mladje populacije,koja je neiskusna...

Mislim da creative nije nista izmislio vec lepo implementirao postojece znanje...Ranije sam i ja smatrao da je creative kvalitet, a asus xonar stx mi je bio pojam :D,naravno i sad je sa obzirom na cenu,i moje potrebe,kao i vecini ovde.

Gde god da sam isao, ili pisao teme,vecini ljudi je bilo smesno sto slusam muziku sa racunara,zaista kad pustis muziku sa dobrog cd plejera,pojacala i zvucnika,velika je razlika u odnosu na PC,naravno mislim na FLAC i slicne formate. Jos kad se u to ubaci gramofon,pa lampaska pojacala....Ali to je hifi,on ide na bojenje i ulepsavanje zvuka...Tu kao i svaler diki , nemozes nikad sebi udovoljiti, jer nikad ne mozes naci ono sto ti je najlepse, i uvek zelis da cujes ono sto ranije nisi ..

Ono u cemu PC briljira jeste studio i produkcija. Snimanje i pravljenje , tj stvaranje muzika je sada kao i zivot postalo nezamislivo bez racunara...
A sada postoji zlatno pravilo,koje ce imati veliki udeo,Aktivni studijski monitori ( zvucnici ) vec u sebi imaju pojacalo,i to pojacalo je stvoreno da savrseno radi sa zvucnikom u koji se ugradi, i koji sa aktivnom skretnicom treba da cine zlatan spoj :)
Aktivni zvucnici,i studjiska oprema,pored toga sto izlazi svakodnevno na brdo novih stvari, pojavljuju se i novi proizvodjaci...

Svakim danom sve su bolji i kvalitetniji uredjaji, a nude se po istoj ceni kao i predhodni, sve to je identicno kao i u nasem PC svetu , samo mislim da je mnogo brze, jer je konkurecnija ogromna...Ako prelistate par pc sajtova, za 1 dan,znacete otprilike sve aktuelne danasnje proizvodjace. ALi ako zavirite u studijsku opremu,i recimo aktivne monitore, neverovatno je koliko proizvodjaca ima,i nema sanse sve da ih popamtite.Konstantno nadmetanje njih, bolje i lepse stvari za nas :-D
A tek audio interfejsi,koji su kao nase zvucne karte samo mnoogo funkcionalniji i kvalitetniji.... Naravno creative je bio u toj prici dok je pravio Emu karte, sad dali su oni i dalje proizvodjaci njih ne znam... Ali cinjenica da je Emu i dalje veoma aktuelan, i dobar izbor...

Samo sto nam ostaje da krenemo da zivimo bolje,sa ovim rastom cena, prosecna plata bi morala biti kod nas 1000 evra...
Onda da se malo pozatvara svaka druga treca kladionica,otvore nove radnje, zatvori svaki drugi treci lopov u srbiji, krene malo da se unapredjuje narod u svakom pogledu...

I onda ce svi ti lepi proizvodi , dobavljaci biti i kod nas ...

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.

:: da nije creative izmislio sound blaster ko zna kad bi cuo zvuk na tom kompu koji imas kuci. Creative mozda nije high end, ali je postavio standard, a to nije mala stvar
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.

:: da nije creative izmislio sound blaster ko zna kad bi cuo zvuk na tom kompu koji imas kuci. Creative mozda nije high end, ali je postavio standard, a to nije mala stvar.
SkyFire Milunka.. 28.01.2013. 18:57 #471685

broj poruka: 18472
Ja cu opet skrenuti paznju na NAMENU i afinitete korisnika.
Ovaj racunar koji koristim mi sluzi u sve svrhe ali pored toga i za gaming.
Creative HD Titanium koga zastupam je idealan odnos audio/gaming!Znaci da bih mogao da budem zadovoljan sa aduio kvalitetom (slusanje muzike preko kompa) ,doduse meni zvuk ide preko zvucne na Sony liniju tako da je kvalitet zvuka podignut svakako + da bi u gamingu osetio cari zvuka.Ko misli da nema nikakve razlike taj se vara.govorim za gaming.Sa zvucnom kartom se dobiju efekti koje sa obicnom obnboard nikad nisi cuo a da o cistini i opsesizima ne pricam..
Xonar nije bolji od Creative kao all in one opcija,mozda je bolji za budzenje za audio ali out of box je losiji od Creative.Postoje i mnogi review-i koji to potvrdjuju.

E sad sto se tice studijskog rada u to ne treba svako da ulazi ako nije upoznat sa tim profesionalno.Amatersko komponovanje je jednako noviu znanja i interesovanja nekog deteta.
Ne zelim nikog da potcenim ali za ovo se ljudi skoluju !
Poznavati komponente u smislu pracenja tehnologije to je ok ali sam rad sa njima zahteva veliko iskustvo!

Kad se podvuce crta resenje je dva jaka racunara,jedan za entuzijazam + gaming drugi za ozbiljan rad sa muzikom sto u principu vecina tako i radi..E tu se onda pakuju komponente u tu vrstu namene..

I opet ako govorimo o ljudima koji cene pravi kvalitet opet bez muzickog stuba ne ide nista..Znaci svaka komponenta zasebno i to je predodredjeno za slusanje muzike..
Danas imas profi surround sisteme koji zvuce bukvalno da ti pamet stane na koje mozes da gledas i filmove..
Znaci sve zavisi sta i kako kome odgovara.Prema tome i postavlja standarde..

Iz tog razloga imarkovic-eva izjava ni najmanje ne pije vodu jer je situacija daleko kompleksnija da bi se generalizovalo!

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

xendza skyfire 28.01.2013. 19:22 #471692

broj poruka: 601
potpuno se slazem sa skyfire Creative rules! za pc creative je zakon

metalpirat blago vama kad imate kucni studio 28.01.2013. 19:22 #471693

broj poruka: 490
Vidim svi imate studio kod kuce i pravite se pametni. Nije mp3 za slusanje ljudi koji se u to razumeju krste se i tako to. Pa to je njihova stvar, moja devojka pusti muziku uziva i to je njoj ok da li je mp3 ili wav, ona o tome nema pojma. Prvo ovde je prikazan zvucnik koji sluzi za neku kucnu varijantu ili u nekoj kancelariji dok radite da mozete i da se javite i sve u jednom, a vi krenuli odma o studiskoj opremi. Ali spustite se malo na zemlju. Ko je resio da se bavi fotografijom kupice fotomasinu od 100.000e a ne stampac od 50e. Ko zeli da se bavi muzikom opremice studio i radice, a ko zeli da uziva odgleda film ili odslusa neku pesmu kupice sta mu odgovara. Ovaj zvucnik za svoju namenu je strava i jako interesantan.

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1

codeus ... 28.01.2013. 19:38 #471699

broj poruka: 4054

a zvucnik ... zvucnik je interesantan .. kao pojava .. kao neki matori aple na stolu .. lep za oko . ali uzasan za rad .)

zvuk koji ova stublina ispusta .. hmm .. malo je bolji od razglasa na zeljeznickoj u svrljigu

stvar je inovativna .. ali ne i kvalitetna ..

sto se tice creative u PC svetu ... uvek je bio i ostao najboji :) .. uvek sam voleo zuk sa saoundblastera .. od prvih modela ..

imao sam jedno vreme i M-Audio karticu .. studijska kartica .. kida i razvaljuje kad se radi snimanje zvuka ,, glasa i ostalog .. ali to nije muzicka za igranje ..nesto joj fali ..

metalpirat da li si probao? 28.01.2013. 19:52 #471706

Da li si imao prilike da vidis ovaj zvucnik?

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1

SkyFire Re: blago vama kad imate kucni studio 28.01.2013. 19:53 #471707

Bravo to je i moja poenta u globalu..

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: Vidim svi imate studio kod kuce i pravite se pametni. Nije mp3 za slusanje ljudi koji se u to razumeju krste se i tako to. Pa to je njihova stvar, moja devojka pusti muziku uziva i to je njoj ok da li je mp3 ili wav, ona o tome nema pojma. Prvo ovde je prikazan zvucnik koji sluzi za neku kucnu varijantu ili u nekoj kancelariji dok radite da mozete i da se javite i sve u jednom, a vi krenuli odma o studiskoj opremi. Ali spustite se malo na zemlju. Ko je resio da se bavi fotografijom kupice fotomasinu od 100.000e a ne stampac od 50e. Ko zeli da se bavi muzikom opremice studio i radice, a ko zeli da uziva odgleda film ili odslusa neku pesmu kupice sta mu odgovara. Ovaj zvucnik za svoju namenu je strava i jako interesantan.
:: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear
philaemos ... 28.01.2013. 20:13 #471710

broj poruka: 2743
Creative je sr@nje.

Barty ... 28.01.2013. 21:56 #471732

broj poruka: 36
Xendza pomenu cenu od 250 dolara za najjaci Creative od onih par komada u linku.Kad bih ja davao te pare pre bih isao na neki Emu ili jos bolje RME.U ovom cenovnom rangu za moje potrebe Asus i Creative mi nisu previse zanimljivi.
A Adami su odlicne kutijice,samo kad su ispravne(nove ili polovne).

Xendza ako su likovi kojima duva promaja medju zubima i mogu da se provuku kroz kosarkaski obruc zbog svojih pozamasnih gabarita ali u najavi imaju dobru dusu frajeri onda mi je drago da si formirala svoj ukus za iste.Obzirom da je ponuda u ovoj oblasti vise nego odlicna pick your favourite

xendza Re: ... 28.01.2013. 22:54 #471759

broj poruka: 601

:: Xendza pomenu cenu od 250 dolara za najjaci Creative od onih par komada u linku.Kad bih ja davao te pare pre bih isao na neki Emu ili jos bolje RME.U ovom cenovnom rangu za moje potrebe Asus i Creative mi nisu previse zanimljivi
:: A Adami su odlicne kutijice,samo kad su ispravne(nove ili polovne)
:: Xendza ako su likovi kojima duva promaja medju zubima i mogu da se provuku kroz kosarkaski obruc zbog svojih pozamasnih gabarita ali u najavi imaju dobru dusu frajeri onda mi je drago da si formirala svoj ukus za iste.Obzirom da je ponuda u ovoj oblasti vise nego odlicna pick your favourite

jao bre srbijo sto izrodi decu punu mrznje !!!!

kako ne shvatas da creative pravi kartice za PC a ne za madonnin koncert a sto se tice frajera ja ne gledam facu nego da je pozitivan lik a to ti nikako NISI!
tesko tvojim devojkama :)) Yxaxaxaxaxaxa
SkyFire Ma onaj lik je gay.. 28.01.2013. 23:01 #471761

Vidi se iz aviona..Zato je tako sav `pozitivan`

gogi1 Zvucna 28.01.2013. 23:23 #471767

broj poruka: 2076
Koju bi ste mi zvucnu preporucili za Z-5500a da nije mnogo skupa? do 30ak e, moze i polovna naravno. uzeo ih danas, ali nisam zadovoljan zvukom na ovoj nekoj VIA HD integrusi.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...

Barty Re: Re: ... 28.01.2013. 23:25 #471772

broj poruka: 36
Sto se tice kartica sve ja razumem samo sam napisao koji bi bio moj izbor kada je u pitanju pomenuti cenovni rang.Naravno,Asus i Creative imaju svoje takmace za neke druge potrebe i kategorije.
Zapravo ja sam skroz pozitivan,ali ne na HIV .Ako zelis mozemo da budemo prijatelji,devojkU imam
:: :: Xendza pomenu cenu od 250 dolara za najjaci Creative od onih par komada u linku.Kad bih ja davao te pare pre bih isao na neki Emu ili jos bolje RME.U ovom cenovnom rangu za moje potrebe Asus i Creative mi nisu previse zanimljivi
:: :: A Adami su odlicne kutijice,samo kad su ispravne(nove ili polovne)
:: ::
:: :: Xendza ako su likovi kojima duva promaja medju zubima i mogu da se provuku kroz kosarkaski obruc zbog svojih pozamasnih gabarita ali u najavi imaju dobru dusu frajeri onda mi je drago da si formirala svoj ukus za iste.Obzirom da je ponuda u ovoj oblasti vise nego odlicna pick your favourite
:: jao bre srbijo sto izrodi decu punu mrznje !!!
:: kako ne shvatas da creative pravi kartice za PC a ne za madonnin koncert a sto se tice frajera ja ne gledam facu nego da je pozitivan lik a to ti nikako NISI!
:: tesko tvojim devojkama :)) Yxaxaxaxaxax
metalpirat ni jednu 28.01.2013. 23:27 #471774

Imas integrusu ona je u realnom svetu kao zvucna karta u vrednosti od 30e. Pogledaj oglase mozda nadjes nesto interesantno.

ako ces creative neki titanium juri.

Ognjeni ... 28.01.2013. 23:31 #471775

broj poruka: 4528
gde si nasao z 5500 i koja je cena ? mozda su produvali

I7 2600 + TX3 + P67 C43
16gb Ripler 1600 cl6
Asus 7970 DirectCU II TOP
Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0
Xonar D2 + Creative Inspire T6100
Raven RV01 + Arkangel 850w
LG 277L-BN

MacBook Air 13.3

imarkovic Re: Zvucna 28.01.2013. 23:38 #471779

cestitam na kupovini, ti zvucnici imaju neku nenormalnu zastitu, moj drugar se bukvalno izivljavao nad njima, pravio zurke i odvrtao do kraja, pa kad udjes u boost jos do kraja, nikad im nista nije bilo, sto mi nikad nije bilo jasno..
Posto na toj ploci nemas optical spdif(nazalost), savetovao bih ti da uzmes neku bilo koju zvucnu koja ima na sebi opticki izlaz, kupis toslink kabl, nije skup, oko 500,600din u kanibalu, bgelektr. itd. i povezes u 5.1, to ti je najbolja moguca varijanta za te zv.

:: Koju bi ste mi zvucnu preporucili za Z-5500a da nije mnogo skupa? do 30ak e, moze i polovna naravno. uzeo ih danas, ali nisam zadovoljan zvukom na ovoj nekoj VIA HD integrusi.
:: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod..
gogi1 Re: Re: Zvucna 29.01.2013. 09:27 #471814

ma sad imam X58 platformu i imam SPDIF :) ali nemam kabl, moram da se bacim u nabavku ovih dana. ali sta znam, nikad nisam povezivao preko SPDIF pa mi nekako sigurnija zvucna.
inace zvucke su babaroga. nista ih ne moze opteretiti.

@Ognjeni od drugara sam ih kupio. nisu produvali, 250e. zadnjih godinu ipo ih nije ni slusao jer dobio klinca, pa samo hvatali prasinu. rekoh mu, daj bre, greota....

Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...

:: cestitam na kupovini, ti zvucnici imaju neku nenormalnu zastitu, moj drugar se bukvalno izivljavao nad njima, pravio zurke i odvrtao do kraja, pa kad udjes u boost jos do kraja, nikad im nista nije bilo, sto mi nikad nije bilo jasno..
:: Posto na toj ploci nemas optical spdif(nazalost), savetovao bih ti da uzmes neku bilo koju zvucnu koja ima na sebi opticki izlaz, kupis toslink kabl, nije skup, oko 500,600din u kanibalu, bgelektr. itd. i povezes u 5.1, to ti je najbolja moguca varijanta za te zv.
:: :: Koju bi ste mi zvucnu preporucili za Z-5500a da nije mnogo skupa? do 30ak e, moze i polovna naravno. uzeo ih danas, ali nisam zadovoljan zvukom na ovoj nekoj VIA HD integrusi.
:: :: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod..
imarkovic Re: Re: Re: Zvucna 29.01.2013. 09:45 #471819

e pa super onda, jos bolje, proci ces mnogo jeftinije, samo ti treba toslink kabl, bar 3m, slobodno mozes da iskoristis tu na ploci, bice potpuno isto kao na bilo kojoj drugoj zvucnoj sto se tice digital izlaza..

:: ma sad imam X58 platformu i imam SPDIF :) ali nemam kabl, moram da se bacim u nabavku ovih dana. ali sta znam, nikad nisam povezivao preko SPDIF pa mi nekako sigurnija zvucna
:: inace zvucke su babaroga. nista ih ne moze opteretiti
gogi1 Re: Re: Re: Re: Zvucna 29.01.2013. 10:51 #471826

taman jedan drugar ima taj kabl, isprobacu kako se cuje pre kupovine. verujem da cu biti zadovoljan. Hvala na predlogu.

:: e pa super onda, jos bolje, proci ces mnogo jeftinije, samo ti treba toslink kabl, bar 3m, slobodno mozes da iskoristis tu na ploci, bice potpuno isto kao na bilo kojoj drugoj zvucnoj sto se tice digital izlaza..
:: :: ma sad imam X58 platformu i imam SPDIF :) ali nemam kabl, moram da se bacim u nabavku ovih dana. ali sta znam, nikad nisam povezivao preko SPDIF pa mi nekako sigurnija zvucna
:: :: inace zvucke su babaroga. nista ih ne moze opteretiti
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648032.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs