Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Nema zvuka!
STRANA 2 OD 2
5Ronic ... 26.11.2013. 19:26 #528353

status: user
broj poruka: 282
nema nista na matsonic-ovom sajtu... skinuo sam cmi973x pise da su to kao drajveri za ovu plocu.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Znaci to je taj Matsonic 26.11.2013. 19:36 #528354

broj poruka: 9443
Nista , ako ti se opet resartuje, ne ocajavaj, odes u Safe mode i aninstaliras iz Control panela Add or remove programs, pa krenes iz pocetka s drugim drajverima.
Odavno sam se zezao sa tim poslednji put, znam samo da ima veze sa Ac`97 CMI kodekom i secam se da sam pravi drajver skinuo sa Asusovog sajta, od neke SIS ploce :-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

5Ronic .. 26.11.2013. 19:49 #528355

Evo radi sad je ok bogu hvala!

tortojed Mi izgleda nikako da se razumemo: ono sto sam ti ja poslao NIJE 26.11.2013. 20:03 #528357

broj poruka: 11029
drajver za CMI (onu DODATNU, posebnu) audio kartu, nego za kartu koja je INTEGRISANA, to jest ugradjena u maticnu plocu.
- -
edit: to znaci da ti Win nije valjao - skenjao si ga zbog neuspesnih pokusaja da instalises dodatnu kartu... Mozda u BIOS-u nisi bio odjavio integrusu onda kada si bio ubo dodatnu (to smo zaboravili da ti savetujemo)...

VMARC Torto, taj Matsonic ima integrisanu CMI 26.11.2013. 20:13 #528360

I to neku budjavu, koja se ugradjivala u svih 3 modela od 3 proizvodjaa ikada... Nego lepo od coveka sto nam rece i sa kojim drajverima je proradila, pa da znamo da posavetujemo sutra jos nekog jadnika... .-)
with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

5Ronic ... 26.11.2013. 20:15 #528361

hvala i vama sto ste mi pomogli... Ne znam sta bi da vas nije :) pozzzzzzz
cmi973x to su drajveri koje sam skinuo i normalno instalirao, restart i sad sljaka!

tortojed @VMARC: da, amo sto je on, pokusavajuci da instalise onu dodatnu, diskretnu CMI 26.11.2013. 20:34 #528368

izgleda, zeznuo sistem, pa posle toga nije mogla normalno da radi ni integrisana (ni sa jednim od drajvera)...

VMARC Re: @VMARC: da, amo sto je on, pokusavajuci da instalise onu dodatnu, diskretnu CMI 26.11.2013. 21:01 #528371

Nije, bato. To je jedna izdrk@na ploca, na kojoj bi ga svakako zaj@bavao zvuk, kazem ti, mene je zezala, cini mi se, tri puta, ako ne i vise puta.
Ned`o ti bog da se sretnes sa njom.
with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: izgleda, zeznuo sistem, pa posle toga nije mogla normalno da radi ni integrisana (ni sa jednim od drajvera)..
::
tortojed Da si mi ti ziv i zdrav - ja sam se do sada sreo desetak puta sa... 26.11.2013. 21:13 #528373

tim CMI (C-media) sranjima (sta integrisanim, sta diskret). Poslednji put bese to na nekoj MSI ploci, ako me secanje ne vara - NEO/NEO2, Intel 865 (ima tome jedno tri godine), takodje je bila AGP... integrusa, pa jos na Visti (tako je vlasnik hteo!)...tu je dolazilo do redovnih BSOD koja god igra da je bila pokrenuta...na kraju, ubacimo neki jeftini SB i stvar bi resena na opste zadovoljstvo

VMARC Re: Da si mi ti ziv i zdrav - ja sam se do sada sreo desetak puta sa... 26.11.2013. 21:29 #528375

Hahaha potpisujem!
Ja sam se odvazio, pa sam na poslednju od te tri instalirao 7 starter... E tu burazeru nema leka za zvuk :-)))
with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: tim CMI (C-media) sranjima (sta integrisanim, sta diskret). Poslednji put bese to na nekoj MSI ploci, ako me secanje ne vara - NEO/NEO2, Intel 865 (ima tome jedno tri godine), takodje je bila AGP... integrusa, pa jos na Visti (tako je vlasnik hteo!)...tu je dolazilo do redovnih BSOD koja god igra da je bila pokrenuta...na kraju, ubacimo neki jeftini SB i stvar bi resena na opste zadovoljstv
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648031.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs