Nista , ako ti se opet resartuje, ne ocajavaj, odes u Safe mode i aninstaliras iz Control panela Add or remove programs, pa krenes iz pocetka s drugim drajverima. Odavno sam se zezao sa tim poslednji put, znam samo da ima veze sa Ac`97 CMI kodekom i secam se da sam pravi drajver skinuo sa Asusovog sajta, od neke SIS ploce :-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Mi izgleda nikako da se razumemo: ono sto sam ti ja poslao NIJE
26.11.2013. 20:03
status: user broj poruka: 11029
drajver za CMI (onu DODATNU, posebnu) audio kartu, nego za kartu koja je INTEGRISANA, to jest ugradjena u maticnu plocu. - - edit: to znaci da ti Win nije valjao - skenjao si ga zbog neuspesnih pokusaja da instalises dodatnu kartu... Mozda u BIOS-u nisi bio odjavio integrusu onda kada si bio ubo dodatnu (to smo zaboravili da ti savetujemo)...
I to neku budjavu, koja se ugradjivala u svih 3 modela od 3 proizvodjaa ikada... Nego lepo od coveka sto nam rece i sa kojim drajverima je proradila, pa da znamo da posavetujemo sutra jos nekog jadnika... .-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
hvala i vama sto ste mi pomogli... Ne znam sta bi da vas nije :) pozzzzzzz cmi973x to su drajveri koje sam skinuo i normalno instalirao, restart i sad sljaka!
Re: @VMARC: da, amo sto je on, pokusavajuci da instalise onu dodatnu, diskretnu CMI
26.11.2013. 21:01
status: user broj poruka: 9443
Nije, bato. To je jedna izdrk@na ploca, na kojoj bi ga svakako zaj@bavao zvuk, kazem ti, mene je zezala, cini mi se, tri puta, ako ne i vise puta. Ned`o ti bog da se sretnes sa njom. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: izgleda, zeznuo sistem, pa posle toga nije mogla normalno da radi ni integrisana (ni sa jednim od drajvera).. :: :: ::
Da si mi ti ziv i zdrav - ja sam se do sada sreo desetak puta sa...
26.11.2013. 21:13
status: user broj poruka: 11029
tim CMI (C-media) sranjima (sta integrisanim, sta diskret). Poslednji put bese to na nekoj MSI ploci, ako me secanje ne vara - NEO/NEO2, Intel 865 (ima tome jedno tri godine), takodje je bila AGP... integrusa, pa jos na Visti (tako je vlasnik hteo!)...tu je dolazilo do redovnih BSOD koja god igra da je bila pokrenuta...na kraju, ubacimo neki jeftini SB i stvar bi resena na opste zadovoljstvo
Re: Da si mi ti ziv i zdrav - ja sam se do sada sreo desetak puta sa...
26.11.2013. 21:29
status: user broj poruka: 9443
Hahaha potpisujem! Ja sam se odvazio, pa sam na poslednju od te tri instalirao 7 starter... E tu burazeru nema leka za zvuk :-))) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: tim CMI (C-media) sranjima (sta integrisanim, sta diskret). Poslednji put bese to na nekoj MSI ploci, ako me secanje ne vara - NEO/NEO2, Intel 865 (ima tome jedno tri godine), takodje je bila AGP... integrusa, pa jos na Visti (tako je vlasnik hteo!)...tu je dolazilo do redovnih BSOD koja god igra da je bila pokrenuta...na kraju, ubacimo neki jeftini SB i stvar bi resena na opste zadovoljstv :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648031. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.