P.S. iskren da budem, nisam ni ocekivao neke hladnjake , kulere i ta cuda :)
Operater je lik do jaja ! :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: ceo dan razmisljam kako bi mogao da izgleda taj Omicron cooler... :: GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
Al ste naivni, pa Taj kuler nije u slobodnoj prodaji, nego je specijalno za njega pravio omcron, jer je njegov deda spasao zivot japanskom caru kad su hteli da ga otruju.
Bio sam dovoljno glup da izguglujem jutros čim sam video potpis.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Zar je tesko ukucati :: :: Evo, imas koliko hoces :: :: http://bit.ly/1fWxlG :: :: P.S. iskren da budem, nisam ni ocekivao neke hladnjake , kulere i ta cuda : :: :: Operater je lik do jaja ! : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ceo dan razmisljam kako bi mogao da izgleda taj Omicron cooler... :: :: GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L.. :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: ::
@Operator Pogresno si me razumeo, covek se bavi HIFI-em preko 30+ godina, a to sto popravlja razglasne kutije - bas binove i slicno, to mu nije specijalnost, za tvoju informaciju covek je ozbiljan majstor i izumitelj raznih patenata jedan od njih je pokretni kalem za zvucnik (zvucnik nabolji na svetu sto se vernih tonova tice), tu nije izostao ni volumen celog spektra od leva ka desno sve u jednom zvucniku ima adresa pa ga poseti malo ako te tako nesto interesuje,ako ne znas nemoj da omalovazavas, kao da covek krpi gace ispade. Pozdrav!
Ne sekiraj se za dzabe, ako Operater ima coveka onda je to jedan jedini koji valja na ovome svetu, vidis da mora on licno da dodje pogleda nadgleda tog tvog lika i ako on odobri tek onda taj lik mozda i zna da radi svoj posao, ako operater ne odobri dzaba mu sve, niko nece ici kod njega za bilo sta...
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648031. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.