Nisam gledao za z5500, ali 7c su mi se bas svideli i najverovatnije cu njih uzeti samo ako mogu da nakacim to sto hocu.
Koliko sam ja skapirao ima dva ona cuda, aux i pc, sad ne znam koje je bolje za pc a koje za tv ali recimo da pc ide na pc je l` , a drugo aux na 3.5 konektor kao kod sluski i to zabodem u tv, a sony preko hdmi-a u tv kao sto treba i tako cu valjda da imam zvuk sa pc-ja, tv programa i sonija preko zvucnika.
Slazem se, nije pravi naslednik, ali trenutno jedini od strane Logitech-a. :(
Inace kad se setim samo kad sam ja svoje uzeo, to je bilo pre sigurno oko 7-8 god. prakticno dok su jos uvek bili aktuelni i prodavali se svuda, ne mogu da opisem to odusevljenje, kao sto kazes znas da je to to kada je 5.1 u pitanju.
:: nisam nikad ni 20 % al sam se pomucio i cekao dugo da ih nabavim jer znam da je to to :) . Taj filing ne mozes da zamenis :: :: Naravno da nije duplo losiji , to samo parafraziram ali nije dostajan da bude nazvan naslednikom kako si rekao.
Pa tako sam prvi put i mislio, da bocnem u aux na zvucnicima a ovamo u 3.5mm headphone jack. A u Pc da nakacim komp na isti nacin. Sad da li takvo povezivanje valja za tv, da li cu dobiti dobar zvuk kao preko tog optickog?
:: Samo ovako mozes povezati TV http://goo.gl/K1Z2E :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Tako je kod mene povezano.JA sam pocetkom oktobra uzeo 7c (stari model) bio je samo u Giga...nu ,novi 7c i 9c nije bilo sanse da se nabave.Ne znam sad kakva je situacija po radnjama.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Koja radnja? Pošalji na mail ako nije problem. Inače, imam preko 2 godine Microlab FC360, nemam zamerki, sasvim dobri komp. zvučnici za sve.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Kontaktirao sam jednu radnju kod nas, imaju na stanju zvucnike i najnovije su generacije :: :: Ove: http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=65 :: :: Znaci tako povezani rade lepo kod tebe? Zadovoljan si? Da znam ako ne ide, da jurim 9C ovde ako moze ili negde van :: :: ::
Z906 sam uzeo pre par godina u nadi da zamenim tada Z-Cinema. Vratio sam ih sledeći dan koliko su `dobri`.
Realno vrede 200 evra, imaju samo napucan bass, srednji tonovi nepostojeći. Samo su za igre generalno i elektronsku muziku, u poredjenju sa Z-Cinema su davali 50% lošiji zvuk.
Z-5500 nisu ništa bolji, manje više Z906 je prepakovan Z-5500 uz zategnutiji i slabiji bass. Dobijaš glasne zvučnike uz žrtvovanje kvaliteta zvuka...
Hvala GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Ma necu Logitech, ne sumnjam u kvalitet, znam da su dobri ali ovi mi vise odgovaraju. :: :: Najbitnije mi je da mogu da povezem to sto hocu :: :: Sub poslao :: :: ::
opusti se sto se tice povezivanja, koliko sam ja uspeo da bacim pogled, uz Microlab 7c dobijas jedan set kablova sa kojima mozes da povezes pc ili tv, a za oba moraces da dokupis jos jedan takav i to je to.. nzm cime planiras da povezes tv i pc ali tu ti je najbolja opcija HDMI..
ovakve dobijas ( http://goo.gl/NJQnig ), kupi jos jedan i dodatni hdmi ako nemas i to je to.. nakon toga ti ostaje da podesis podesavanja na tv-u, soniju ili gde vec i nadam se da ce da radi kako treba..
zvucnici deluju lepo, posto sam dugo na sluskama nekim, a zvucnike nemam, mozda i ja uzmem ove u nekoj skorijoj buducnosti..
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648031. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.