Dobro, i ministarstvo finansija, da ne bude da ih nismo spomenuli :)
Uznemiravanje?
Kakvi. Kafica s rahatlokumom i cedevita :)
Milina.
Probaj da se opustiš između sesija :)
Wlada: `...pola miliona evra... Pa pre bi ih potrosio na koku i kurve i zagusljivom nocnom klubu, usao izuo se bos, zavrnuo nogavice i seo u separe sa 2 kurve i ne bi izlazio nedelju dana dok organizam ne bi poceo da otkazuje...`
Masta W, pao si u mojim ocima! Mislio sam da ti sredim neke veze iz Nemacke za Pascala ali sad ces morati da platis vise jer sam se predomislio. Nadam se da ces biti ovde na forumu kada okacim slike svoje nove graficke kupljene za daleko nizu cenu nego sto ces ti moci da je uzmes.
Zanimljivo da je upravo napljuvana trecerazredna Yamaha sluzi na video klipu kao izvor audio signala za ovaj paket zvucnika.
Inace sami po sebi, nsita specijalno, samo dobar brend, malo bolji finis proizvoda i verovatno pojacalo klase D i to je to. Za te pare uvek pre za dobar par trosistemaca i kvalitetan spoj pojacala i predpojacala.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Pa neeeemoj da si taki ajd kazi Wladi kako da se iskupi za pascal .) msm znas I sam plakace i kmekace ... kao kad je dozivao spacemastera I ciganio se po berzi za cpu dal kod Adzema jaoj pa kako ti ga nije zao ? .)
HAHAHA jebo te Max vise.. :D
:: Da li si ti to MENE nazvao slepcem? : :: :: Masta W, pao si u mojim ocima! Mislio sam da ti sredim neke veze iz Nemacke za Pascala ali sad ces morati da platis vise jer sam se predomislio. Nadam se da ces biti ovde na forumu kada okacim slike svoje nove graficke kupljene za daleko nizu cenu nego sto ces ti moci da je uzmes. :: :: Blu, nice one. :: ::
Vlado, majstore, ti si kao Alisa u zemlji cuda. Za tebe je sve crno ili belo, drugacije ne postoji. Za Alisu, audio svet se ne razlikuje nesto posebno od lolipop-a Nasa leti u svemir, njih ne interesuju pojacala i zvucnici.
:: Znam da nije Pavaroti medju zivima ali najskuplje hi-fi uredjaje prave male privatne firme po narudzbini. Ima oni koje sastavljaju sve rucno, a ima one koje naprave oklop od titanijuma, mahagonija, ili cega vec a unutra su najaci moguci instrumenti kakve kupuje ne znam NASA i oni to samo preurede da izgled u stilu kakvom se njima svidja :: :: Ja sam i rekao da je za nase uslove normalan sistem do 500 eura, i da vise od toga ne vredi davati....Sto ti kazes zeleo je da izgleda najskuplje, verovano neki nabudzeni sa silver okvirima, ruckama za lakse prenosenje koje imaju koncertski zvucnici, itd... Nije problem za 5000evra kupiti zvucnike polovne jacine diskoteke. Ne 10 aali 3-4 i ostalu polovnu opremu, ali neki od zvucnika koji dostizu cifre od vise od pola miliona evra izgledaju nakaradno za vas, neki ne izgledaju na zvucnike uopste... :: Znaci ne mozes nikada da kazes da imas najbolje, jer najskuplje nekada nije najbolje.. :: :: Ja ne bi dao vise od 500e i to samo za zvucnike 5.1 koji su povezani na lep televizor i da su za igrice. Nikada. Naravno gledao bi pojeftinjenja i sta mogu da uzmem od skupljih za tu cifru. Jer retko ko moze da razlikuje zvuk izmedju dobrog 5.1 od 500 e i od 1000 evra a najveci uticaj tu ima kvalitet onoga cega slusate. Za nase MP3, i ostalo vise nije ni potrebno. Obican gramofon dobar kosta oko 1000e nov. Najizdrziljivi su oni tehniksovi 1210 koje koriste DJ koji se prave od sedamdesetih godina i ne prave se u kini. Mislim da su prestali da se prave pre par godina ali ima polovnih. To je najmanje sto mozes da imas da bi slusao kvalitetan zvuk... Mislim sta da youtube pustis na zvucnike od 1000 evra. :: Znaci ili original CD koji ima svoje ljubitelje i mislim da su zgodniji sada ili ploce koje daju lepsi zvuk, ploce se krecu od 20-100 evra jedna :: Na njima ima par pesama, nekada samo dve...Zbog toga ne razmisljajte o glupostima :: E sada postoje gramofoni koje koriste kolekcionari koji kostaju desetine hiljada evra... i i citaci diskovi vredni isto toliko. :: Za dobar zvuk u kuci ti ne treba nista vise sem 5.1 sistema, dobre zvucne karte i kompijutera. Ja da mogu da biram ja bi izabrao ove Energy od 300$ jer sam video sta strucniji od mene kazu o njima. Da li bi mi trebalo pojacalo ili ne to je vec druga prica verovatno ne...Ti sa Amazona Energy Kucni Bioskop :: :: :: :: :: :: ::
Evo slušam zvučnike od 500e preko TV-a. (Što da ne, čovek je centralni stavio u kredenac.) Za 100e na KP možeš da nađeš prave velike drvene zvučnike sa boljim zvukom. Dakle, nisi dao dobru ideju normalnima, jer normalni imaju normalan sluh i ne bi ovo razlikovali od Geniusa od 50e. Bacili bi pare.
E sad, karakter... kakva nacija, takav forum. Nisi ni ti nešto bolji kad se razmećeš milionima. To na zapadu ne rade. Deo balkanskog mentaliteta.
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648029. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.