Fak..stvarno me teraju neki maleri poslednje vreme. Kakav je ovaj Asus strix serija, deluje mi kao da je zamena za ovaj xonar. Tj deluje mi apsolutno ista karta . Do 150e bih dao max. Koliko bih mogao da trazim za ovog svog xonara d2 ili d2/pm
Vidi ovako Ognjeni, nemoj bacati pare, moj ti je savet. Prodaj ti tu zvucnu svakako, jer ti nije potrebna vise, a Z-5500 povezi sa integrisanom na ploci preko SPDIF-a, optickim toslink kablom, ima da ti radi extra, bices zadovoljan. E sad, ne znam, mozda si koristio pojacalo za sluske, pa si tako navikao..
@srdjan, razumem te, ali takav identican kabl neces naci, naci ces slican, ja sam ti napisao najbolje resenje po meni, a ako te mrzi da se smaras, odnesi taj kabl recimo u Kanibal, kako bi videli presek i ostalo, mislim da i pise na kablu oznaka, pa po tome mozes da kupis, vidi samo da bude kvalitetniji, nije on skup. Ako imas neki UTP kabl za mrezu, mozes i njemu da prespojis zice i napravis sam, to je kvalitetan kabl.
:: Fak..stvarno me teraju neki maleri poslednje vreme. Kakav je ovaj Asus strix serija, deluje mi kao da je zamena za ovaj xonar. Tj deluje mi apsolutno ista karta . Do 150e bih dao max. Koliko bih mogao da trazim za ovog svog xonara d2 ili d2/pm :: :: p.s. Srdjo sorry sto ti uzjebasmo temu
Pozz svima,i da se malo vratim na davno otvorenu temu Z906,da li u fabrickom pakovanju postoje ti neki srafovi za kacenje satelita na zid,trazim po kutiji ali nema,ima li neko? :)
Idi u bilo koju radnju srafovske opreme i uzmi te srafove, to je to.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: Evo ti specifikacije za te srafove :: ¼` dia. ½` length UN :: Izracunaj u cm-ima koliko je to :: https://www.rseat-europe.com/Screws-kit-Z90 :: :: Idi u bilo koju radnju srafovske opreme i uzmi te srafove, to je to :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: Gordon Allport :: ::
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648029. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.