moguce..mene su izasle 3300 kolko se secam pre 3 meseca. A za adapter ne kontam kakve veze ima vrsta igara koje ces pikati ?
Adapter sluzi da analogne uredjaje pretvori u digitalne. i onda npr stari tv ili u ovom slucaju dedicated zvucna kartica ima BT na koji ces povezati sluske.
Ryzen 3700x | NZXT Kraken x62 | Asrock Taichi x470 | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Gigabyte 5700 XT Aorus | LG UW 34UC79G | Creative Blaster ZxR | Samsung M.2 970 evo PLUS 500gb | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w...
Zapravo sam mislio na kašnjenje. Kada bih koristio bilo kakav BT 5.0 dongle, bilo bi kašnjenja zvuka. Vidim da je taj njihov bt adapter low latency, pa računam da će biti dobar da eliminiše kasnjenje
Edit: da dodam kontekst. Nemam nekog preteranog iskustva sa wireless audio uređajima osim jbl i anker br 5.0 zvučnika i na oba postoji kašnjenje u toj meri gde npr ne mogu da gledam video na yt na fonu i pustim zvuk preko tih zvučnika. Postoji delay od tipa trećinu sekunde. To je naravno nebitno za muziku ali pitam za ovo jer bih sluške koristio za komp i TV kada želim da gledam nešto bez da uznemiravam druge. Čisto zbog toga sam pitao :D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
da da, sad se razumemo :)..Pisao sam o tome na onom linku sto sam zakacio. Vecina tih cheapo BT adaptera su krs jer imaju ogroman lag. Ovaj je low latency transmiter/risiver. Nula problema u bilo kom vidu koriscenja. Filmovi, yt, igre itd....
Cao ljudi, sad sam citao sta ste pisali o ovoj zanimljvoj temi. Te TaoTronics sluske, da li su over-the-ear ili bas nalezu na uho? E da, sad sam citao da model 90 ima jaci bas ali je opet skuplji od ovog 85, da li se isplati dodati tih 2000 din.?? Meni bi trebaleover-the-ear jer sam jednom koristio te sto nalezu na uho i bolela me je usna skoljka 2 dana. Od tada samo preko uha ili bubice.
jeste, 90 ka ima jaci bas malo i nema usb C nego micro usb.Ne mogu reci da 85 ima slab ili los bas, extra sam bas zadovoljan kvalitetom zvuka. + 90 ka je enormno teza,svi rekli da je drasticno losiji komfor. Meni na ovim je ergonomija 10/10. Lagane ne osetis ih na glavi ni 5h da slusas. A sto se tice over ili na uvo...pa to zavisi i od velicine uha :D, kao oblika glave da li ce ti neke smetati ili ne. Over the ear je ovaj model i ima memorijski sundjer. Pamti oblik uha i super je mekan.
Ryzen 3700x | NZXT Kraken x62 | Asrock Taichi x470 | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Gigabyte 5700 XT Aorus | LG UW 34UC79G | Creative Blaster ZxR | Samsung M.2 970 evo PLUS 500gb | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w...
@Ognjeni Procitao sam, videh da se jedan i zeznuo uzevsi drugi model. Ozbiljno razmisljam da te poslusam i da uzmem obe stvari, pogotovu zbog mic-a koji kazes da se dobro cuje. Ipak ih imas i koristio si. Da li si i u gaming-u nekom koristio? Ovaj Creative je sada teze dobavljiv, jer ne rade jos uvek Madjari, stalo za sad. Ko zna kada cu moci da ih nabavim.
pikam ROE battle royal i koristim microfon tako da kazu svi da je jasniji mic dosta. Jedina mana je sto ne mozes da sapuces, npr ako kasno igras i da sapuces, ne moze. Zato sto je built in microfon, nije ono na stapu. Ali onaj na stapu uvek krcka i suska kako ga pomeris malo, kod ovog toga nema nikad.
mislim za te pare koliko je na oglasima, isplati se i da su najgori krs a ne toliko nahvaljene.Ali opet zavisi sta si imao od opreme pre toga. A 5.0 transmiter sam nakdnadno uzeo, jer nisam nikad dosad koristio bezicke sluske pa dok nisu stigle nisam znao da ce raditi bez zvucne kartice i onda nisam hteo da pravim kompromise i porucim i transmiter naknadno.
koliko se secam iz panceva su svi ovi sto valjaju Taotronics opremu, ako si negde u blizini skokni da ih probas ako ti je bas toliko bitan mic a hoces da si siguran.
@Ognjeni E ovako, nasao sam ovaj model, koji ispada da je jos bolji, kao novija serija. https://www.taotronics.com/products/tt-ba09-bluetooth-transmitter (manja cena kod nas, od modela BA08 i dalje mi ne ide u glavu da je nesto kod nas jeftinijie :) ) Mislis da nema sanse ako sapucem da me sagovornik cuje, morao bih malo glasnije da pricam. Iskreno, svakako pricam, to ce izgleda biti najmanji problem. Ukucani i kad zaspe, ne bi ih ni haubica probudila. A sluske sam nasao najniza cena na KP 3.500 ili kod nekog iz BG-a za 3.999...
Moze, uzmi taj ako ti odgovara. Meni ovo treba samo za zvucnu na kompu i obican 3.5mm aux, nece se koristiti nikad za nesto drugo. Koliko vidim ostale specifikacije su iste osim sto taj model ima slabiju bateriju tj traje 15h vs 20h ovaj moj.
Ne moras glasnije , samo normalno da pricas ali saputanje ne prihvata bar su me slabo culi ingame tako kad sam pikao par puta nocu.
a reko u onim porukama..ne znam, znam da su originali jer sam uzeo 3 para sluski. Kum, burraz i ja i vrhunske sluske..ali je cena manja nego u radnjama u madjarskoj kao i u na amazonu tako da ne vidim kako bi bila niza osim ako nisu ispale iz kamiona. Full kutiju dobijes sa svim sto dolazi itd.
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648029. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.