Imam pomenute zvucnike vec godinama, prakticno od kada su se pojavili na nasem trzistu. Prezadovoljan sam, toliko sam vec pricao o njima. Sto se tice kacenja bices zadovoljan, bez brige, kupuj opticki kabl i ne razmisljaj. Ja sam ih godinama slusao preko integruse(bio zadovoljan), da bih prosle godine kupio Creative X-Fi Platinum, i mogu ti reci da ima razlike, bolji je zvuk, bez obzira sto takodje ide preko optike. Eto cisto da znas, da u nekoj buducnosti planiras kupovinu jedne ljudske karte, kako bi izvukao maximum iz tog sistema. .)
:: taman jedan drugar ima taj kabl, isprobacu kako se cuje pre kupovine. verujem da cu biti zadovoljan. Hvala na predlogu :: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod.. :: :: :: e pa super onda, jos bolje, proci ces mnogo jeftinije, samo ti treba toslink kabl, bar 3m, slobodno mozes da iskoristis tu na ploci, bice potpuno isto kao na bilo kojoj drugoj zvucnoj sto se tice digital izlaza.. :: :: :: :: :: :: :: ma sad imam X58 platformu i imam SPDIF :) ali nemam kabl, moram da se bacim u nabavku ovih dana. ali sta znam, nikad nisam povezivao preko SPDIF pa mi nekako sigurnija zvucna :: :: :: inace zvucke su babaroga. nista ih ne moze opteretiti :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648032. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.