ako ga ima za te pare kupuj karta je odlicna,mada sam je ja platio mnogo vise imam i sb live, probao te danijeline drajvere.. ako nekom treba sb live, poklanjam.
Auuuuum, auuuuu evo zavijam, ljude me `ubediše` da je bolje kuputi kartu od 10e. Sva sreća pa sam kupio skuplju, pre nego što sam ih upoznao :)...
:: Jel vi to padate pod uticaj mesecevih mena ili nesto drugo? Ko moze da potvrdi da karta od 10e svira npr kao karta od 100e taj je ..... :: Sve je reoriia i da imaju isti cip da li ce isti kvalitet biti, ima valjda uticaj i neki drugi k.... osim cipa. Ono jes kod mene budale stavile kermacke zezalice na kartu umesto obicnih i gle budale stavile pozlatu umesto lima i plastike. Pitanje ko sta hoce da cuje i ko kakvu premu ima. Dzaba ti M Audio ako imas Fisher zvucnike i pojacalo ne pomaze tu ni Merlin sa carolijama.... :: Nego jel pun mesec napolju :: http://valid.canardpc.com/279532 :: http://valid.canardpc.com/40ztu :: ::
Dali ste po sto evra za kartu i sad mrzite svakog ko vam kaze da mozda i nije moralo tako da bude, jer ne mozete da podnesete da je neko pametniji i snalazljiviji od vas i da je prosao jeftinije. Oce to, razumem taj odbrambeni mehanizam.
Profil, treba meni SB Live ako je 24-bitni. Poklanjas?
Jedna karakterna crta koja mi se strašno sviđa kod tebe je `tvoja mora biti poslednja`. Ma ekstra su kartice od 10e i sam slušam muziku preko integruše na netbook-u, ona jelte PROFI karta je za home theater varijantu. Moram priznati osteno se oseća promena kvaliteta zvuka, kad se ubode u nju naspram integruše na laptopu, tako da ima nekih `čari` u 100e karticama :)...
Alrade, imam SB Live 24-bit i skroz je ok karta. Uzmi je na poklon :D
Ne vidim razlog zasto uzimati ista bolje za neku kucnu uporabu na mid klasi pojacala i zvucnika. Kao da ce biti ne znam kakva razlika izmedju nje i neke od 200E. Mnogo je bitno sta se i na cemu slusa (pojacalo/kutije), a skoro je pa na poslednjem mestu neka perverzija od zvucne, tj. najmanje ce doprineti dobrom zvuku, hteli vi to da prihvatite, draga gospodo, ili pak ne. Slusam muziku od kad znam za sebe i slusao sam je na svemu i svacemu, pa i na racunaru i vrlo dobro znam sta pricam...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Jedna ili jedina? Ne mora moja biti poslednja ako nema vas da to izazivate. Integrusa na laptopu i modovana karta su bas ista stvar, kao sto si mogao da NE cujes jer je lakse pricati nego probati, a moglo bi se ispostaviti i da sam prilicno u pravu, i sta cemo onda.
Da se razumemo, NE KAZEM DA JE ISTO, kazem da je slicno a veoma jeftino. Pogotovo za muziku. A ko voli da plati 10 puta vise za nesto efekata i ne znam cega, i skupu opremu na kojoj ce to doci do izrazaja ja mu to sigurno ne branim.
Gilopile hvala, ali uzecu od onog gore, bas da vidim da li je ozbiljan.
Alrad, ja sam mislio da je uzmes ako ti Profil pokloni, ali si ga izgleda nesto naljutio, hehehe. Ja bih ti rado izasao u susret i poklonio je, ali je trenutno koristim. O`s CMI ili ALS4000 :D Vrh su karte, koristim ih umesto generatora suma :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Onaj gore znaci trol koji bez razloga pljune po necemu oko cega se neko dobro, ozbiljno, razlozno i nadugacko potrudio da objasni neke stvari, i kao takav zasluzuje packu. Nisam ni mislio da neko takav moze da bude dovoljan covek da ispuni svoju rec, niti sam mislio da je rec ozbiljna.
Gp, necu. Pretvaram mozdane talase pojedinih clanova `foruma` u sum putem neuronskog konvertora, i dobijam i previse suma. I ne samo suma vec i planina, potoka i sela.
covek je lepo pitao sta mislimo o kupovini titanijuma za 30-40e. sta ti dokazujes ovde da na audidziu moze da se instalita kristalizer(softverski) tebi ne dam kartu. ti si bese onaj sto je kako kazes trolovo o platici sa kojom kupujes naj noviji jardver jedes u meku i placas kiriju.... a i nekoga si ovde zajebo u vezi neke kupovine... inace sb live je 16 bita i ne rade kX Project draveri na masinama koju imaju vise od 2gb rama. za normalne ponuda naravno vazi.
Nemojte ljudi vise ljubim vas, niko ovde u suprotno nece ubediti onog drugog. Nije ni bitno vise, svako nek kupuje ono sto hoce za sebe, dali ste svoje savete i misljenje pa nek covek sam odluci.
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648031. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.