Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Tajno aktiviranje kamere
STRANA 1 OD 1
perrakojot Tajno aktiviranje kamere 30.06.2013. 10:15 T53677

status: user
broj poruka: 1029
imam wireless u kuci,i 4 racunara na mrezi,a zasticena je mreza sa wpa....na svim kompjuterima je trajno upamcena sifra za wireless,dakle cim se ukljuci komp automatski se kaci na net....samo u mojoj radnoj sobi ima kamera,i za skajp se koristi jedino,a vise puta sam uhvatio klinca das mi ceprka po radnoj sobi,iako mu to nije dozvoljeno....radna soba je u prizemlju,a dnevna soba u kojoj najcesce boravim je na spratu,i kad klinja cuje da gledam tv na spratu on rovari po mojoj radnoj sobi:))) radoznalac mali....pitanje je-da li mogu nekako da iz dnevne sobe aktiviram kameru u radnoj sobi,cisto da vidim sta to klinja pretura po mojim stvarima???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alexi re: 30.06.2013. 10:50 #501913

broj poruka: 677
Možda najjednostavnije, Teamviewer? Pretpostavljam da klinac ne čačka računar - isključen monitor, uključena mašina, aktiviraš kameru i vidiš? Naravno postoji i način za direktno aktiviranje kamere bez ikakve aplikacije i bilo čega ali čika sa `Zaštita i odbrana na internetu` predavanja nije hteo da nam da detalje već je direktno pristupio svom kompu u kancelariji samo da nam pokaže da je to moguće i da nam preporuči da disable-ujemo/isključimo kamere i mikrofone kada se ne koriste na računarima. : (

My sword can cut through armor and still cut a tomato.

perrakojot ne teamviewer 30.06.2013. 11:06 #501915

to bi znacilo da oba kompa moraju da rade stalno,a klinac nema neko standardno vreme za cackanje po mojoj radnoj sobi....a i sta ako hoce da proveri fejs sa mog kompa u radnoj sobi....ima 11 godina i nije glup,zna sta je teamviever:)))) meni treba bas neki nacin da kameri pristupim kad god ja to pozelim,znaci kada klinja misli da ja gledam tv a ja ukljucim kamericu na svakih 10-ak minuta i bacim pogled sta se desava u mojoj radnoj sobi....znaci neki program ili nesto slicno koji recimo otvara pristup SAMO kameri preko wifi mreze ili tako nesto slicno.....

neXus2000 .... 30.06.2013. 11:31 #501917

broj poruka: 3352
Kaznis klinca svaki put, da se nauci. A i mozes da stavis bravu na vrata.

alexi re: 30.06.2013. 11:33 #501918

broj poruka: 677
Sve je to ok ali da bi kamerica bila online za pristup računar mora biti uključen sve vreme i zakačen na net, zar ne? : ) Možda neko ima ideju kako bez aplikacije to uraditi ali sumnjam da je to nešto što se deli ovako javno, budući da se, khm, kosi sa narušavanjem privatnosti.

My sword can cut through armor and still cut a tomato.

perrakojot Re: .... 30.06.2013. 12:00 #501922

klinac je toliko puta kaznjen,da vise nema broja kaznama,zabranama,PRVI put u zivotu je dobio batine pre 10-ak dana,i to batine koje ce pamtiti ceo zivot,i opet njuska(na mamu je dete:)))))))) radoznao u tri lepe..... nije resenje brava,cilj je da ga naucimo pravim vrednostima,a to je da se ne dira u tudje stvari,a ne da zakljucamo0 vrata(garant bi i tu nasao nacin da sjebe bravu )...ok,nek komp radi,neka net radi,ali da ne bude preko teamviewera,to ce odmah prepoznati sta je,ako neko zna makar ime nekog programa koji preko mreze pristupa kameri.....nije krsenje zakona ako neko spomene ime programa...link ne treba,snaci cu se:))))_)

:: Kaznis klinca svaki put, da se nauci. A i mozes da stavis bravu na vrata
::
:: ____________________________
:: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp
RazerBE Re: 30.06.2013. 12:29 #501928

broj poruka: 224
Trebao si izmisliti bolju pricu covece... Zar vi verujete ovom liku? :)
Neki perverznjak iza monitora 100%. Hoce da gleda neke ribe(ne daj Boze neke `klince` -jer je aktuelna tema o pederima ovih dana) iz druge sobe, pa sad dosao ovde sa pricom o tati i sinu. :)
Priznaj da sam u pravu... :D

Mirko78 re 30.06.2013. 13:52 #501934

broj poruka: 419
Ako si mu vec otac, mozda da lepo porazgovaras sa njim i pitas ga sta trazi gde mu nije mesto? Nije kuche pa da ga kaznjavas. Aktiviranje bilo kog uredjaja na mrezi je moguce ali je potrebno znanje koje se ne prenosi na forumima.

markozutic re 30.06.2013. 14:14 #501936

broj poruka: 1463
Cak i da saznaš šta radi i šta čeprka, ne bi bilo dobro da mu to kažeš tipa on ti čeprka po fijokama, ti dođeš za pet minuta i našamaraš ga sa rečenicom što čeprkaš tu i tu. to nije rešenje. neću te učiti kako da vaspitavaš decu, to ne treba niko da te uči niti da slušaš nečiji savet jer pristupa je milion, ali pođi od sebe kad si bio dete jebiga, da li si ti slušao kad su te tukli ili si se još više inatio. ne možeš da kontrolišeš dečiju radoznalost, ja sam još uvek dete i kad odem kod nekoga volim da zavirujem po kući i gledam šta ima, ali naravno pitam za dozvolu :D

mirko prosrao si se kao zmaj, guglaj nekuda ako već ovde niko neće da ti pomogne.

imaš čak i neke `viruse` koji se koriste u te svrhe, pristupa kompjuteru i potpune kontrole, a da to ne bude očigledno tj da bude skriveno, ali o tome ja neću pisati jer nisam previše upućen :)

Asus K53SV
Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo)
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD3000
N1030 WiFi+BT3.0
Altec Lansing® stereo speakers
W7Pro

perrakojot Re: re 30.06.2013. 14:24 #501937

ja sam slusao bez pogovora kao dete,jednom mi se kaze da nesto ne sme i kraj price...mali ima kevine gene oko radoznalosti....uglavnom cacka fijoke,dira poslovni laptop,moze nesto veliko i da zezne dok to radi....ja zelim da vidim sta jos cacka pored onog sto sam nabrojao(samo za to sam nasao tragove da je dirano). Naspisao sam da je sve zivo pokusano stotine razgovora i ne vredi,napisao sam da je PRVI PUT U ZIVOTU DOBIO BATINE PRE 10-AK DANA,dakle kao poslednje resenje kad prica nije vredela,ali mislim da se nece smiriti,radoznao je u tri lepe....hocu samo da vidim sta ga toliko privlaci moja radna soba...mozda je razlog bezazlen,a mozda i nije,ja razmisljam bolje spreciti nego leciti....koji program kontrolise kompjuter ili kameru???

:: Cak i da saznaš šta radi i šta čeprka, ne bi bilo dobro da mu to kažeš tipa on ti čeprka po fijokama, ti dođeš za pet minuta i našamaraš ga sa rečenicom što čeprkaš tu i tu. to nije rešenje. neću te učiti kako da vaspitavaš decu, to ne treba niko da te uči niti da slušaš nečiji savet jer pristupa je milion, ali pođi od sebe kad si bio dete jebiga, da li si ti slušao kad su te tukli ili si se još više inatio. ne možeš da kontrolišeš dečiju radoznalost, ja sam još uvek dete i kad odem kod nekoga volim da zavirujem po kući i gledam šta ima, ali naravno pitam za dozvolu :
:: mirko prosrao si se kao zmaj, guglaj nekuda ako već ovde niko neće da ti pomogne.
:: imaš čak i neke `viruse` koji se koriste u te svrhe, pristupa kompjuteru i potpune kontrole, a da to ne bude očigledno tj da bude skriveno, ali o tome ja neću pisati jer nisam previše upućen :
:: Asus K53S
:: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo
:: HM6
:: 8GB DDR3 1333MH
:: 500GB 5200rp
:: 15.6 LED HD (1366x768
:: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300
:: N1030 WiFi+BT3.
:: Altec Lansing® stereo speaker
:: W7Pr
imarkovic Re: Tajno aktiviranje kamere 30.06.2013. 14:36 #501938

broj poruka: 19084
tesko mozes da izvedes ono sto zelis, tj. ne verujem da je ikako moguce, da na kompu ne primeti, jedini nacin je da pristupis kompu preko remote-a (desktop remote ili VNC) preko wireless-a i upalis cam, ali iskace prozor koji se vidi, zato ne moze neprimetno to da se uradi sem ako je ugasen monitor, mozes npr. da ugasis monitor i izvadis kabl iz njega.. radis sta hoces

a pravo resenje bi bilo CCTV kamera, ip camera pa povezes je sa kompom i uz odredjeni software to radis, mada iskreno mislim da ti se to ne isplati. Imas i one glupe najobicnije kamerice koje su live i povezuju se preko TV-izlaza, to mozes da stavis i povezes na svoj TV u drugoj sobi, i prebacujes preko daljinca na kanal i gledas tako svoju sobu.. imas na buvljaku te kamere, velicine su 2x1cm otprilike, domet 2,3m

:: imam wireless u kuci,i 4 racunara na mrezi,a zasticena je mreza sa wpa....na svim kompjuterima je trajno upamcena sifra za wireless,dakle cim se ukljuci komp automatski se kaci na net....samo u mojoj radnoj sobi ima kamera,i za skajp se koristi jedino,a vise puta sam uhvatio klinca das mi ceprka po radnoj sobi,iako mu to nije dozvoljeno....radna soba je u prizemlju,a dnevna soba u kojoj najcesce boravim je na spratu,i kad klinja cuje da gledam tv na spratu on rovari po mojoj radnoj sobi:))) radoznalac mali....pitanje je-da li mogu nekako da iz dnevne sobe aktiviram kameru u radnoj sobi,cisto da vidim sta to klinja pretura po mojim stvarima??
ddim Yawcam 30.06.2013. 14:40 #501939

broj poruka: 214
http://www.yawcam.com/

i podesish da se automatski startuje

imarkovic Re: Yawcam 30.06.2013. 14:41 #501940

EXTRA programce

:: http://www.yawcam.com
:: i podesish da se automatski startuj
Mirko78 Re: re 30.06.2013. 15:05 #501941

broj poruka: 419
Za sta sam se prosrao i sta to MENI niko nece da pomogne?

:: Cak i da saznaš šta radi i šta čeprka, ne bi bilo dobro da mu to kažeš tipa on ti čeprka po fijokama, ti dođeš za pet minuta i našamaraš ga sa rečenicom što čeprkaš tu i tu. to nije rešenje. neću te učiti kako da vaspitavaš decu, to ne treba niko da te uči niti da slušaš nečiji savet jer pristupa je milion, ali pođi od sebe kad si bio dete jebiga, da li si ti slušao kad su te tukli ili si se još više inatio. ne možeš da kontrolišeš dečiju radoznalost, ja sam još uvek dete i kad odem kod nekoga volim da zavirujem po kući i gledam šta ima, ali naravno pitam za dozvolu :
:: mirko prosrao si se kao zmaj, guglaj nekuda ako već ovde niko neće da ti pomogne.
:: imaš čak i neke `viruse` koji se koriste u te svrhe, pristupa kompjuteru i potpune kontrole, a da to ne bude očigledno tj da bude skriveno, ali o tome ja neću pisati jer nisam previše upućen :
:: Asus K53S
:: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo
:: HM6
:: 8GB DDR3 1333MH
:: 500GB 5200rp
:: 15.6 LED HD (1366x768
:: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300
:: N1030 WiFi+BT3.
:: Altec Lansing® stereo speaker
:: W7Pr
arsagen Active.WebCam 30.06.2013. 15:14 #501942

broj poruka: 125

Active.WebCam program sa kojim ces ga snimiti cim udje u sobu jer se kamera pali cim se nesto pomeri u kadru mozes namestiti da se upali neki zvuk cim pocne sa snimanjem a moze i bez zvuka tako da i nezna da ga snima.
Posle toga samo pregledas sta je radio po sobi.
Pisko Hmmm 30.06.2013. 17:53 #501948

broj poruka: 6672
Ima keylogger koji to radi.
Kamera koju bi pravo mogao da kontrolišeš, je IP kamera, koja ima svoju statičku IP adresu. One sa vlastitim napajanjem, ne trebaju ni upaljen računar. I to je jedino pravo rešenje koje tražiš, kamera za nadgledanje, ip tipa.
USB kamere, osim što računar mora da bude upaljen, trebale bi neki klijentski program koji radi u pozadini ili te rudimentarne metode tipa kontrola na daljinu.

Budale računaju na sreću.

count Kaži mu 30.06.2013. 19:39 #501952

broj poruka: 1370
da Penthouse držiš u podrumu.

markopvict VNC 30.06.2013. 19:42 #501953

broj poruka: 4515
ti se zakacis na taj komp i gledas kako mali klikce....

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Stavi sifre pa neka mali stepuje pored racunara... 01.07.2013. 06:53 #502014

broj poruka: 7779
Jedino pravo resenje je IP kamera... samo se verovatno kosi sa tvojim budzetom... ali vaspitanje dece ne sme da ima cenu...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

imarkovic Re: Stavi sifre pa neka mali stepuje pored racunara... 01.07.2013. 07:12 #502015

pa nije ip kamera toliko skupa, skupa je recimo axel, ali njemu treba najobicnija.. oko 50, 60eu su

:: Jedino pravo resenje je IP kamera... samo se verovatno kosi sa tvojim budzetom... ali vaspitanje dece ne sme da ima cenu..
:: Citat:
:: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Dexter013 Ok 01.07.2013. 09:23 #502023

broj poruka: 17098
A da mu jednostavno banes u sobu dok je u njoj,
izgrdis ga ili kaznis jer mu je zabranjeno da tu ulazi.

ili da ga jednostavno pitas,
sine sta radis ti u mojoj sobi kad ja nisam tu?

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic pardon 01.07.2013. 09:33 #502028

mislio sam na AXIS, a ne Axel(Foley)

MaliAbner Re: Ok 01.07.2013. 10:55 #502043

broj poruka: 7779
Mali je kevin garant `foot soldier` ili pak operativac specijalac za spijunazu a cale bi da ga pridobije za sebe tj. za kontraspijunazu, pa sad mora da ga uhvati na delu kad onanise da bi imao cime da ga ucenjuje...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: A da mu jednostavno banes u sobu dok je u njoj
:: izgrdis ga ili kaznis jer mu je zabranjeno da tu ulazi
:: ili da ga jednostavno pitas,
:: sine sta radis ti u mojoj sobi kad ja nisam tu
:: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: Cooler:TitanVanesa-
:: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc
:: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Mouse:Mx 51
:: Screen: Dell
Bobi4ever A mozda se iza autorskog nick-a krije pedofil. 01.07.2013. 11:57 #502052

broj poruka: 4891
Koji bi da spijunira komsinog klinca I da onanise onako usput u lajv prenosu. :))))
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

Dexter013 @Bobi 01.07.2013. 12:04 #502053

broj poruka: 17098
Gde je tvoj mastoviti um otisao...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

::A mozda se iza autorskog nick-a krije pedofil.
Koji bi da spijunira komsinog klinca
I da onanise onako usput u lajv prenosu. :))))::::::
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Re: @Bobi 01.07.2013. 16:41 #502087

broj poruka: 4891
Na odmor. :)
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: Gde je tvoj mastoviti um otisao..
:: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: Cooler:TitanVanesa-
:: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc
:: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Mouse:Mx 51
:: Screen: Dell
:: ::A mozda se iza autorskog nick-a krije pedofil.
:: Koji bi da spijunira komsinog klinca
:: I da onanise onako usput u lajv prenosu. :))))::::::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647768.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs