Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Air Live WL-5460AP - sjeban firmwire
STRANA 2 OD 2
IceCream tatice 04.03.2011. 21:55 #302151

status: user
broj poruka: 791
ajde da se zuzmes i za moj Ovis puko je skroz na skroz , mislim znam za taj JTAG i linux ali jednostavno nije to za mene a nikog drugog neznam ko bi to umeo

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Plamen Re: ... 04.03.2011. 21:58 #302153

broj poruka: 2836
Na zalost nista nisam uspeo, drug se pomirio sa tim, a meni je i dalje krivo. Dobro sam se setio temi, posto on sad ne koristi wireless uzecu mu taj ruter i odneti u servis da vidim dal mu ima leka. Ne vredi da se petljam, jednostavno ruter ne reaguje, svetle lampice ali ne moze nikako da mu se pristupi, ni restart NIKAKAV ne pomaze...

::
:: probao si prst u grlo ? .. shalim se .. odlemi se flash chip sa ploce i isprogramira se fw preko programatora .. zalemis chip nazad i .. radi ..
:: ako nije prepisan bootloader onda moze da se reprogramira kao i prvi put .. ali obicno se uvek desi da se bootloader prvo sjebe (bootloader - nesto kao bios na maticnoj - uprosteno) pa uredjaj postaje klinicki mrtav .. nereaguje ni na prst u oko sto bi kazali doktori .
:: jee ala je ovo stara tema .. izvinjavam se svim ucesnicima u ovoj teme sto sam vas nazvao `deco` .. kakav sam kreten !!
:: PLAMENI jesi powratio stvar u zivot ??
dax990 Problem resen! 05.03.2011. 02:40 #302223

broj poruka: 11
koristio sam uputstva odavde http://www.elitesecurity.org/t314858-1
NAPOMENA!! kada otvorite cmd pogledajte sta vam pise kod mene je pisalo C:\Users\korisnik
i ja napravim u root c folder c:60 ali kada ukucam komandu tftp -i -v 192.168.1.6 put recovery-ovislink.bin pise mi da nije poznato ili nije pronadjeno
pa sam na kraju slucajno pokusao da fajl recovery-ovislink.bin prebacim u C:\Users\korisnik\(root)
i kada sam ukucao komandu tftp -i -v 192.168.1.6 put recovery-ovislink.bin to je proradilo
Plamen Re: Problem resen! 05.03.2011. 15:07 #302350

auuu. Daj pojasni malo. Da pokusam i ja to kad uzmem ruter sutra od druga?

:: koristio sam uputstva odavde http://www.elitesecurity.org/t314858-
:: NAPOMENA!! kada otvorite cmd pogledajte sta vam pise kod mene je pisalo C:\Users\korisni
:: i ja napravim u root c folder c:60 ali kada ukucam komandu tftp -i -v 192.168.1.6 put recovery-ovislink.bin pise mi da nije poznato ili nije pronadjeno
:: pa sam na kraju slucajno pokusao da fajl recovery-ovislink.bin prebacim u C:\Users\korisnik\(root
:: i kada sam ukucao komandu tftp -i -v 192.168.1.6 put recovery-ovislink.bin to je proradilo
Plamen Re: MA JOK... 06.03.2011. 19:39 #302700

BRAVO COVEK!!! Uzeo sam malo pre ruter i uspelo je! ti si car!

:: TO MORA DA PRORADI
:: ZADAJ FIKSNI IP NA RACAUNARU 192.168.100.2 I GADJAJ 192.168.100.252 I IMA DA GA NABODES
:: Bayerische Motoren Werk
dax990 pomoc 09.03.2011. 21:28 #303839

broj poruka: 11
moze li neko da mi objasni detaljno kako se pravi JTAG kabal nasao sam semu ali nista mi nije jasno ako je bas tesko da se napravi ima li da se kupi taj kabal ?
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs