Jedino, ako ti se posreci kao meni da se jednom ulogujes pa da imas prava admina :), mada je to fixovano kako kazu :). Btw. da ne trolujemo temu coveku :).
Pozdrav!
:: I kako ja sad da obrišem ono Old?! :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
znaci iz prvog za HG-a sam ubo u WAN i sa prvog iz TP-a u komp! I nista! opet nema prijema paketa! Ono sto sam primetio je da lampica na modemu ne sija (uglavom kad se UTP udene u LAN1 npr dioda sija i signalizuje da je udenuto) kada se ovo poveze!
kad povezem direktno radi nek kako treba! Sijaju Power, Lan1 (jer je u keca uboden), Internet i ADSL! Kad uljucim ruter ne sija LAN1 iako je tu bocnut a ostale tri navedene rade! Eo slika http://www.dodaj.rs/?3B/l/2sjrwZex/prva.png http://www.dodaj.rs/?2s/SS/2RQaEV4y/lan-wan-kombinovano.png E da probao sam sve da poiskljucujem komp modem ruter i da odstoji pa da upalim i ne pije vode! Nego nije mi jasno sto stalno pise Obtaining network parameters...
Probaj da zameniš LAN kablove kojima povezuješ rutere i PC
07.09.2010. 01:21
status: user broj poruka: 4228
Probaj da resetuješ taj TP Link.
Možeš kroz njegov System Tools, ne mogu da se setim da li taj ruter ima samo Reboot ili Reset to Factory Settings.
Ako to ne upali...
Nađi nešto tanko, ali ne i previše oštro. Sa zadnje strane, gde su mu utičnice imaš rupicu u kojoj je dugme za resetovanje. Isključi mu struju, pritisni dugme, uključi struju i sačekaj nekoliko sekundi.
Da si ga uspešno resetovao znaćeš tako što će on da vrati sva setovanja, znači: IP adresu na 192.168.1.1, SSID itd.
Jedino što imaš od podešavanja je da promeniš LAN IP na 192.168.10.1, na primer.
Definitivno imaš neki problem sa tim TP Link ruterom, možda je mali i rešiv resetom, ali možda bi trebalo da ga reklamiraš.
Ako nemaš iskustva ne bih ti savetovao promenu firmware-a.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.