Modemi u SBB su isti, da li je stari webstar, ili malo mladji sientific atlanta, ili najnoviji cisco, to su isti uredjaji, kada i ciscu pridjes preko 192.168.... imas tamo i dalje logo webstar i s.atlanta, cisco je samo kupio tu firmu prosle ili pretprosle godine i odstampao svoj logo, unutra su modemi isti, osim onih najstarijih webstar kojima serijski broj pocinje sa 102... ili 103...., kao i prvi modeli serije 200..., od 202 pa naovamo sve je to isto, barem po mom iskustvu, a veruj mi da ih svaki dan gledam
Sasvim moguće, nisam se nešto ni zanimao tom problematikom
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: Modemi u SBB su isti, da li je stari webstar, ili malo mladji sientific atlanta, ili najnoviji cisco, to su isti uredjaji, kada i ciscu pridjes preko 192.168.... imas tamo i dalje logo webstar i s.atlanta, cisco je samo kupio tu firmu prosle ili pretprosle godine i odstampao svoj logo, unutra su modemi isti, osim onih najstarijih webstar kojima serijski broj pocinje sa 102... ili 103...., kao i prvi modeli serije 200..., od 202 pa naovamo sve je to isto, barem po mom iskustvu, a veruj mi da ih svaki dan gledam
kad si vec pomenuo da ja pitam nesto :) ja imam ovaj model WebSTAR EPC2100R2 i nikad nisam ni probao da se logujem na njega jer moze nesto da se otkljuca ili tako to? koji su mu parametri?
:: Modemi u SBB su isti, da li je stari webstar, ili malo mladji sientific atlanta, ili najnoviji cisco, to su isti uredjaji, kada i ciscu pridjes preko 192.168.... imas tamo i dalje logo webstar i s.atlanta, cisco je samo kupio tu firmu prosle ili pretprosle godine i odstampao svoj logo, unutra su modemi isti, osim onih najstarijih webstar kojima serijski broj pocinje sa 102... ili 103...., kao i prvi modeli serije 200..., od 202 pa naovamo sve je to isto, barem po mom iskustvu, a veruj mi da ih svaki dan gledam
Ne znam sta si mislio pod onim otkljucavanjem, ako zelis da pristupis modemu, to ti je na adresi 192.168.100.1, medjutim ako si mislio da budzis modem da bi imao dzabe net (da ne kazem drugacije), jebiga, i sto znam ne smem da ti kazem, opravdani razlozi
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.