Ja sam se mucio sa svim mogucim drajverima, vista, win7, 32/64bit, modifikovanim, ali nisam uspeo nikako(win7 32bit), cak sam i win reinstalisao misleci da je nesto zabagovalo...To je bilo negde pre 5-6 meseci, e sada ne znam da li su u medjuvremenu poradili na drajverima...Pokusaj sa ofc sajta. Ako se zainatis i uspes da resis, molio bih te da javis ovde sta i kako, pa mogu lagano da mrem:)
Ma kome pricas:) Imao sam zelju da danas to odradim, ali nikako. Da sam odradio bio bih bukvalno srecan narednih par dana, jer kad nesto radim volim to i da zavrsim do kraja, pa makar izgubio ceo dan. Uzimam sutra i stavljam kod mene u komp. Ima da pokusam sve moguce i nemoguce. Ako uspem javljam. pozz
:: Ja sam se mucio sa svim mogucim drajverima, vista, win7, 32/64bit, modifikovanim, ali nisam uspeo nikako(win7 32bit), cak sam i win reinstalisao misleci da je nesto zabagovalo...To je bilo negde pre 5-6 meseci, e sada ne znam da li su u medjuvremenu poradili na drajverima...Pokusaj sa ofc sajta. Ako se zainatis i uspes da resis, molio bih te da javis ovde sta i kako, pa mogu lagano da mrem: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Re: Re: Re: Re: Za Leadtek TV2000XP ima nekoliko tema na Berzi
07.06.2011. 08:40
status: user broj poruka: 678
Da,na taj e-mail.Hvala.
:: Imam isti problem,ako mozes posalji mi kako da izvedem to da karta proradi na win 7 x64.Hvala :: :: :: :: Ako ima Deluxe varijantu (sa FM-om) kao i ja,za nju ne postoje dravjeri, vec mora da se modifikuju drajveri za BT848 cip. Potrebno ti je Driver Signature Enforcement Override, da bi startovao win u test modu i drajveri za BT848 sa uputstvom da bi mogao da modifikujes :: :: Ako hoces daj mail da ti posaljem te stvarcice :: :: Inace i kad (ako) proradi, radice bez daljinca :: :: :: :: :: :: :: Prevrnuo sam sve teme i nigde ono stop meni treba. Ili nece uopste da rad :: :: :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: :: :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: :: :: Asus P5QL- :: :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: :: :: :: :: :: :: Jesi li gledao? Da li išta od toga pomaže :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: Vlad :: :: :: :: :: :: :: ::
Ako je ona, meni radi, u Win 7 x64, bez ikakvih modifikacija driver-a. Sta se to, konkretno, manifestuje kod tebe? Kod nje moze doci do problema, bolje reci, kompatibilnosti, sa nekim zvucnim kartama, ali radi na svim OS-ovima, provereno.
@rale - poslo sam @shomiman - expert nema veze sa deluxe i non deluxe varijantama, totalno je drugi cip u pitanju 10-bitni (CX2388X) u odnosu na 8-bitni (Fusion 878A).Expert je jos uvek podrzan od strane Leadtek-a, dok je deluxe phaze out model, za koji se nikad nisu potrudili da naprave 64-bitni driver
Ja sam se mucio sa mojom XP i koliko se secam proradi samo ako se instalira odredjenim redosledom. Npr, 1. instalacija drivera 2. ubacivanje u slot 3. instalacija WinFast-a ... ili tako nesto. Znam da nije bio meni najlogicniji redosled. ubacim kartu u slot, win prepozna i instaliram driver sa te ite lokacije i na kraju WinFast. Sve u svemu sledeci monitor ce biti tv.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.