Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Podela imovine bez suda :-)
STRANA 2 OD 2
djuroue1 Re: ... 12.07.2012. 07:45 #430704

status: user
broj poruka: 1156
hvala,probacu s tom antenom.A videcu i za taj homeplug :-)
Fujitsu ah 530
Intel P6100 2x2.0 ghz
2gb ddr3 1066mhz cl7
320gb hdd
ati 550v
wifi,cam,bluetooth,spillresistant keyborard.
30000 din 18 meseci u garanciji!

:: Odes u WinWin i kazes tamo lepo treba mi http://www.winwin.rs/mrezna-oprema-programi/wireless/wireless-kartice/bezicni-adapter-usb-ovislink-wl-1700usb-1000mw-za-vece-udaljenosti-rpsma.html on kaze lepo 3700 din. Sa ovim hvatas net opusteno, ja od drugara sam uzeo WL1600, hvata laganica na 100m kroz park pun drveca, ali signal ide kroz staklo, a ne kroz zid :), brzina koju imam je oko 600, 700 kbps
::
:: E sada postavlja se pitanje kako da podelite da bude na pola, jedino logicno resenje je da on nekim software-om ogranici net koji moze da baca WiFi
:: Ako ti se komsija pak nekog dana odluci da nece vise da share-uje net, ti kupis nesto na ovaj fazon http://www.winwin.rs/mrezna-oprema-programi/wireless/wireless-antene-i-oprema/reinkjet-antena-2-4ghz-24dbi-75om-9m.html ako ima neki kafic u blizini (1 km+) ili pak neki otkljucan net koristices ga dzabe .)
:: @Pisko nije buzir nego zibur :)
:: Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647768.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs