Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Icom , da li ste znali
STRANA 2 OD 2
Bobi4ever Ahahaha, a znas sta je meni rekao lik iz Ikone? (Icoma) 04.03.2013. 18:37 #480463

status: user
broj poruka: 4890
Citiram.
`Mi smo k`o hitna pomoc, cim nas pozovu mi izlazimo na teren.`
E to mi je rekao radnik Icom-a prosle nedelje.
Elem zvao sam danas opet SBB i rekli mi da su stigli modemi?!? O.o
I kao trebalo bi da dodju sutra ili u sredu da mi zamene, aj da vidimo i to cudo...
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdoch Re: Icom , da li ste znali 05.03.2013. 00:06 #480537

broj poruka: 1260
U ovoj zemlji zakon štiti samo ološ, što se po ko zna koji put ispostavlja. Mi smo još veći ludaci što potpisujemo takve ugovore, a 95% ljudi ih ni ne pročita pre potpisivanja. Kada bi im svaki korisnik pročitao to i okrenuo se i otišao mogli bi slobodno da `zatvore radnju` ali pošto smo i mi indijanci onda im se može da rade šta hoće.

::
:: Da ukoliko vam grom spali njihov modem , morate platiti 100 evra
:: http://www.ikomline.net/kablovskiint/pdf/INTERNETnovi.pd
:: Dobro procitajte clan 8 :
:: Sve je moguce u zemlji srbiji
BassivitY Bobi, raskini taj ugovor 05.03.2013. 01:09 #480546

broj poruka: 911
To što je produžen ugovor ne treba da te brine ...Ti nemaš više ugovornu obavezu koja je istekla u decembru akosam dobro razumeo ...oni sustandardni ugovor produžili jer se nisi izjasnio da želiš da ga raskineš ali nemaš tu ugovornu obavezu koja tebe kao korisnika obavezuje da koristiš njihove i dalje. Živiš na voždovcu (pojma nemam koji deo) i imaš bar dve alternative ...Poštedi sebe živaca.

btw, ja malopre provalio da kod kopernikusa prvi put za oko preko 4 godine korišćenja imam problem sa netom ...lagovao wot, probam da ih pingujem i vidim da gubi pakete i to dosta ...proverim modem i vidim da je dolazni 18.8 dBmV a snr varira od 23-28 dB ...ako se ne reši do sutra posle posla, moraću da zovem ida vidim šta se dešava. Garant je nešto na mikročvoru ili lokalnom pojačivaču ...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

Bobi4ever BassivitY 05.03.2013. 08:51 #480558

Zar ne bih onda morao da ih isplatim do kraja tog `produzenog` ugovora koji traje do decembra?
Danas bi neko od `servisera` SBB-a trebalo da me zove i da zameni modem, videcemo sta ce biti.

Dexter013 @Bobi 05.03.2013. 09:29 #480560

broj poruka: 17098
Realno i sad da ti srede i sve bude ok, racunaj da se nista 99% nece promeniti cim sledeci put opet imas neki problem. Realno ako mozes da ih menjas, menjaj.

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Znam Dexteru 05.03.2013. 09:59 #480564

Ali izbor mi je suzen malo, mogao bih da biram Icom ali kao sto vidis, ni oni nisu sjajni, Telekom bih tek zaobisao. Ako srede net, nek bar radi kako treba do decembra, tj do isteka tog produzenog ugovora, posle cu videti sta mi je ciniti dalje.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

count Ako si na Voždovcu 05.03.2013. 17:02 #480684

broj poruka: 1367
i ako ti ne treba brže od 8/2 Pogledaj sa KBCNeton za WiFi 5GhZ ja sam Pod Avalom i jedini način za dobar net mi je bezžični. Već više od godinu dana skoro sasvim bez problema i uvek brže od garantovanog ( i nije ono DO te i te brzine). Trenutno 2 , 3 dana malo sporije ali proširuju linkove a i spremaju IPTV.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs