Brate koje secerana koje antene, ti probijas na masu negde. Jel to gajis svemisrku repu na Marsu? Uzmi katanu koji su ti poklonili Japanci i rokni se pod hitno...
:: Hvala svima na `dobronamjernim` savjetima :: Očigledno, puno ljudi ima previše slobodnog vremena :: `Hvala` na inteligentnim primjedbama i zaključcima :: Na žalost, ne uklapam se u stereotipe, niti imam vremena za to :: A za radoznale, u pitanju je oprema za šećeranu, a ograničavajuća daljina prenosa je potrebna zbog dometa samo u okviru ograđenog zemljišta :: I na moju sreću, nabavio sam je, ne zahvaljujući pomoći na forumu, nego samo vrijeđanju :: To što nisam pokvaren, maliciozan, zlonamjeran i ne vrijeđam ljude, to mi i nije u prirodi :: Oni koji su takvi, neka uživaju i neka traže duševnu hranu :: Nisam odgovorio ranije, jer nisam imao vremena :: Neki od nas i stvarno rade :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.