To je verovatno onaj CD sto dolazi uz ruter sa manual-om. Pošto ide preko LAN kabla, a ne preko USB-a, ostvaruje se samo konekcija sa mrežnom karticom (čiji drajver je već instaliran?), tako da drajver nije potreban, niti postoji.
Ako imas mogucnost da vuces kabal do tp linka ako ne proveri koja ti je verzija tp linka 740 skini frimware za ddwrt imaces mogucnost da posle toga koristis kao repiter primas i saljes signal sa tp linkom! https://www.youtube.com/watch?v=nYXEDNseo6Q
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Sapphire Vapor-X R9 280X 3G D5 SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Chiftec 850 Nitr
@ imarkovic Da mislim na njega.OK hvala na informaciji.Na ruteru iza stoji ip adresa ali kada ukucam u browser ne mogu da pristupim ruteru. @jamire Pa mislio sam da povežem modem s ruterom kako bih imao bolji wifi signal.
Izvinite što kasnim sa odgovorima bio sam prezauzet s poslom.
Da bi se priključio na Tp-Link moraš da se otkačiš sa Cisco rutera. Zaboravi mrežu, pa ćeš je kasnije vratiti. Naravno, moraš da znaš parametre (lozinku, pre svega) za tu mrežu.
Kako ćeš povezati Cisco i Tp-Link? Kablom? Bežično?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.