Naime pre neki da sam kupio nov komp i sve lepo radi ali postoji mali problemcic kad ugasim komp mis mi je i dalje upaljen.... Jel zna neko u cemu je problem Na starom kompu kad ga ugasim i mis se najnormalnije gasi a sad je i dalje upaljen...
Sa kompom ne postoji tu nikakav problem vec je situacija sledeca: neke ploce daju i dalje napajanje i kada se komp iskljuci (na svim USB portovima i ostalim konektorima ) tako ako ti to smeta i gasi napajanje na onoj sklopci - to ti je jednostavnije nego da stalno cupas misa i da ga vracas.
:: :: Hajduk :: :: Sa kompom ne postoji tu nikakav problem vec je situacija sledeca: neke ploce daju i dalje napajanje i kada se komp iskljuci (na svim USB portovima i ostalim konektorima ) tako ako ti to smeta i gasi napajanje na onoj sklopci - to ti je jednostavnije nego da stalno cupas misa i da ga vracas
ne daje ploca napajanje vec napajanje daje napon (naravno sa manjom amperazom) i kad je komp iskljucen
nije to do napajanja.Jednostavno ploca napaja portove i kada je komp iskljucen.Ako imas u BIOSu tu opciju onda mozes da iskljucis,ali ja ne znam koje to ploce imaju...
Sve novije ploce imaju tu opciju,nije u pitanju bag vec mogucnost paljenja kompa jednim klikom na mis,sve ovo konfigurise se u biosu...verovatno postoji mogucnost da se iskljuci,u svakom slucaju mis je predvidjen da radi u ovakvom rezimu pa ne bi trebalo da mu smeta... Pozdrav dovla: )
:: Sve novije ploce imaju tu opciju,nije u pitanju bag vec mogucnost paljenja kompa jednim klikom na mis,sve ovo konfigurise se u biosu...verovatno postoji mogucnost da se iskljuci,u svakom slucaju mis je predvidjen da radi u ovakvom rezimu pa ne bi trebalo da mu smeta.. :: Pozdrav dovla: :: :: :: aaaaaaa izvalio sam, extra, sad sam i namestio da se komp pali preko misa.....
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.