Lepo izgleda, mada si cable menadzment mogao bolje da odradis.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Vidim da se tema polako gasi. A red bi bio da i ja stavim sliku. Kupio sam novo kućište i prepakovao komponente. Mislim da nije loše ispalo za prvi put, naročito kad se uzme u obzir količina hardvera i njegove karakteristike. :: Sad kad gledam slike mislim da je moglo i nolje. Ponovićemo. Da budem iskren baš sam uživao. Da se bavim time verovatno bi mi dosadilo. Ovako, jedva čekam da se ponovim. Dugoročni plan je promena ploče i procesora, ali o tom, potom. :: :: http://goo.gl/0EzO :: http://goo.gl/Tb85 :: :: Unutra je P IV 2,8GHz, 2G RAM, Asus Radeon 3650, Tri harda i DVD RW. Ploča je neka MSI :: :: Hvala svima koji ste stavljali slike i veliki pozdrav
Lose sredjeni kablovi, moze to dosta bolje !!! Nisu kablovi problem samo zbog izgleda vec zbog loseg provetravanja. Svaki sakriveni kablic u kucistu znaci sto se tice promaje i provetravanja. Bolje hladjenje veci rok trajanja komponenti itd..
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Desi bre Gligo! :D Sta bi sa tim promenama najavljenim na hwg? Niko nista nije javio, a pricalo se svasta... Mozes i na mail...
PCBerza u srcu!
:: Lose sredjeni kablovi, moze to dosta bolje !! :: Nisu kablovi problem samo zbog izgleda vec zbog loseg provetravanja. :: Svaki sakriveni kablic u kucistu znaci sto se tice promaje i provetravanja. :: Bolje hladjenje veci rok trajanja komponenti itd. :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Desi bre Gligo! : :: Sta bi sa tim promenama najavljenim na hwg? Niko nista nije javio, a pricalo se svasta.. :: Mozes i na mail... :: :: PCBerza u srcu! :: :: :: Lose sredjeni kablovi, moze to dosta bolje !! :: :: Nisu kablovi problem samo zbog izgleda vec zbog loseg provetravanja. :: :: Svaki sakriveni kablic u kucistu znaci sto se tice promaje i provetravanja. :: :: Bolje hladjenje veci rok trajanja komponenti itd. :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: ::
:: Lose sredjeni kablovi, moze to dosta bolje !! :: Nisu kablovi problem samo zbog izgleda vec zbog loseg provetravanja. :: Svaki sakriveni kablic u kucistu znaci sto se tice promaje i provetravanja. :: Bolje hladjenje veci rok trajanja komponenti itd. :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
Kako da mi se ne svidja kad je vrh skockano. Trud i zalaganje je za svaku pohvalu i to niko ne bi trebao da ignorise. Milina je videti ovako nesto, sto se mene tice.
To ti mislis da ne radi nista Zabluda, ali nema veze. Svako moze da iznese ono sto misli. Nije to prastari Chieftec i sl, pa da se donose takvi zakljucci.
Ne diraj nista tu:)
ne mislim nego vidim ocima, ocigledno je gligo.. cuj zabluda, prvo, napajanje je na dole, tj. ventilator napajanja, cisto da napomenem, ovaj vent. duva pravo u graficku kartu koja nema potrebe da se tako hladi, ima svoje hladjenje/turbinu koja uredno izvlaci vazduh, graficka je referentna, cela je oklopljena, sto znaci da moze u nju da duva propeler isto ce se hladiti, a ako je mislio da njim gura vazduh na gore, ni to nije efektivno jer vecom polovinom duva u graficku, a vidim ima i ovaj drugi vent. s desne strane koji isto duva na gore i pravo u graficku, misleci da je hladnija dosta, a u stvari nije hladnija ni 1c kada se optereti, opticka varka, da si probao tako nesto znao bi o cemu pricam. A drugo, obratio sam se njemu a ne tebi, al ne bi bio ti da se ne umesas razumem te
:: To ti mislis da ne radi nist :: Zabluda, ali nema veze :: Svako moze da iznese ono sto misli :: Nije to prastari Chieftec i sl, pa da se donose takvi zakljucci :: :: :: Ne diraj nista tu: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: fino je ali iskreno onaj ventilator na napajanju ti je zaista bespotreban, ne radi apsolutno nist :: :: :: :: :: :: :: http://fwd4.me/0wM :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1655258 :: :: :: http://www.techpowerup.com/gpuz/ccsgn/ :: :: :: :: :: ::
Samo sto sam ga kupio jer mi je trebao za staro kuciste kad ispade visak.Rekoh sebi uglavicu ga negde ma makar crko.Nisam mogao da mu nadjem bolje mesto.
Ako se obracas samo njemu i ne zelis da jos neko iskaze sopstveno misljenje obrati mu se na PM. Ovo je forum i svako moze da prokomentarise ono sto zeli. Ako ti se to ne svidja , zalimo slucaj
:: A drugo, obratio sam se njemu a ne tebi, al ne bi bio ti da se ne umesas razumem te :: :: :: :: To ti mislis da ne radi nist :: :: Zabluda, ali nema veze :: :: Svako moze da iznese ono sto misli :: :: Nije to prastari Chieftec i sl, pa da se donose takvi zakljucci :: :: :: :: :: :: Ne diraj nista tu: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: fino je ali iskreno onaj ventilator na napajanju ti je zaista bespotreban, ne radi apsolutno nist :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://fwd4.me/0wM :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1655258 :: :: :: :: http://www.techpowerup.com/gpuz/ccsgn/ :: :: :: :: :: :: :: ::
retko kad pisem na pm, a gligo prijatelju ako ti je toliko stalo da izneses svoje misljenje, bar to odradi kako treba, kulturno i suptilno kako dolikuje a ne sa nekim jeftinim prozivkama i obracanjem kao da se obracas nekom klincu, ok si momak gotivim te, znam da si dobar ali ono, ja obracam paznju na sve i trudim se svima da izadjem u susret, sa svima da budem ok, bar u znak nekog postovanja ispostuj moje misljenje, ako me razumes.. mislim navikao sam ja vec na tebe i tvoje recenice nego neki put malo preteras, pa ja na kraju ispadnem grbav.
:: Ako se obracas samo njemu i ne zelis da jos neko iskaze sopstveno misljenje obrati mu se na PM :: Ovo je forum i svako moze da prokomentarise ono sto zeli :: Ako ti se to ne svidja , zalimo slucaj :: :: :: A drugo, obratio sam se njemu a ne tebi, al ne bi bio ti da se ne umesas razumem te :: :: :: :: :: :: :: To ti mislis da ne radi nist :: :: :: Zabluda, ali nema veze :: :: :: Svako moze da iznese ono sto misli :: :: :: Nije to prastari Chieftec i sl, pa da se donose takvi zakljucci :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne diraj nista tu: :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: :: :: fino je ali iskreno onaj ventilator na napajanju ti je zaista bespotreban, ne radi apsolutno nist :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://fwd4.me/0wM :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1655258 :: :: :: :: :: http://www.techpowerup.com/gpuz/ccsgn/ :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Izvinjavam se imarkovic, mislio sam da pricas za ovaj ventilator pored napajanja.
Ne moj da se ljutis odmah majku mu ! Volim da te pecnem nekad kad filozofiras jer je osecaj neprocenjljiv ali to je bezopasno druze moj, kao kad te komarac ujede Necu vise eto obecavam
Sto se tice ovog ventilatora na napajanju slazem se da je suvisan. Nisam obratio paznju na taj detalj.
:: retko kad pisem na pm, a gligo prijatelju ako ti je toliko stalo da izneses svoje misljenje, bar to odradi kako treba, kulturno i suptilno kako dolikuje a ne sa nekim jeftinim prozivkama i obracanjem kao da se obracas nekom klincu, ok si momak gotivim te, znam da si dobar ali ono, ja obracam paznju na sve i trudim se svima da izadjem u susret, sa svima da budem ok, bar u znak nekog postovanja ispostuj moje misljenje, ako me razumes.. mislim navikao sam ja vec na tebe i tvoje recenice nego neki put malo preteras, pa ja na kraju ispadnem grbav :: :: :: :: Ako se obracas samo njemu i ne zelis da jos neko iskaze sopstveno misljenje obrati mu se na PM :: :: Ovo je forum i svako moze da prokomentarise ono sto zeli :: :: Ako ti se to ne svidja , zalimo slucaj :: ::
ma nemoj da mi se izvinjavas jer se nisam naljutio, a znam ja tebe dovoljno da ukapiram da me nisi pecnuo, volis da pametujes vise nego lebaC, nego se vadis sad, znam ja da si ti bezopasan pas koji laje ne ujeda :P jao jao kao nije primetio na napajanju ventilator, jbt vidi koliki je 120mm upada slepom u oci, haha gligo gligo ma slobodno ti samo peckaj, sto bih se ljutio zbog gluposti, ja i ne citam sta sam napisao vec sam sve zaboravio takav sam, nisam tip koji se ljuti..
:: Izvinjavam se imarkovic, mislio sam da pricas za ovaj ventilator pored napajanja :: :: Ne moj da se ljutis odmah majku mu :: Volim da te pecnem nekad kad filozofiras jer je osecaj neprocenjljiv ali to je bezopasno druze moj, kao kad te komarac ujede :: Necu vise eto obecavam :: :: Sto se tice ovog ventilatora na napajanju slazem se da je suvisan :: Nisam obratio paznju na taj detalj :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: retko kad pisem na pm, a gligo prijatelju ako ti je toliko stalo da izneses svoje misljenje, bar to odradi kako treba, kulturno i suptilno kako dolikuje a ne sa nekim jeftinim prozivkama i obracanjem kao da se obracas nekom klincu, ok si momak gotivim te, znam da si dobar ali ono, ja obracam paznju na sve i trudim se svima da izadjem u susret, sa svima da budem ok, bar u znak nekog postovanja ispostuj moje misljenje, ako me razumes.. mislim navikao sam ja vec na tebe i tvoje recenice nego neki put malo preteras, pa ja na kraju ispadnem grbav :: :: :: :: :: :: :: Ako se obracas samo njemu i ne zelis da jos neko iskaze sopstveno misljenje obrati mu se na PM :: :: :: Ovo je forum i svako moze da prokomentarise ono sto zeli :: :: :: Ako ti se to ne svidja , zalimo slucaj :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.