Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Gde ovo nabaviti???
STRANA 2 OD 2
Equinoxe Re: 15.02.2009. 18:23 #96852

status: user
broj poruka: 12057

Sad sam zabo pločicu u ipravnu mašinu. Sve lampice su OK - FF :-)))))
I buzzer, tj. speaker ću da zalemim. E sad, jel treba ovaj JP2 da ga kratko-spoji ? Ako je on za njega uopšte, možda je za ovaj 7-segmentni opcioni LED gore.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Da 15.02.2009. 18:49 #96857

broj poruka: 5714
ne znam, ali mi se cini da ako to prespojis napravices KS na buzzeru ali ovako pak mi se cini da visi u vazduhu. Probacu unimerom pa javljam...radi i meni...svi LEDovi za -12V, 12V, 5V i 3.3V...naravno +5V SB daje odmah cim se ubode u plocu koja je u standby...dobijam i ja FF na Awardu ali kada udje u WIn daje 0A, tebi??? Da li ti prestna ena kraju svetleti ona tacka izmedju 2 cifre???...javljam kada probam buzzer, cim mi ga servispc da :)) ne javlja mi se jurim ga ceo vikend a treba da odputujem u toku nedelje

A N G E L

Equinoxe Re: Da 15.02.2009. 19:16 #96860

broj poruka: 12057

Pazi, meni, stoji FF sa jednom HP radnom stanicom koju sam tada mogao da otvorim da probam. Sotji do kraja FF i u WIN-u, i sve 4 lampice su ON.

Ista stvar je sa +5v lapmicom čim ploča dobije napajanje.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: ne znam, ali mi se cini da ako to prespojis napravices KS na buzzeru ali ovako pak mi se cini da visi u vazduhu. Probacu unimerom pa javljam...radi i meni...svi LEDovi za -12V, 12V, 5V i 3.3V...naravno +5V SB daje odmah cim se ubode u plocu koja je u standby...dobijam i ja FF na Awardu ali kada udje u WIn daje 0A, tebi??? Da li ti prestna ena kraju svetleti ona tacka izmedju 2 cifre???...javljam kada probam buzzer, cim mi ga servispc da :)) ne javlja mi se jurim ga ceo vikend a treba da odputujem u toku nedelj
::
:: A N G E L
Saske Re: Ovako 15.02.2009. 19:58 #96870

broj poruka: 1117
vidim ludujete s tim plocicama a...raspalili lemilice sve u 6 :)
fala kolega, al ja reko ako bi vam bilo lakse da nabavite ako se porucuje vise komada pa da uletim i ja...ovako posto ste se snasli, a meni nije hitno mislim da cu sacekati neko bolje vreme...fala u svakom slucaju...

Overclocking is the way of life!!!

:: Za sve kojima je ovo potrebno, lik ima neki osnovni model PCI-ISA, moze se nalemiti Buzzer (zvucnik) predlazem i post-prelemljavanje jer su lemovi losiji jer ima vise olova nego kalaja. Ja i Bax uzesmo poslednja 2 danas...ali bice ih jos jer lik donosi iz Bosne...cena je 15e, nov, uputstvo..
:: info: sinisa86@gmail.com, Sinsa Nedeljkovic, 064 993-909
:: Eto, pa i ja da pomognem, pre svega Sasketu...zna on zasto :) poz
:: P.S. necemo da budemo sebicni i da krijemo, nasli smo na limundu juce...prvi primerak je lik prodao za 28e na prosloj aukciji...e, sada mi smo paltili 15e ali varira od ponude i traznje...tako da neka je neki prosek 20e sto je opet >2x jeftinije nego onaj na BM...pokusacemo nabaviti jednom prilikom i naprednu varijantu sa 2 Display-a i USB prikljuckom, bolji je...za sada je je i ovo O
:: A N G E L
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs