Mislis trojica?Zna se tu ko je glavni ali svakako mi navijamo za nas serbian xtreme team!
I Want to believe - The truth is out there
@Zajebani76 je moj (M)idol@
:: Pa ova dvojica iz SX tim-a ce sigurno imati na raspolaganju tecni azot. Ali ja mislim da je ladna voda ipak sasvim dovoljna , a ovo takmicenje nema posebno za Srbiju kao Gigabyte OC Comptetition, a ako je samo za Srbiju mi mozemo da ulozimo one kablove, ringle,.. :: :: http://www.tomshardware.com/news/gigabyte-overclocking-kingston-intel-enermax,7637.htm :: :: Pozdrav :: :: :: :: On line takmicenje je regulisano drugacije i moglo je da se takmici i sa hardverom drugog proizvodjaca.Na samom takmicenju naravno da se radi na Gigabyte komponentama,ploca,grafulja i sl.. :: :: Sto se tice DFI,pa covek je ostavio link,sve pise a i ovo takmicenje je svetskog ranga,ganjace se rezultati na LN2 i tu mi smrtnici nema sta da trazimo :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: @Zajebani76 je moj (M)idol@ :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mozda gresim, ali zar nije i na onom Gigabyte takmicenju (GOC) bilo samo njihovih ploca? Mislim ono sto je islo za nagradjivanje :: :: :: Dobijes od njih plocu, procesor, grafiku i memoriju, od kojih su ploce i grafike bile Gigabyte :: :: :: Samo sto ovde izgleda treba da sam doneses DFI plocu i Intel procesor i ostatak po zelji :: :: :: ________________________________________________ :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: :: :: Znaci sve IT firme daju sponzorstva, koriste se svi brendovi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja bih pre rekao cetvorica, a mesar overkloker (tako si ga ti nazvao) Zajebani .
Pozdrav!
:: Mislis trojica?Zna se tu ko je glavni ali svakako mi navijamo za nas serbian xtreme team :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: @Zajebani76 je moj (M)idol@ :: :: :: :: :: Pa ova dvojica iz SX tim-a ce sigurno imati na raspolaganju tecni azot. Ali ja mislim da je ladna voda ipak sasvim dovoljna , a ovo takmicenje nema posebno za Srbiju kao Gigabyte OC Comptetition, a ako je samo za Srbiju mi mozemo da ulozimo one kablove, ringle,.. :: :: :: :: http://www.tomshardware.com/news/gigabyte-overclocking-kingston-intel-enermax,7637.htm :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: On line takmicenje je regulisano drugacije i moglo je da se takmici i sa hardverom drugog proizvodjaca.Na samom takmicenju naravno da se radi na Gigabyte komponentama,ploca,grafulja i sl.. :: :: :: Sto se tice DFI,pa covek je ostavio link,sve pise a i ovo takmicenje je svetskog ranga,ganjace se rezultati na LN2 i tu mi smrtnici nema sta da trazimo :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: @Zajebani76 je moj (M)idol@ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mozda gresim, ali zar nije i na onom Gigabyte takmicenju (GOC) bilo samo njihovih ploca? Mislim ono sto je islo za nagradjivanje :: :: :: :: Dobijes od njih plocu, procesor, grafiku i memoriju, od kojih su ploce i grafike bile Gigabyte :: :: :: :: Samo sto ovde izgleda treba da sam doneses DFI plocu i Intel procesor i ostatak po zelji :: :: :: :: ________________________________________________ :: :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Znaci sve IT firme daju sponzorstva, koriste se svi brendovi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nije ni on a ni ja deo tima vec samo clan.Trojica ljudi sacinjavaju tim.Spacemaster,Perica_barri,nikolas61 !Mesar kad postane pravi overkloker mozda ga i prime,sad je samo overkloker u pokusaju
:: Ja bih pre rekao cetvorica, a mesar overkloker (tako si ga ti nazvao) Zajebani
:: Nije ni on a ni ja deo tima vec samo clan.Trojica ljudi sacinjavaju tim.Spacemaster,Perica_barri,nikolas61 !Mesar kad postane pravi overkloker mozda ga i prime,sad je samo overkloker u pokusaju :: :: :: Ja bih pre rekao cetvorica, a mesar overkloker (tako si ga ti nazvao) Zajebani ::
Najbolji rezultat je na 5.1GHz :) tu voda nema šta da radi. Sprema se 30 litara tečnog azota :) sem podrške SXT-u ništa više nije potrebno, prvi rezultati idu za vikend :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.