status: user broj poruka: 538 | Ne budi nervozan, ono sto ne znas lako se da nauciti ali za neke stvari da bi o njima pisao treba i praksa a ne prazna filozofija koja ima za cilj da ispadnes pametan. Pametna si ti i bez da se sluzis ovakvi stvarim a ono u sta se ne razumes najboje da zaobilazis a ako te zanima evo imas prilike citaj uci i probaj prakticno. Tako da nadalje kao sto sam te zamolio samo ako imas argumente. Nemam nameru kao sto sam rekao u nedogled da ti objasnjavam nesto sto sam vec slikama i recima objasni.
Izvini ako zvucim arogantno ali ako te lepo zamolim kao coveka dva puta da ne tupis u prazno a ti nastavis, palo mi je na pamet da ces ovako mozda shvatiti da treba da prestanes.
@obradmi Ovo je radjeno u svrhe marketinga, tak da je sve bilo limitirano od napona do muinusa na kojima se radi, tek cese vaditi dusa tom proceosoru na malo vecem minusu. Mogao si da vidis da su grafike klokovane tek nesto malo, ni blizu moguceg maksumuma na vazduhu. Mozda i grfike odu u minus, trenutno biramo adekvatne primerke pa ako ih bude bilo ici ce sigurno. |