Doco,znam ja to.Tu nema price. Ja cekam sa nestrpljenjem ovu GIGABYTE GA-MA790X-UD3P plocu.Izaziva me na samu pomisao koliko je primamljiva.Ploca je stvarno dobra,kvalitetna,nadam se da ce i performanse biti takve,trebalo bi.
:: Doco,znam ja to.Tu nema price :: Ja cekam sa nestrpljenjem ovu GIGABYTE GA-MA790X-UD3P plocu.Izaziva me na samu pomisao koliko je primamljiva.Ploca je stvarno dobra,kvalitetna,nadam se da ce i performanse biti takve,trebalo bi :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: ::
dadada,sve je to super,opcije postoje ali su neupotrebljive!!! na toj ploci sam uspeo da podignem Athlon 4000+ za citavih 100mhz vise od default vrednost,i tada je poceo da puca u svim mogucim testovima,zato zaboravi overclock na toj ploci!!! Kad uporedim taj rezultat sa Biostar-ovom plocom u istoj klasi,gde sam isti Athlon podigao na 2.9ghz,spopadne me muka!!!!!!!!
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: U biosu postoje sledece opcij :: :: Cpu Freq. 200-300 default 20 :: Cpu multiplier 11 :: Ht default je 800 :: :: :: :: :: ::
evo ja sam dostigao 2.5GHz bez po muke,msi online update tool radi ko svajcarski sat,a sa novim bios-om ima brdo opcija! znam da ovde niko ne voli msi,ali bicu slobodan da iznesem moje skromno iskustvo steceno na radu sa dve ploce(i jednom kod ortaka) i ono u zargonu glasi:
nisam pisao o tvojoj ploci,nego o joker-ovoj...tvoja jeste losa ali ni pola kao joker-ova...na toj kao sto joker ima sam jedva podigao clock za 100mhz od default-a,a na toj kao sto ti imas sam uspeo da podignem Athlon 5000+ za 400mhz od default-a znaci na 3.0ghz...INACE TO JE NEKI MAXIMUM KOJI CES IZVUCI IZ TE MSI PLOCE...
:: evo ja sam dostigao 2.5GHz bez po muke,msi online update tool radi ko svajcarski sat,a sa novim bios-om ima brdo opcija :: znam da ovde niko ne voli msi,ali bicu slobodan da iznesem moje skromno iskustvo steceno na radu sa dve ploce(i jednom kod ortaka) i ono u zargonu glasi :: :: MSI JE KEVA!! :: :: ::
E pazi.A komp sam bez sumnje mami sastavio a koliko vidim ima da stisnem zube i da ubacim neki PhenomII,necu dugo izdrzati..Sta ti je bolest..Hebem ti i ovaj hw kad se covek toliko zagreje za njega i to predje u hronicnu ljubav
Green Green Grass of Home
:: a ja se nadam nekom finom testu kad dobijes plocu :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Doco,znam ja to.Tu nema price :: :: Ja cekam sa nestrpljenjem ovu GIGABYTE GA-MA790X-UD3P plocu.Izaziva me na samu pomisao koliko je primamljiva.Ploca je stvarno dobra,kvalitetna,nadam se da ce i performanse biti takve,trebalo bi :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
pricaj mi o tome...juce sam proveo celo vece kod kuma pokusavajuci da kloknem staru masinu(kumovu) da moze da igra novi Wolfenstein,i uspeo sam...Sempron 3400+,Ati 1600pro 256mb,ddr2 1gb ram-a....posle toliko cimanja povratila mi se stara ljubav prema klokovanju,gaming-u...eh,sto ti kazes boles` il` ljubav,ne mogu da povucem granicu
:: E pazi.A komp sam bez sumnje mami sastavio a koliko vidim ima da stisnem zube i da ubacim neki PhenomII,necu dugo izdrzati..Sta ti je bolest..Hebem ti i ovaj hw kad se covek toliko zagreje za njega i to predje u hronicnu ljubav :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: a ja se nadam nekom finom testu kad dobijes plocu :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: Doco,znam ja to.Tu nema price :: :: :: Ja cekam sa nestrpljenjem ovu GIGABYTE GA-MA790X-UD3P plocu.Izaziva me na samu pomisao koliko je primamljiva.Ploca je stvarno dobra,kvalitetna,nadam se da ce i performanse biti takve,trebalo bi :: :: :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Sta da ti pricam,sve znas..Sto se OC-a tice.Evo prodjose neke godine ,ni sam ne znam vise koliko od kako se bavim tom delatnoscu vezano za hw.Mogu samo da kazem da je to jako zanimljiva oblast i jako korisna.Uz sve to treba imati i dosta znanja i iskustva..Naravno razlicite su svere interesovanja pa se ljudi i podele u svemu tome.U svakom slucaju lepo je znati.
Green Green Grass of Home
:: pricaj mi o tome...juce sam proveo celo vece kod kuma pokusavajuci da kloknem staru masinu(kumovu) da moze da igra novi Wolfenstein,i uspeo sam...Sempron 3400+,Ati 1600pro 256mb,ddr2 1gb ram-a....posle toliko cimanja povratila mi se stara ljubav prema klokovanju,gaming-u...eh,sto ti kazes boles` il` ljubav,ne mogu da povucem granicu :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: E pazi.A komp sam bez sumnje mami sastavio a koliko vidim ima da stisnem zube i da ubacim neki PhenomII,necu dugo izdrzati..Sta ti je bolest..Hebem ti i ovaj hw kad se covek toliko zagreje za njega i to predje u hronicnu ljubav :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: a ja se nadam nekom finom testu kad dobijes plocu :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: Doco,znam ja to.Tu nema price :: :: :: :: Ja cekam sa nestrpljenjem ovu GIGABYTE GA-MA790X-UD3P plocu.Izaziva me na samu pomisao koliko je primamljiva.Ploca je stvarno dobra,kvalitetna,nadam se da ce i performanse biti takve,trebalo bi :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
sa x2 4200 F2 Windsor EE 65W, MSI K9 Neo V3, Kingston(Elpida) 2x 1Gb 800MHz i napajanje Zito 400W. Ovaj procesor sam uspeo da naguram stabilno na 2.5GHz, Orthos testirao celu noc, HT ispod 1000 i memorija neshto preko 800MHz. Pokushavao sam da ga nateram na 2.6 i 2.7GHz gde ne prolazi Orthos, pritom HT ispod 1000 i memorija oko 800MHz. Radi u Win-u temperatura nije visoka jer imam tri ventilatora na kucishtu ali mi Orthos izbacuje kao i HotCpu test. Neshto ne valja, ili plocha ili napajanje. Ovo su pokushaji bez dizanja voltaze CPU-a. Tako da sa ovim komponentama radi vec godinu i po dana na 2.4GHz, memorija 800MHz i HT ispod 1000MHz.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.