Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
XFX 260GTX Sp192 nije za bacanje :)))
STRANA 2 OD 3  
vuk125 .... 28.09.2009. 18:17 #143703

status: user
broj poruka: 2929
Moze sto da ne ...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: .... 28.09.2009. 18:31 #143708

broj poruka: 18472
Drzim te za rec..Ovih dana cu da dodjem do BG-a.Javljam ti se..P.S.Imam li ja broj tvog telefona?Baci mi na mail,ako imas i MSN baci da se dogovorimo,lakse je..

Green Green Grass Of Home

:: Moze sto da ne ..
::
vuk125 ... 28.09.2009. 18:39 #143709

Pustio sam ti mail, imam i skype i
MSN, skype cesce koristim.
Bicu online veceras oko 00:00 na kratko.

Aj odo pa se cujemo

SkyFire ... 28.09.2009. 18:42 #143711

Ok.Poslao sam ti SMS.Ajde pa se cujemo.Pozdrav.
P.S.Jel ti isti username i za Skype?

vuk125 .... 28.09.2009. 18:47 #143715

Isti je

LonleyMax Re: re: ...kao sto bax rece 28.09.2009. 18:56 #143720

broj poruka: 1475
Decko je tacno kazo, slazem se
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

:: ...ako hocemo realno, ja gledam sta je meni isplatljivije, i koliko cu dobiti za ulozeni novac, zna se ko je prvi po snazi, ...ali se takodje zna ko je iskorisceniji po pari... pa ko voli nek izvoli...

:: Pozz..
:: AMD Phenom II 955 B
:: DFI LP DK 790FXB-M2R
:: AMD 4870 512MB To
:: 2x 2GB DDRII 1066MH
:: 2x 320GB SATA II RAID
:: 1x 750GB SATA I
:: SB Live 5.1 Digita
:: Corsair 750
SkyFire Re: Re: re: ...kao sto bax rece 28.09.2009. 19:02 #143722

Zdravo rasudjivanje obojice ali mislim da ipak nije tema bila sta je isplatljivo vec sasvim druge prirode..

:: Decko je tacno kazo, slazem s
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722
:: :: ...ako hocemo realno, ja gledam sta je meni isplatljivije, i koliko cu dobiti za ulozeni novac, zna se ko je prvi po snazi, ...ali se takodje zna ko je iskorisceniji po pari... pa ko voli nek izvoli...
:: :: Pozz..
:: ::
:: :: AMD Phenom II 955 B
:: :: DFI LP DK 790FXB-M2R
:: :: AMD 4870 512MB To
:: :: 2x 2GB DDRII 1066MH
:: :: 2x 320GB SATA II RAID
:: :: 1x 750GB SATA I
:: :: SB Live 5.1 Digita
:: :: Corsair 750
Equinoxe Srljate, a ne razumete poentu, a ona je vrlo jasna: 28.09.2009. 19:08 #143724

broj poruka: 12057

Radi se o tome da počinje prepirka po ko zna koji put na svima poznatu temu.
Nije bitno ni ko je počeo, ni na čemu se završilo, ni ko je završio.

Jel vama nije dovoljno da budete zadovoljni onime što imate u kućištu ?

Nvidia je bolja od ATI je u nekim stvarima, i obrnuto. Isto je kod AMD-a i Intela.
Sve ima svoju cenu i svoje kupce.

Kad ovo ukapirate, a nadam se da hoćete, neće više biti ovakvih rasprava.
SkyFire ... 28.09.2009. 19:13 #143727

Bitno je da se `rasprava` vodi na zdrav nacin bez svadje.Da se tema razradjuje u skladu,zato i postoji ovaj tip foruma,da razmenjujemo iskustva i da polemisemo o hardveru.To je poenta ali se uvek neko nadje sa stavom ciji je duzi pa to sve pokvari.

Bitno je itekako ko je prvi poceo jel taj koji zapocinje ima nameru da od jednog zdravog razgovora napravi svadju i celu zbrku.Znaci takav user je TROL i tako ga treba okarakterisati za svagda da bi u buduce mogli normalno da funkcionisemo.

Nema potrebe jednu zdravu i normalnu konverzaciju zatezati i dizati nivo negativne energije.Malo lepog ponasanja i flexibilnosti nije na odmet ..

U jeeee..Imam 5000 postova,sad mozete i mene da zezate za broj :)

Equinoxe Re: ... 28.09.2009. 19:20 #143731

Daleko je rasprava na prvoj strani od `zdrave`. Ti si onakav, ja sam takav....itd. Zdravo ?!?! Gledam gore čitam i nije mi jasno. Dokle ?!? Moja je igračka bolja.

Bitno je da rasprava ne počne uopšte. Kaže se ko šta misli da je dobro i šta ceni i traže, ne pljujući po drugačijem izboru i potrebama.

Ponavljam još jednom:
Nvidia je bolja od ATI je u nekim stvarima, i obrnuto. Isto je kod AMD-a i Intela.
Sve ima svoju cenu i svoje kupce. To se zove tržište. Sreća, pa ga ima.

:: Bitno je da se `rasprava` vodi na zdrav nacin bez svadje.Da se tema razradjuje u skladu,zato i postoji ovaj tip foruma,da razmenjujemo iskustva i da polemisemo o hardveru.To je poenta ali se uvek neko nadje sa stavom ciji je duzi pa to sve pokvari
:: Bitno je itekako ko je prvi poceo jel taj koji zapocinje ima nameru da od jednog zdravog razgovora napravi svadju i celu zbrku.Znaci takav user je TROL i tako ga treba okarakterisati za svagda da bi u buduce mogli normalno da funkcionisemo
:: Nema potrebe jednu zdravu i normalnu konverzaciju zatezati i dizati nivo negativne energije.Malo lepog ponasanja i flexibilnosti nije na odmet .
:: U jeeee..Imam 5000 postova,sad mozete i mene da zezate za broj :
:: Green Green Grass Of Home
SkyFire Re: Re: ... 28.09.2009. 19:26 #143735

Zavisi kako gledas na to i sta podrazumevas pod raspravom.Rasprava ima sirok pojam i moze se uzeti kao pozitivno i korisno.Ako rasprava ima negativne porive onda to ne valja.Ja gore nisam nista video osim konstruktivnog odgovora i polemike sve do provokacije koje je bez potrebe `ovo nema veze sa mozgom` u prevodu ti nemas pojma doticni user pokrenuo.E to je vec podstrek za svadju.Znaci izvor se zna i taj izvor treba spreciti bilo ko da je u pitanju,ja,ti ili neko drugi..
Bitno je ponasanje na forumu,respekt izmedju kolega.Posto to pojedicni ne poznaju zato se tako bahato i ponasaju.E to je poenta.
To za potrebu se slazem,kome sta vise odgovara nek uzme i ne treba pljuvati po nicijem izboru i potrebama.
Samo koliko se secam,gore smo polemisali o tehnoloskim mogucnostima i delom u praksi a svelo se sad na trziste..Znaci poenta je izgubljena i ceo sklad je izbacen iz koloseka.

:: Daleko je rasprava na prvoj strani od `zdrave`. Ti si onakav, ja sam takav....itd. Zdravo ?!?! Gledam gore čitam i nije mi jasno. Dokle ?!? Moja je igračka bolja
:: Bitno je da rasprava ne počne uopšte. Kaže se ko šta misli da je dobro i šta ceni i traže, ne pljujući po drugačijem izboru i potrebama
:: Ponavljam još jednom
:: Nvidia je bolja od ATI je u nekim stvarima, i obrnuto. Isto je kod AMD-a i Intela
:: Sve ima svoju cenu i svoje kupce. To se zove tržište. Sreća, pa ga ima.
:: :: Bitno je da se `rasprava` vodi na zdrav nacin bez svadje.Da se tema razradjuje u skladu,zato i postoji ovaj tip foruma,da razmenjujemo iskustva i da polemisemo o hardveru.To je poenta ali se uvek neko nadje sa stavom ciji je duzi pa to sve pokvari
:: :: Bitno je itekako ko je prvi poceo jel taj koji zapocinje ima nameru da od jednog zdravog razgovora napravi svadju i celu zbrku.Znaci takav user je TROL i tako ga treba okarakterisati za svagda da bi u buduce mogli normalno da funkcionisemo
:: :: Nema potrebe jednu zdravu i normalnu konverzaciju zatezati i dizati nivo negativne energije.Malo lepog ponasanja i flexibilnosti nije na odmet .
:: :: U jeeee..Imam 5000 postova,sad mozete i mene da zezate za broj :
:: :: Green Green Grass Of Home
Equinoxe @Sky 28.09.2009. 19:38 #143742

Dobro čitaj sad šta pišem, nemam ništa protiv tebe, obrćam ti se kao forumašu, one svađe su iza nas i tome je kraj....ali da li znaš koliko si puta napisao ovako nešto/slično za usere ovde:
`Zanimljiva teorija koju forsiras i to znam da sve govoris na pamet bez iskustva.....`
`Definitivno Spam!`
`Ovo si jedino u pravu.....`
.
.
.
Ne valja ti ovo nikako. Ovakav način obraćanja. Najdobronamernije. Što i sam kažeš: priložiš dokaz, ali bez ovakvih i sličnih reči. Izdižeš se previše, ali nije ni to problem, problem je nipodaštavanje. Tako počinju svađe. A tako je i ova gore počela....to se kosi sa tvojim....poštovanjem usera.

SkyFire @Bax 28.09.2009. 19:46 #143747

To je samo skretanje paznje.Medo to dobro zna i siguran sam da se ne ljuti na mene..
Ja sam mu se kao stariji kolega obratio na taj nacin da bi me malo ozbiljnije shvatio.
Hebi ga sad,i it se hvatas za sitnice.
Da je Medi zasmetalo javio bi se i sam.Covek je normalan i shvatio je to na ispravan nacin.

A ako smatras da to sto sam citirao doticnom spameru koji uvek ima nesto da kaze a da pri tom ima stav nemate vi pojma koji je to vise puta i javno rekao `Ma nemate vi pojma` i da mu je muka od komentara drugih usera kao sto je napisao ko sam ja da se ja pitam sta cu da uzmem SLI ili CF?!Pa zar nemamo svi podjednaka prava izbora?Zar ovo nije bolesno.Ajde Bax budi realan zarad svih forumasa ovde.

Ja sam konstruktivno da odgovor dok je doticni user itekako spamovao a ovo mu nije prvi put.Ako se ne slaze sa mojim izlaganjem moze to na drugaciji i suptiliniji nacin da se kaze a najvise bi me radovalo kada bi mi to TESTOM i LICNIM iskustvom objasnio.Tu skidam kapu.

Ni najmanje se ja ne izdizem vec ne dam na sebe.Samo sam realan.Kako ko hoce nek shvati.

Pozdrav.

SkyFire Offtopic 28.09.2009. 19:57 #143751

http://www.youtube.com/watch?v=l7lUgfnGIgc

gile23 ... 28.09.2009. 20:20 #143759

broj poruka: 9121
Sta se vi cimate, jedino sto ja znam da je ATI uradio vise od dupli boost u performansama sa novom serijom, TFlops je dovoljno 4870X2 moze da isporuci oko 2.4TFlops-a a 5870x2 5 Tflops-, a o 5890 kada izadje bolje ne pricati. Bax je najtacnije odgovorio negde je bolji Intel, negde AMD, negde ATI negde nVidia. Ovih nekoliko godina nVidia se drzala sa upgradovanom tehnologijom od pre 4-5 godina, napokon su dosle neke promene.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NMY Re: Offtopic ==> Odakle da pocnem... 28.09.2009. 20:26 #143763

broj poruka: 1509
::...`ovo nema veze sa mozgom`...

Tvoja uzrecica Sky, a odnosi se na nesto sto ustvari nije tacno ni u kom smislu...

::vise puta i javno rekao `Ma nemate vi pojma`

Nikada nikome nisam rekao da nema pojma...

:: Ni najmanje se ja ne izdizem vec ne dam na sebe.Samo sam realan

Sad ti hoces reci da znas vise nego SMaster ? ==> Vazi!
Realan u dosta slucajeva jesi, ali dosta puta i pretjeras, sto je neko rekao, ``brane svoje pulene`` a tako i ti...

Ponekad odgovor koji nije vezan za temu napisu svi i to se ne tretira kao SPAM nego kao OFF Topic...

SONY VAIO VGN-FW285J
gile23 Re: Re: Offtopic ==> Odakle da pocnem... 28.09.2009. 20:29 #143766

Spam= prevara, da se uzme novac, Offtopic= tipicno nabijane postova.

Pozdrav!

:: ::...`ovo nema veze sa mozgom`...
:: Tvoja uzrecica Sky, a odnosi se na nesto sto ustvari nije tacno ni u kom smislu..
:: ::vise puta i javno rekao `Ma nemate vi pojma`
:: Nikada nikome nisam rekao da nema pojma..
:: :: Ni najmanje se ja ne izdizem vec ne dam na sebe.Samo sam realan
:: Sad ti hoces reci da znas vise nego SMaster ? ==> Vazi
:: Realan u dosta slucajeva jesi, ali dosta puta i pretjeras, sto je neko rekao, ``brane svoje pulene`` a tako i ti..
:: Ponekad odgovor koji nije vezan za temu napisu svi i to se ne tretira kao SPAM nego kao OFF Topic..
:: SONY VAIO VGN-FW285J
BlueSkyNIS Da se nadovežem na temu... 28.09.2009. 20:32 #143769

broj poruka: 860
Evo Galaxy je upravo izbacio single slot gtx 260

http://www.dvhardware.net/article38117.html

ventilatorče je na suprotnom kraju nego inače.

Windows-free with Fedora 10

markopvict @ Gile 28.09.2009. 20:33 #143771

broj poruka: 4515
Gile je najkompetentniji da definishe `spam` i `offtopic`

- -
- - Socijalna Mreza!!!

gile23 Re: @ Gile 28.09.2009. 20:35 #143774

Izvini necu vise :).

Pozdrav!

:: Gile je najkompetentniji da definishe `spam` i `offtopic
:: - -
:: - - Socijalna Mreza!!
SkyFire @NMY 28.09.2009. 20:41 #143778

Ti znas da ja nemam nista licno protiv tebe i da smo nekad i razmenili koju..
Isto tako kako ti gledas na situaciju tako i ja vidim tebe da teras vodu na svoju vodenicu pa u mnogo vise slucajeva nisi realan a da to ne zelis ni da primetis..
Ranije sam ti objasnio jos dok smo se culi na koji nacin ja pristupam hardveru i koliko to dugo vec traje ali ti malo malo pa me nesto potkacis na ruzan nacin.Ne znam zasto?Pazi,ako smatras da nisam u pravu slobodno me demantuj na koristan nacin.Ibzaci svoj neki test,kazi ja sam dobio tako i tako,ovo je moje iskustvo i smatram da nisi u pravu.Ja postujem i skidam kapu..
Kada sam poslednji put rekao ovo nema veze sa mozgom???A i to kazem u krajnjoj nuzdi kad procitam neku glupost-sto znaci ako si ti mene citirao da sam ja lupao gluposti u mom izlaganju?!

Kakve veze svemirac ima sa mnom.?I ko je rekao da ja znam vise od njega i kakve ovo veze ima sa temom?Znaj jos nesto da taj isti momak mene debelo postuje i ceni kao i ja njega ali da ne znaju svi sve.To sam ti rekao.Nekad neko drugi ima iskustvo pre nekog drugog,ljudi su tu da se dopunjuju i jedni drugi uce.

Tvoj odgovor je bio napadackog karaktera.Meni si se licno obracao na ruzan nacin zar ne?Nekako si previse negativan i explozivan bez potrebe.Sagledaj stvari iz drugog ugla i mozda ces ih videti na lepsi nacin.

Eto ja sam ti sad sve lepo objasnio ni najmanje se ne ljutim niti zelim da dizem tenziju.Ok.Imamo razlicita misljenja i to je sve zdravo do odredjene granice.

P.S.Da se neki trovaci nebi sa zadovoljstvom ukljucili i napravili sad tek pravo sr@nje ajde da zavrsimo s ovim spamovanjem obojica i stavimo ovde tacku zarad svih ostalih koji citaju.Ok?

Ajd u zdravlje.

SkyFire Galaxy Single slot GTX260! 28.09.2009. 20:50 #143780

Hat`s off to Galaxy Microsystems as it has actually managed to breath a bit more life into Nvidia`s DirectX 11-less line-up by making the world`s first single-slot GeForce GTX 260. Seen below, the `slim` and long graphics card features a 55nm GT200b GPU, 216 Processing Cores, 896MB of GDDR3 memory, a heatsink that makes use of Vapor Chamber technology, and two 6-pin PCIe power connectors.

Galaxy`s GTX 260+ has DVI and HDMI or DisplayPort (we can`t really tell from these angles) outputs, and probably GPU, shader and memory clocks of 625, 1350 and 2000 MHz, respectively. The card`s price tag and release date have not been revealed.

Ova single slot GTX260 mi nije jasna.Kako ce ovo da se hladi???Jos su podigli i klokove.

imarkovic re: Galaxy Single slot GTX260! 28.09.2009. 20:58 #143782

broj poruka: 19076
ovo meni tako deluje nesigurno, tanka je, tanana, znaci ubedjen sam da se greje kao sporet, ako ce ovaj mali tanki cooler-cic da je ohladi...hm..ne bih ja

SkyFire RE:re: Galaxy Single slot GTX260! 28.09.2009. 21:06 #143785

Delimo isto misljenje.A jos ako uzmemo u obzir da je GT200 vruc chip tesko da ce ovaj coolercic da ohladi ovu grafu..

2m4Y Re: re: Galaxy Single slot GTX260! 28.09.2009. 21:06 #143786

broj poruka: 2355
...to je neka nova tehnologija hladjenja, za nas `visa matematika` xD
Po meni, sam dizajn kucista treba da odvodi toplotu na kraju grafe (tj gde su prikljucic za struju), a da joj dovodi hladan vazduh na pocetku (tj gde su bracket-i), treba sacekati i videti rezultate, ...mada zasigurno znam da ce posle nekog vremena taj ventilatorcic da zuji kao nenormalan...

Pozz...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750W

:: ovo meni tako deluje nesigurno, tanka je, tanana, znaci ubedjen sam da se greje kao sporet, ako ce ovaj mali tanki cooler-cic da je ohladi...hm..ne bih ja
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs