Meni je drago sto decko ima elana i entuzijazma da nesto proba i nauci,shvati i razume neke nove stvari.Ako i pogresno radi kakve veze ima naucice!Ali ne,tu su glavni pavijani da odmah vredjaju i ponizavaju.Ajmo Srbi bagro jedna kolektivna,seme nam je zatrovano koliko smo losi!Daj da se pljuje i podsmeva,to nek bude uvek glavna tema.Znaci jebes mi sve kako bi lagano gazio takve ljude,znaci opusteno.Sto bi voleo da sretnem uzivo par likova ovde sa foruma samo da im vidim te njihove face i da ih pogledam u oci ali sta ces,i ovako su misevi koji se kriju iza monitora i tastatura jaki samo na recima.Jedino sto znaju to je da vredjaju.Strasno!
P.S.Nikog nisam prozvao po imenu.Ko se nasao u ovoj prici njegov problem.Ne zelim nikakav konflikt na forumu.Ko ima sta da mi kaze nek mi pise na mail ili u krajnjem slucaju ako mu bas toliko smetam moze i licno da me vidi!
Ovo sam napisao jer mi je vise muka tog divljackog ponasanja!Dosta je vise bilo sa tim,zaista,dosta!Lepo vam je Misa rekao,nije tesko biti fin.Dajte malo kulture i postovanja.
@Vuce
Izvini sto sam ovo pisao u tvojoj temi,morao sam da iznesem,bilo je jace od mene!
Meni je drago sto si ovo napisao pa neka je off topic, pposto su se pamtnjakovici nasli u mojoj temi a njihovom ponasanje mi je za gadjejenje. Lepo si ti rekao koplexasi i dangubici, zevaju u tu kutiji i to je to iza monitora su velicine. Ma sve sami experti oni se razumeju u sve, verovatno bi se usudili da rade posao inzenjera u nekoj od IT firmi. Uboli po dve grafike naucili da dizu XP i sta im vise treba? Experti bre. Sto se tice ovog malog, i meni je drago sto se interesije tj sto je zeljan nesto da ssaszna pa i nek lupi sta fali i to je ljudski, takvi ce uvek da nauce. A ovi koji podjebavaju su nestecnici i smejurija. Pa i ako imaju svo znanje ovog sveta nista im ne vredi jer su kao ljudi nule. Znas kako, ja sam uvek cenio znanje i na Faxu i na poslu ili o bilo kojoj drugoj oblasti da se radi, ali sam cenio i covecnost. Ako ti nisi covek ako nemas elementarnu kulturu, ne vrede ti ni doktorati ni titule ni naucni radovi. Koliko god da si obrazovan ako si necovek nista to ne vredi sva ta muka je uzalud.
Kome to pricati?.. Al` znas kako se kaze,seljak bio,seljak ost`o !Dzaba svi fakulteti sveta kada imas ulicno vaspitanje ono pravo dripacko.Sto je najgore nisu to sve klinci.To su ljudi od 30 i kusur godina i preko toga.To je jos veca sramota!Manje vise za ove klince,al ovo ostalo..Uzas!Kad bi malo shvatili koliko su mali i jadni nikad se nebi vise tako ponasali!Dzabe kad je inteligencija na nivou prepelice!Otvori se zemljo da propadnem od tudjeg blama i sramote!Nemam reci da opisem takve ljude!
P.S.Za temu da ne pricam.To ti je ovde normalno.Krenes konstruktivno da razvijas temu a onda dodje neki trovac i sve usere!Pokrene ceo tok neprijatnih situacija i dodje do svadje!Neke stvari generalno trebaju da se rese,ovo je stvarno vise preslo sve granice!
Re:Al ste `zaklali` ovog malog hahahhahahahahahha 1.9V xD mojne to xD
Ne budi jadan......!!!!!!!! Dautovicu ja temu nisam otvorio da bi se vi izivljavali.
Budale se ponose a pametni se stide, prestani da trujes temu sad i ti toliko mi je gadno da cu da cu da povracam. Kolektivno ste jadnici. i ne provociraj svadju
Moze na 4.6 za svaki dan ali mi treba 1.5v,ploca je P5Q-E i kuler je ispolirani TITAn Fenrir sa 12` cooler master na 1100 RPM,blue,CROSS izuva kako radi samo je malo usko grlo za gta iv sa svim max detaljima na 1920/1080 ipak treba Q9550,
Iznace temperature su smesne na 4.3GHz mi stoji sam na 1.35v i radi extra a na 4.6 sa 1.48 radi na max 55-56 stepeni
Moze on i na 4.89GHz sa 1.61 voltazom pri max 65 stepeni,sto je idle oko 46,extra je i ladan i klokabilan ,menjacu ga za Q9550 ali iskljucivo E0!!!
:: Mali ja tek sada vidoh ove tvoje slike sa ovim e8400, brooka :: Jel ti to za svaki dan ili za test :: Na kojoj je to ploci :: Dobro radi ovaj cross :: Ja bih sa ovim verovatno mogao da dobijem oko 2500 cenim :: Ploca ima full CF pa nesto cenim da bi dobio toliko :: :: Svaka cast, ovo neki sampion primerak... :: :: Cime hladis ovo, ja ovaj hladim TRUOM sa dve dvanestice, malo je bucno ali radi posao. : ::
Ja nesto planiram da ubodem cross u ovaj AMD 2x4870, ova ploca podrzava full crossF 2x16, trebalo bi da to fino radi. Cisto da probam. Pozajmicu grafe da odradim koji test :)
PA jeste CPU jeste dobar primerak. MAda sam njega prbao i na DFI 790GX-M2rs ploci nije bolo sanse da iyvucem 4Ghz ma kakvi ni pod razno. A na ovoj bez vecih problema
Momci ako nadjem u Grckoj IFX 14 dokupicu 2 12-ice pa cete da vidite sta se zove clock e8400 :). Sta je vama Pufi skrivio decko je sasvim normalan, i Sky ima hardware za koji moze da ozida celu kucu pa nista, a ovoga cimate sto ima E8400 4850 itd. Pa i ako je neki klinac u sta cisto sumnjam i da ima para pa sta, dosao je nesto da nauci i kraj price.
:: Jeli da i tebe svrstamo u ovu firmu `JDaSickSyst I JADNICI D.D.O.R` :: Imate li vi zivot ljudi ?? Sinak,jos si ti mlad....Za*ebi to prozivanje...Idi overklokuj svoj CPU sa otvornom terasom(za celu zimu) i uzivaj u ovom lepom vremenu i atmoferi u sobi...
Ja na ovom forumu nikad nisam vacario klince da im uvaljujem svoje polovne graficke ili bilo sta od istrosenog hardvera...E kad to pocnes da radis to je stvarno jadno...Kad hocu nesto da prodam jednostavno stavim oglas...
Medjutim moram da ti priznam dobra ti je logika,ako nastvis to uvlacenje najverovatnije ces se ogrebati neku sprzenu grafiku u pola cene...Posto vidim da ti je to cilj,OK kapiram...Za mene je to jadno,ali to sam ja,a ti samo nastavi...
PS. Nemoj da zaboravis da nam javis sta si dobio na poklon...
RE:Medjutim moram da ti priznam dobra ti je logika,ako nastvis to uvlacenje najverovatnije ces se ogrebati neku sprzenu grafiku u pola cene...Posto vidim da ti je to cilj,OK kapiram...Za mene je to jadno,ali to sam ja,a ti samo nastavi... Nemoj da zaboravis da nam javis sta si dobio na poklon...
:: Sine a jel si ti iz BG-a. Mislim zivis ovde i to Zao mi je klinac...Ne ostavljam svoje licne podatke niti MSN... Imas druge forumase koji vole da caskaju sa decicom sa foruma,nisam ti ja od tih...
@DaBolesnik razumeo sam poentu. Ako nisi iz BG-a dobro po tebe, a ako jesi ili dolazis u posetu cuvaj se kada setas ulicama, veruj mi ne zelis da me upoznas. pozz Cale tj. DaBolesnik
:: @DaBolesnik razumeo sam poentu :: Ako nisi iz BG-a dobro po tebe, a ako jesi ili dolazis u posetu cuvaj se kada setas ulicama, veruj mi ne zelis da me upoznas :: pozz Cale tj. DaBolesni Nemoj molim te...Izvini ja stvarno nisam hteo...Sad vise necu smeti da provirim kroz prozor...:))))) Kad vidim otvorenu terasu ove zime znaci da se sklanajm iz tog kraja:))))To ti OCujes svog Phenoma....Hahahahaa...
Tip: Par kutija Coldrexa ili bilo sta sto sadrzi paracetamol,pij puno cajeva,toplu jaknu i overklokuj taj komp do mile volje...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.