:: Acayo, eto imas na mojim slikama neke ideje koje mozes da iskoristis, da sredis jos malo te kablove, ja sam do danas mislio da je u mom dzumbusu to nemoguce ali potrudis se malo, pogledas kako su drugi radili, sevne ti neka tvoja ideja i eto finog rada.. :: :: cenim jos neka misljenja u vezi mog sredjivanja, hvala.. :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
tortojed pisano je dosta na ovu temu u poslednje 2 nedelje u pitanju je bio CoolerMaster Cosmos 1000,Pa ako neko slucajno nije video temu evo postavicemo opet ceo proces koji se sastoji iz 3 klipa:
U toku je novi mod, u pitanju je Thermaltake Armor+ ,mod je zasnovan na cistom izgledu nalik Cosmosu,Kuciste nije pretrpelo neke bitne promene samo je doterano da izgleda mnogo bolje i ozbiljnije .Mod bi trebalo da se prikaze iz 2 klipa, part 1 bi trebalo da bude postavljen ove nedelje
Jos jednom hvala svima koji vole ovako nesto i koji nas podrzavaju,ako vas interesuje nesto u vezi bilo kakvog moda,problema,de naci neki modding deo.. itd slobodno pitajte
acayo, to je pvc, samo se sija tako spolja, nije problem to da stavis mislim da ne moze da izgleda lose, a ja sam odlucio da nadjem buzir crveo bilo bi dobro plave boje kao u unutrasnjost kucista ali videcemo jos...
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Pojavice se u bench housu za nekoliko dana(nedelja) mi smo ih narucili
Sto se tice neon osvetljenja to je proslost em sto su velike em sto se greju itd,mi vec god dana koristimo LED trake sastoje se iz segmenata .1 segmenat = 3 diode (male su mnogo realnije boje uopste se negreju i nezna se kolko traju) ako je neko zainteresovan moze preko nas nabaviti ovo (blue,green,red,yelow,white)
a pvc je .. ondak nema problema... sjajno je pa mi se ucinilo da nije mozda aluminium spolja ..
a za kuciste od 1000e ... moze .. izdvojio bih toliko (digao kredit) samo ako kad zavrsim sa radom mogu da udjem u njega malo da se opruzim i odspavam ... pa ujutro kad ustanem lepo usisam ventilatore izadjem i radim...
Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR ASUS MAXIMUS II FORMULA 4GB HyperX 1TB ATI 4890 SAPPHIRE VaporX CHIEFTEC 650W GIGABYTE Clear Case SAMSUNG 226BW DVI
:: evo slika posle danasnjeg namestanja buzir creva, mislim da je sad mnogo pristojnije da li se slazete? :: :: :: http://img215.imageshack.us/img215/7122/poslebuzira6.jp :: :: :: u ponedeljak stizu neonke i onda cu da postavim finalni izgled:) :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Jeste bolje sa crevom, samo da je druge boje, crne npr. ili tamno plave kao shto je unutrashnost kucishta, ako tamno plavu mozesh naci. Mene interesuje kako to tvoje kucishte izgleda spolja, postavi slike, vazi?
cash rules everything around me
:: evo slika posle danasnjeg namestanja buzir creva, mislim da je sad mnogo pristojnije da li se slazete? ::
:: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Svidja mi se ovaj fan za memaru,odma sam video da je to ono ANS ili ti JNC kuciste ali sta je tu je,moja prva masina je bila smestena u njega i ja sam ga licno modovao,seko sam mu stranicu i mecao pleksiglas da izgleda providno,el imas ti providnu starnicu
ma kuciste je spolja lose jbg, mislim jos nemam neku ideju kako da ga promenim spolja a ne bih nesto mnogo da ulazem.Ovo je cisto malo da se sredi, valjda ce biti kinte kad prodje zima za nesto novo:)
i providna stranica se pravi, polako bice slike, prvo neonke u ponedeljak:)
a meni se bas svidja ovaj kontrast zuto plavo:))
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.